Ontwerp mailbox – Past uw brievenbus bij u thuis?

luxe landhuis beukenstenen brievenbus ontwerp

Ontwerp brievenbus in lijn met de gevel

De brievenbus kan een klein maar essentieel onderdeel zijn van het uiterlijk van het huis. Je moet dus zorgvuldig de doos, de basis en de schaal kiezen. Idealiter zou de mailbox naadloos moeten worden ingevoegd in het karakter van het huis. Naar mijn mening zou het best een kleine projectie ervan moeten zijn.

Ik bedoel niet dat hij op kleine schaal op het huis zou moeten lijken, maar dat hij de essentie van het huis zou moeten weerspiegelen. Dat kan gebeuren in termen van stijl, materiaal of andere kenmerken. Bekijk de onderstaande voorbeelden als een miniatuur van het huis.

Vooral moderne huizen hebben meer nodig dan “off-the-shelf oplossingen”. Hier zien we een tweegezinswoning in Australië, waaronder een Cor Ten roestvrijstalen doos. Het dient ook als een bord met het adres. Het strekt zich uit van de baan aan de linkerkant naar deze aan de rechterkant. De vorm van de brievenbus en de balken op het trottoir vormen een duidelijke weerspiegeling van het gebouw erachter.

 Mailboxontwerp met een aantrekkelijk uiterlijk

ontwerp brievenbus moderne architectuur tuinontwerp ideeën
Het verweerde roestvrij staal lijkt een populaire keuze te zijn voor op maat gemaakte mailboxen in moderne woningen. Deze kolom is ook een plaats waar het adres kan worden gemount. Het is lang en elegant, net als de glazen façade op de achtergrond.

Verweerde roestvrijstalen brievenbus

huis ontwerp brievenbus moderne architectuur tuin met grind

Hier is nog een voorbeeld van Cor Ten roestvrij staal. Hier wordt de façade op een minder voor de hand liggende manier weerspiegeld. De slingerende bochten van de verroeste brievenbus zijn meer in de geest van moderne huizen. Dus het gaat minder om een ​​kleine versie van de vormen en materialen.

  House plants that need little light

Cor Ten brievenbus in roestvrij staal

voortuin huisnummer ontwerp brievenbus moderne architectuurDe verweerde stalen plaat bevat een standaard brievenbus van roestvrij staal. De twee gebruikte materialen voor moderne huizen en besloten om verschillende materialen te gebruiken (hout, beton, enzovoort).

roestvrij staal mailbox

Ideeën voor ontwerp brievenbus moderne architectuur voortuin huis ingang

Dit laatste Cor Ten-voorbeeld toont hier een standaard roestvrijstalen constructie. Het is aangepast aan een op maat gemaakte deur en het ontwerp weerspiegelt het uiterlijk van de koperen lambrisering en de kleur erachter.

Klassieke brievenbus gemaakt van Cor Ten roestvrij staal

ideeën voor ontwerp brievenbus roestvrij staal moderne architectuur huis entree houten veranda

Hier ziet u een soortgelijk gevormde en ingebouwde mailbox, maar deze heeft verchroomd roestvrij staal in plaats van Cor Ten roestvrij staal

Ideeën ontwerp brievenbus roestvrij staal moderne architectuur concrete stappen

Deze vorm is echter niet gerelateerd aan het materiaal. Je kunt hier bewijs zien. Dit is een erg vergelijkbare brievenbus, maar deze was gemaakt van hout

ontwerp brievenbus hout moderne architectuur voortuin oprit

Moderne mailboxen hoeven niet op maat gemaakt te worden om geschikt te zijn.

De boxy-box werkt wonderwel op de kale grijze muur

ontwerp roestvrij staal brievenbus huis gevel architectuur beton

Deze gebogen roestvrijstalen doos weerspiegelt de ondiepe ondiepte van het overhangende plafond van het huis

Van de het ontwerp moderne architectuur van het roestvrij staalbrievenbus grintomheining van de de voorhof houten omheining

De mailbox is een klein element en hoeft als zodanig niet alleenstaand te zijn. De plaats is aangepast aan de behoeften van de mensen. Hier doet het er toe of de post met de hand of met de auto wordt afgeleverd en of de woonwijk er zo zeker van is dat deze misschien niet in de buurt van het huis is. Vaak komen bijgevoegde en geïntegreerde mailboxen in het geding en moeten ze duidelijk in het ontwerp van de huisinschrijving staan.

Dit is iets dat is gemaakt in het geval van dit huis geweldig

  Hangende tuin op balkonvorm - Coole balkonplanten

toegangsdeur beveiligingscamera brievenbus roestvrij staal ongemerkt

Als je terugkijkt naar de rand, zie je de eerste van verschillende postvakontwerpen die er echt uitziet als een klein huis voor post. Dit kleine huis staat op houten steunen en vertoont dezelfde oriëntatie als het huis erachter.

Heb je het hier meteen herkend? Hier hebben ze gekozen voor een modern, minimalistisch ontwerp

toegangsdeur beveiligingscamera ontwerp brievenbus roestvrij staal ongemerkt

We zien niet veel van het huis om te zien of het huis een goede interpretatie is van het origineel aan de zwarte luiken.

Eigenlijk is dit appartement een schelp rond een standaard brievenbus dar

design brievenbus hout moderne landhuis houten veranda

Alle details in de twee vorige ontwerpen zijn op een kleinere schaal gepresenteerd. In dit geval hier schalen van het grote huis – een plafond en zijvlakken werden bewaard. Het is een exact model.

De standaard mailbox duwt door een klein lateraal gedeelte

design brievenbus houten vogelhuisje landhuis houten veranda

Ontwerp brievenbus in de vorm van een vogelhuisje

ontwerp-mailbox-ideas-hout-stone-house

In de drie voorgaande voorbeelden ziet u ontwerpfuncties die het huis weerspiegelen. Dit is een goede tactiek, waardoor je iets hebt gebouwd dat afhangt van de uitstraling van het huis.

Hier heb je een brievenbus in de steen en zijn de verweerde muren van het huis erachter

landhuis omheinings voortuin brievenbus gebouwd natuurlijke stenen

De garage hier brengt ons naar het idee van een landhuis uit het midden van de vorige eeuw in een prairiestijl. Het heeft hier verwezen naar Frank Lloyd Wright en zijn lof voor de natuur.

De architectuur van de renovatie heeft de brievenbus in een rots gestoken

villa vila tuin met gravel brievenbus gebouwd in natuursteen

De lage muur aan de voorkant van dit huis in mediterrane stijl werd doorbroken om een ​​ingang te creëren. De brievenbus was op twee dunne palen naast de loopbrug gemonteerd.

  25 cool practical balcony ideas - oasis on the balcony

Ze schrijft zichzelf naadloos in het uiterlijk van het huis en zorgt voor een duidelijke definitie van de plaats van binnenkomst en vertrek

luxe landhuis beukenstenen brievenbus ontwerp

De traditionele vorm van dit huis wordt bepaald door het witte uiterlijk. Dankzij dit, de muren en ramen lijken heel eenvoudig en eenvoudig. De modernisering van het traditionele uiterlijk wordt weerspiegeld in de roestvrijstalen doos. Daar zie je een adres dat is geïntegreerd in de sneeuwwitte muur.

Roestvrijstalen doos ingebouwd in het hek

Houten natuursteen hek houten deur brievenbus roestvrij staal

Dit moderne huis is laag en horizontaal. De mailbox is daarentegen hoog, staat trots en het oppervlak is verlicht. Beide tonen de vorm van een doos en tonen dunne plafondlijnen.

Design brievenbus – lang en trots

tuinontwerp met ideeën voor het ontwerpen van grind en stenen brievenbussen

Hier hebben we een geval waarin de moderne aspecten van huisontwerp worden weerspiegeld in alle aspecten van de werf. De wanden van de brievenbus en de plantenbakken vullen elkaar prachtig aan.

Men heeft in een zwarte muur gesneden en daar is de mailbox met succes geïnstalleerd

modern-architect house-ingang-garage-ingang-mailbox

Design brievenbus roestvrij staal

moderne woning van de brievenbus van de huisingang roestvrij staal

Het laatste voorbeeld toont een bizar ontwerp. Het was de moeite waard dit te presenteren om andere redenen dan de vorige. Het weerspiegelt niet zozeer het ontwerp van het huis, maar het verheugt zich over de anders te sombere omstandigheden.

Drie van de vier zijden van de ingang zijn bedekt met een sculpturale installatie. Deze bestaat uit bijna 1000 piramidale blokken

Toegangsdeur rooster brievenbus geïnstalleerd

Ingevoegd aan de linkerkant is een ingebouwde mailbox. Ze is een grote verrassing in deze al opwindende entree

Het roosterbrievenbus van de ingangsdeur ingebouwde 3d houten patroon

Nu hebt u veel ideeën op basis waarvan u een mailbox kunt maken die goed past bij uw huisontwerp.