Gordijnen en gordijnen voor buitengebruik – ideeën voor buitenontwerp

gordijnen gordijnen buitentuin terras oranje wit

Gordijnen en gordijnen voor buitengebruik - trek op uw terras met gordijnen voor de zomer!

Is je terras klaar voor de zomer? Of u nu een kleine veranda hoog boven de stad heeft, een overdekt terras, zonnedek of, gelukkig, een grote achtertuin, gordijnen kunnen uw ruimte het perfecte favoriete uitje voor de zomer maken.

Bedekt met gordijnen, is uw terras aantrekkelijker.

Dit prachtige dakterras in Barcelona is een voorbeeld van zulke eenvoudige witte gordijnen

gordijnen en gordijnen voor buitenzitbankbankkussens
Dit prachtige dakterras in Barcelona is een voorbeeld van hoe eenvoudige witte gordijnen een complete look kunnen bereiken in een ongedwongen en stijlvolle omgeving. De gordijnen doen ons zo geweldig voelen op een winderig strandterras, ook al zijn we in het centrum van de stad.

Fantastisch huis in Italiaanse stijl in Newport Coast, Californië

gordijnen en gordijnen voor terras in de buitenzithoek

Dit fantastische huis in Italiaanse stijl in Newport Coast, Californië, is zeker niet spaarzaam ingericht, maar is een voorbeeld van hoe je het podium kunt betreden met mysterie en romantiek door elegante gordijnen in zachte schaduw.

De neutrale gordijnen en stoffering en de dramatische panelen hebben een tropische uitstraling

Gordijnen en gordijnen voor buitengebruik geel luchtig beigeHet is moeilijk te geloven dat deze grote inrichting in mediterrane stijl eigenlijk een thuis is in Cincinatti. U hoeft de Griekse eilanden niet te bezoeken, om te ontspannen in het comfort van uw huis.

Deze gordijnen maken de entree van dit moderne huis in Miami Beach elegant

gordijnen en gordijnen voor gebruik buitenshuis trappen witte trappen

Denk je dat je huis te modern is voor dit soort gordijnen? Niet helemaal. Thuiskomen is alsof je aankomt bij een luxe resort aan het strand, en de portier wacht achter de gordijnen.

dramatische en onverwachte blik

gordijnen en gordijnen voor privacypanelen voor buitengebruik

In dit voorbeeld speelt de ontwerper met het idee van een gordijnwandconstructie, waardoor een dramatisch en onverwacht uitzicht ontstaat in het schaarse landschap in de achtertuin.

Deze gestreepte gordijnen in zonnebloem geel

gordijnen en gordijnen voor buitenstenen bestrating

Deze gestreepte zonnebloemengordijnen geven een mediterraan tintje aan het huisje in Santa Barbara, Californië. En als het op verzorging aankomt, zullen de gordijnen in zowel donkere als te lichte kleuren er langer goed uitzien.

Deze patio in Los Angeles is een echte uitbreiding van het huis

Gordijnen en gordijnen voor buitenpastelkleuren

 De Marokkaanse lantaarns zijn een vleugje exotisme en werpen 's nachts prachtige schaduwen op de muren, op het dak en de stoffen.

Dit is een goed voorbeeld van gordijnen in twee contrastkleuren, waarbij de smaragdgroene gordijnen in de hoek van de zitting verankeren en een dichtere afscherming van de zon vormen. Wie zou hier niet genieten van een dutje?

Comfort en rust

gordijnen en gordijnen voor buitenbank blauwgroene stoel

Deze patio in Westchester, New York, heeft gordijnen die de dramatische look omlijsten en comfort en sereniteit creëren. De delicate kleurencombinatie vormt een aanvulling op de rustieke stenen muren en het overvloedige groen.

Mooi huis in Miami

gordijnen en gordijnen voor outdoor bamboe

Heb je een overdekte veranda? Neem vervolgens ideeën uit dit huis in Miami en hang witte of roomwitte gordijnen aan de drie zijden.

Onthechting van de patio vanuit het interieur

gordijnen en gordijnen voor de teelt in de openlucht

Deze eenvoudige geknoopte gordijnen in een huis in New Orleans scheiden de patio van het interieur en geven uitzicht op de weelderige tropische tuin.

De gordijnen verbergen het potentieel van deze grote veranda's met koele kleuren

gordijnen en gordijnen voor buiten vrouwelijk design

De witte gordijnen zien er op het eerste gezicht zelfs uit als gordijnen in de woonkamer

gordijnen en gordijnen voor buitenveranda

Deze portiek met twee verdiepingen lijkt altijd onderdeel van het huis te zijn geweest. Aangezien dit huis zich in New Jersey bevindt, zijn de gordijnen waarschijnlijk in de winter weggehaald.

Belangrijke opmerkingen voor de terrasoverkappingen:

  Bepaal eerst of de gordijnen alleen decoratief mogen zijn of ook dienen als zonnebrandcrème. De donkere kleuren blokkeren het licht aanzienlijk meer dan de heldere. Zorg ervoor dat je van de patio geen grot maakt. Misschien moet u delen in de schaduw hebben voor zonnebrandcrème waar het dringend is en lichtere gordijnen op de overige pagina's.

  Is UV-bescherming belangrijk voor u? Sommige fabrikanten bieden stoffen met UV-bescherming.

  Controleer of de gordijnen zijn genaaid van gecertificeerde outdoorstoffen die jaren meegaan. Meestal zijn ze vochtbestendig.

 Meet de ruimte van tevoren.

 Er zijn optionele ophangmethoden - bijvoorbeeld boomtakken, spijkers, haken of kabels.

Designer gordijnen gevonden op www.hayneedle.com

gordijnen gordijnen buitentuin terras groen witAangename buitenluchtsfeer - comfortabele bank en gestreepte kussens  gordijnen gordijnen buitenruimte tuin veranda kussen sofa