Moderne tuin – Ideeën voor het maken van een perfecte tuin

moderne tuin mooie tuindecoratie kleine vijver

Moderne tuin – Mooie designideeën voor buiten

Heb je een groot en modern huis? Nu hoort erbij modern tuin ook naar. Wil je dit creëren zodat iedereen jaloers op je zal zijn? Doe het dan! Het is moeilijk, zegt u? Nee, je hebt het mis.

Eenvoudig is het sleutelwoord! We laten het je nu zien! Creativiteit en het nastreven van het creëren van een ruimte voor recreatie is wat je het meest nodig hebt.

Waterval in de tuin? Waarom niet?

moderne tuin waterval groene elegante tuinhek
Zorg voor een mooie tuinverlichting

tuinideeën stijlvolle verlichting rotan meubels

‘S Nachts wordt deze tuin een droomlocatie

tuinieren ideeën moderne tuinverlichting planteneen moderne tuin is een goed onderhouden tuin

De moderne tuin is het visitekaartje voor een huiseigenaar. Hij heeft speciale aandacht nodig.

Interessant tuinpad dat door de tuin gaat

tuinideeën vogelvlucht die verschillende gebieden scheidt

Bovendien is gebleken dat het duidelijke en ordentelijke uiterlijk een positief effect heeft op de mensen die er zijn. Dus structureer je tuin vanwege de indruk die je op anderen achterlaat, maar ook in de zin van je eigen innerlijke vrede.

hoofdprincipes

Hoewel je veel vrijheid hebt in een moderne tuin, zijn er bepaalde principes die nog steeds van toepassing zijn. Maar zie dit niet als een beperking. Ze zijn heel logisch en dienen als kader. Ze geven iemand de stabiliteit en vrede waar de meeste mensen om geven voor het ontplooien van hun eigen creativiteit.

Luxe tuin met trappen verlicht door inbouwverlichting

tuinideeën trap inbouwcontainer

Stijlvol de tuin

moderne tuin prachtige designideeën elegant houten meubilair

Werk de grond

Ten eerste moet je je bewust zijn van de specifieke kenmerken van het terrein. Heb je veel ongelijkheden, een heuvelachtig terrein? Het kan zijn dat u verschillende buizen die het water afvoeren moet terraseren, bedekken of misschien introduceren, gezien de tuinbodem.

  De moderne Carport-ideeën van het jaar - Carport-uitrusting

Kiezels voor de vloer en de huisvoorzijde met stenen

tuinieren ideeën steentjes plant stenen muur

Het binnenhuis en de tuin moeten met elkaar corresponderen

De naadloze overgang tussen binnen en buiten is een kenmerk van het huidige huisontwerp. Om deze reden is het belangrijk dat een moderne tuin goed aansluit op het interieur van het huis.

Om de buitenruimte comfortabel te maken

moderne tuin comfortabele tuinmeubelfabriek

Dat betekent niet dat je alles zowel in de tuin als binnen moet organiseren. Het is voldoende als u de zichtbare delen van de binnenplaats harmonieert met die in het interieur. Dit creëert een gevoel van veiligheid zodra u het binnenhuis in focus plaatst.

symmetrie

De moderne tuin is ontworpen voor ontspanning en symmetrie speelt een zeer belangrijke rol. Hier zijn verschillende varianten voor. De klassieker is om een ​​centraal gebied direct tegenover de ingang te creëren en er omheen veel verschillende groene oases te verdelen. Ook kunnen sommige dienen als functionele gebieden, zoals een speeltuin of BBQ-zone, of zelfs een hele buitenkeuken.

Maak de tuin minimalistisch

framing moderne tuin minimalistische stijl exterieur

In het centrum van een moderne tuin kan een zwembad zijn. Hieromheen kunnen de zitplaatsen voor de recreatie van de mensen worden verdeeld.

De tuintrap loopt over in een zwembad. Is deze oplossing niet cool?

tuinieren ideeën zwembad ligstoel

Maar je kunt geen centraal gebied vormen, dus geen kern, maar in plaats daarvan een absoluut symmetrische tuin opzetten met veel verschillende grote lijnen, in de vorm van tuinpaden en hekken.

Aparte verschillende tuinen

moderne tuin stijlvolle buitenkant ruim

Modern is ook het ontwerp volgens oosterse filosofische overtuigingen en regels. Overweeg ook deze! Er is nu veel informatie in alle vormen.

  30 ruimte verdelingsideeën - van scherm tot plank voor elke smaak

Verberg lelijke elementen

Belangrijk is het naadloze uiterlijk. Echter, volgens het moderne begrip van de tuin, is het niet noodzakelijk dat je alleen nieuwe en perfecte meubels hebt. Integendeel, u moet leren om de gebruikte elementen een vintage charme te geven en de anderen te verbergen – door middel van planten, evenals creatieve en smaakvolle decoratie van het uitzicht.

Verander van het balkon in een koele tuin

moderne tuin koele vloertegels witte zwarte plantencontainer

Zones in de tuin

In principe hebben we vermeld hoe we de zones in de tuin moeten verdelen. Maar laten we meer zeggen over hun ontwerp. Veel hangt af van het aantal mensen dat permanent in het huis woont. Bovendien moeten hun belangen worden overwogen.

Stel een leuke ontspanningsruimte in

tuinideeën tuinverlichting comfortabele bankplanten

Naast de aard van de distributie, moet u de verschillende methoden overwegen waarmee u dit onderscheidt. Op klassieke wijze zijn de tuinbeeldhouwwerken in dit opzicht essentieel. Verder is het mogelijk dat hekken, paden en putten een belangrijke rol spelen.

Stijlvolle tuinbeelden kunnen de tuin prachtig decoreren

tuinieren ideeën tuin sculpturen vogels elegant tuin decor

Het helpt heel veel als je tijdens het plannen van bovenaf kijkt. Dit kan worden gedaan vanaf het terras of plafond. Bij het plannen van een vogelperspectief helpt veel verder.

De decoratieve elementen

Voor het creëren van een modern karakter in de tuin spelen de decoratieve elementen een zeer belangrijke rol. Je kunt ook zonder als je de voorkeur geeft aan een minimalistische look. Of zet sterke accenten in een duidelijke lijn.

De moderne open haard kan een prachtige tuininrichting zijn

tuinieren ideeën moderne haard elegante plantencontainer

Fancy ronde open haard zal de aandacht trekken

moderne tuin koele open haard rond ontwerp

Versier het kleine zwembad met planten

  Ontwerp uw eigen koffiekopje dat bij uw stemming past

moderne tuin kleine zwembad bestrating pad

verlichting

een modern tuin moet op gepaste wijze worden verlicht. De tuinverlichting kan en moet de stemming in de buitenruimte volledig veranderen. De creatieve oplossingen die verlichting en beeldhouwkunst combineren, worden steeds populairder.

Zorg voor een dromerige uitstraling van de tuin ‘s nachts

tuinieren ideeën tuinlicht versieren

Behandel je tuin als een interieur: denk aan het omgevingslicht en het oplichten van de afzonderlijke zones. Ook moeten de verlichting in het huis en de zichtbare buitenzones goed met elkaar overeenkomen. Zo draag je ook bij aan het algemene harmonische uiterlijk dat al in het begin werd genoemd.

 De afzonderlijke gebieden lichten op

tuinideeën cool tuinverlichting planten

‘S Nachts moet de tuin goed verlicht zijn.

tuinideeën tuinverlichting ideeën eethoek

Plaats comfortabel meubilair rondom het zwembad

modern tuin zwembad waterval koel tuinmeubilair

Deze flamingo’s zijn prachtige tuinbeelden

moderne tuin grote tuinbeelden tuinieren kiezels