Interieurontwerp in landhuisstijl – rustieke ambiance

interieur in landelijke stijl decoreren houten wand design wit

Interieurontwerp in landhuisstijl – rustieke ambiance

Het interieur van de boerderij wordt gekenmerkt door eenvoudige details. Deze Amerikaanse stijl beleeft de laatste tijd een grote hausse en is aantrekkelijk voor diegenen die de voorkeur geven aan de klassieke, geruststellende stijl. Dit is een mix van architecturale elementen die het meest opvallen in overdekte veranda’s, overgeërfde items, felle kleuren en grove oppervlakken.

Deze sentimentele look is niet langer voorbehouden aan mensen die in hun eigendommen wonen. Iedereen kan dat overal doen. Hier zijn enkele aspecten van de boerderij die u kunnen helpen bij het creëren van de look in uw huis.

De omliggende veranda

Traditioneel veranda-interieur in landelijke stijl ingericht
eerste Oorspronkelijk bedoeld als een plek om te ontsnappen aan de hitte, het is nu een ontmoetingsplaats voor familie en vrienden om te kletsen.
Als u geen omsloten veranda hebt, kunt u het overdekte terras of balkon zo maken. Als de kamer niet groot genoeg is, kun je gewoon bloempotjes voor wilde bloemen planten.

Klassieke wandlampen

Interieurontwerp in landelijke stijl met versierde toegangsdeurkandelaars

tweede Deze verlichting is het symbool geworden van de inrichting van de boerderij.

Doe dit voor elkaar: denk erover om uw verlichting te vervangen door wandlampen. Als dat op dit moment niet bij je financiën past, kies dan een aantal budget-hanglampen.

De houtwarmte

interieur in landelijke stijl met witte wandspiegelderde  Hout werd veel gebruikt in boerderijen, omdat het gemakkelijk toegankelijk was voor de huiseigenaar. De krassen en erosie die met de tijd komen, blijven het verhaal van het huis. Hoe rustiger het hout eruitziet, hoe nostalgischer de sfeer.

Vind dat goed: als u het zich niet kunt veroorloven om overal hardhouten vloeren te leggen, probeer dan het deel van het huis dat u het meest ziet, de familiekamer. Houten meubels, wandpanelen en elementen helpen de boerderij ook om warmte te hebben zonder het hele huis te renoveren.

  21 forslag til koselig og komfortabelt sittegruppe ved vinduet

Hell. In het begin waren de muren licht omdat de eigenaren simpelweg niet de optie hadden voor dure lijnkleuren

interieurontwerp in landelijke stijl met houten wandbordjes

4e Sommige gezinnen hebben op belangrijke plaatsen, zoals bij de ingang, wel eens behang gebruikt om hun stijl te demonstreren. Uiteindelijk zijn de lichte muren een klassiek onderdeel van het boereninterieur geworden.
Doe dit voor elkaar: schilder je muren, decoratieve elementen, deuren en plinten in een lichte tint. Het hout hoeft niet per se in deze huizen te worden geverfd, maar als je huis beperkt is in licht, overweeg dan om het donkere hout te verven om de kamer lichter te maken.

Eenvoudige stoffen. De boerderijen zijn niet overdreven

interieur in landelijke stijl decoreren houten wand design wit

5eDe stoffen en stoffering werden met de hand gemaakt of van generatie op generatie doorgegeven. Dus, de stoffen zijn meestal gemengd en comfortabel.

Zie het goed: Cotton was helemaal in het vroege dorp van Amerika. Neem dus katoen als de belangrijkste stof.

Het hart van het huis. De keuken is het hart van de boerderij.

interieur in landelijke stijl ingerichte keukenkast glazen deuren

6e  Omdat het verkeer thuis in de keuken intens is, worden de oppervlakken gebruikt. Ruwe werkbladen en massieve kasten komen als resultaat in een huis vol met gasten.

Maak het goed: met beperkte financiën kunt u keramische accessoires kopen, zoals serviesgoed of serviesgoed. Sommige grove platen kunnen ook deelnemen.

Robuuste eetzaal

interieur landelijke stijl massale houten eettafel

7e Eettafel. Een term kan het centrale punt van elke boerderij eetkamer beschrijven: stevig. De klassieke eettafel was meestal handgemaakt en werd van generatie op generatie doorgegeven.

Klopt: als u niets anders kunt betalen, kan een groot houten snijplank het rustieke middelpunt zijn.

  Δημιουργήστε πρόσθετο χώρο αποθήκευσης - 15 έξυπνες συμβουλές αποθήκευσης

Mix en match in de slaapkamer

interieur in landelijke stijl met houten bed frame slaapkamer

8ste In de slaapkamer worden verschillende dingen geërfd van vrienden en familie. Licht en dun linnen en witgekalkte muren vormen een aanvulling op de rustieke uitstraling.

Vecht dat uit: vind dingen met een 19e of begin 20e eeuws uiterlijk. Het zou beter zijn als de artikelen er gewoon verzameld uitzien.

Luxe ligbad op poten

interieur in landelijke stijl badhanddoeken badkamer op te zetten

9de   Je kon deze badkuipen pas bestellen aan het einde van de 19e eeuw. In het begin waren ze gemaakt van gietijzer en porselein.

Vecht dat: vezelreplica’s kunnen voor duizend dollar worden gekocht. Als je er niet klaar voor bent, doe dan de stijl met accessoires. Hangers aan de muren, houten stoelen om aan te kleden, extra tafel aan de zijkant. Een geweven tapijt in plaats van badmat.

Traditioneel veranda-interieur in landelijke stijl ingericht