Het Stima verhoogd bed – stijlvolle tuinontwerpideeën

hoogbed stimulatie decoratie chic

Het STIMA verhoogd bed - een praktische sieraden voor uw tuin

de STIMA verhoogd bed is een vrij nieuw product op de markt. Het is een verhoogd bed, dat vrijheid van knie en voet garandeert, beschermt tegen slakken en is ecologisch. De STIMA verhoogde bedden zijn gemaakt van hoogwaardig douglashout, een ecologisch materiaal.

De Douglas-spar is een naaldboom. Voor de constructie van het product wordt uitsluitend Douglas-spar uit het Zwarte Woud gebruikt. Het wordt in de winter op 1000 meter hoogte gekapt en is zeer resistent. Het gebruik van hout als bouwmateriaal met verhoogd bed is al jaren erg populair. Hout is ademend in vergelijking met plastic en metaal en zorgt voor een beter klimaat op aarde. Je kunt heel veel verschillende vormen en kleuren vinden en in tegenstelling tot stenen, neemt het heel weinig ruimte in beslag. Het schrijft zichzelf aantrekkelijk in elk tuinontwerp. Het verhoogde bed kenmerkt zich door zijn eenvoudige constructie. De basis is samengesteld. Verder moet je het verbinden met het veldraam. De afzonderlijke elementen worden samengevoegd en vervolgens vastgelegd. De film is bovenaan met beugels aan de nylon tape bevestigd. En dat is alles !!!

Integreer een verhoogd bed in uw tuin!

stima zeshoekige bietentuin
Wat heb je nodig voor de bouw van een STIMA verhoogd bed?

- 1 x waterpas

- 1 x draadloze schroevendraaier

- 1 x hamer

- 1 x Torx-inzetstuk

1 x tacker en roestvrijstalen klemmen

Waarom zou u een verhoogd bed van STIMA integreren? Wist je dat de hoogte van het gebouw de aarde sneller verwarmt en het licht beter is? Bovendien wordt uw tuin georganiseerd door de verhoogde bedden en ziet er goed onderhouden uit. En last but not least, onthoud dat de planten beter aanvoelen.

Dankzij hun interessante vorm kunnen de STIMA verhoogde bedden midden in de tuin plaatsnemen als hoofdrolspelers en de aandacht trekken met een rijke beplanting. Bekijk de modellen en geniet vooral van tuinieren!

Model Cubus

stima verhoogd bed model cubus

model Classic

stima verhoogd bed model klassiekerModel ovaal

stima verhoogd bed model ovaal

Model trio

gestimuleerd bedmodel trio

Comfort model

gestimuleerd comfort met verhoogd bedmodel

Stima verhoogd bedmodel Canto

stima verhoogd bed model canto

Model Comfort-U

stima hoog bed comfort u

Model Cor

stima verhoogd bed model cor

Model Flor

stima verhoogd bed model flor