Garden Design Ideas – Coole en originele ideeën voor tuinontwerp

tuinontwerp ideeën struiken vormen tuinkunst

Tuinontwerpideeën – originele en geweldige suggesties

De tuin maakt deel uit van het huis, dat evenveel aandacht vereist bij het ontwerpen als uw huis in het binnenland. Er zijn veel manieren om buiten je eigen buitenstijl te tonen. Of je nu een kleine of grote tuin hebt, je kunt het gezellig en stijlvol maken door bijpassende accessoires toe te voegen en levendige ruimtes te creëren door middel van standbeelden en vrolijke bloemkleuren.

Exotische ontspanningshoek in de natuur – in uw achtertuin

tuinontwerp ideeën struiken vormen exotisch
Er zijn ook veel stijlen die u kunt gebruiken om uw tuin te maken. De moderne stijl bevat elementen van moderne architectuur – eenvoudige lijnen, kleine verfraaiingen, groene gazons zijn heel gebruikelijk, omdat ze schoon en onderhoudsarm zijn en niet veel ontwerpinspanning vereisen.

Klein, compact prieel met glazen wanden

tuinontwerp ideeën struiken vormen houten vijver

Cottage gardens zien eruit alsof ze nooit echt zijn ontworpen. De planten groeien daar vrij, zoals ze willen, de tuin is weelderig, alles groeit ongeremd. Daar, tussen deze wilde vegetatie, vind je een klein pad dat je naar de voordeur leidt. Gewoonlijk scheidt men de koloniale tuin met een omheining van de naburige tuinen, om er groenten en kruiden te kunnen verbouwen.

Verschillende plantensoorten in de tuin

tuinontwerp ideeën struiken vormenDe Japanse tuin heeft zeer interessante ontwerpvormen zoals kleine vijvers met bruggen, rotsen, struiken, stenen lantaarns en kleinere steengroepen en eilanden.

De Spaanse tuinen zijn vaak rond vijvers of waterkanalen, fruitbomen en geurende planten zijn rond het water gerangschikt. Daar kunt u ook pergola’s, priëlen en paviljoens zien. Daar kunt u een eethoek in de openlucht organiseren en / of een ontspanningsruimte met ligstoelen en rieten fauteuils opzetten.

Aantrekkelijke en chique gevel – tuinkunst in de voortuin

tuinontwerp ideeën struiken vormen tuin

Maar u moet van tevoren weten dat dit alles een goede planning vereist, als u niet wilt eindigen met een groen labyrint in plaats van met een mooie tuin. De tuin is naar verluidt de perfecte plek om te ontsnappen na een lange werkdag en om goed te rusten tussen groene bomen en geurende bloemen.

Kleurrijke bloemen en verse bloemen

tuinontwerp ideeën struiken vormen bloemen kleurrijk

Klein gazon in de achtertuin en twee recreatiegebieden

tuinontwerp ideeën struiken vormen bloemenfauteuil

Enorme bloembakken verfraaien de tuin

tuinontwerp ideeën struiken vormen bloemenpot

Opzichtige boom met rode treetop in de voortuin

tuinontwerp ideeën struiken vormen toegangsdeur     Romantische tuinverlichting – klein geïntegreerd zwembadtuinontwerp ideeën struiken vormen zwembad

Fairytale huis buitenkant – verschillende struiken in de voortuin

tuinontwerp ideeën struiken vormen struik kleurrijk