Retro koelkasten zijn erg trendy

Retro koelkasten - Overzicht goede fabrikant

 

Het gebruik van de termen 'retro' en 'antiek' is waarschijnlijk nog nooit zo intens geweest als nu. Waarom is dat? Voelen we allemaal plots dat we in het verkeerde tijdperk zijn geboren? Of is het een zekere afgunst van onze voorouders, die veel interessantere en kleurrijkere modellen van kleding en meubels hadden?

Modern keukenontwerp in retro stijl

Retro koelkast design design ideeën

Inrichtingsideeën in de jaren 50 stijl

Smeg Retro Koelkasten ontwerpen voor witte keuken
Waarschijnlijk maakt slechts een vleugje nostalgie ons heden interessanter en opwindender.

In alle gevallen lijkt de retrostijl al een triomf te maken op alle gebieden. Het feit dat hightech keukentoestellen een van de heetste trends in interieurontwerp in deze stijl zijn, is waarschijnlijk een onverslaanbaar argument voor dit proefschrift.

Keukengerei in pastelkleuren

Retro koelkasten en keukenapparatuur espressomachine roze

Gekleurd maar niet alleen

Sommige ontwerpexperts verwijzen naar het kleurrijke uiterlijk als het belangrijkste voordeel van retro koelkasten. Naar onze mening kan dat niet kloppen. Er zijn veel kleurrijke keukentoestellen met een futuristische en supermoderne stijl.

Koelkast als stijlvol accessoire

smeg Retro koelkast oranje keukengereiRetro koelkasten bootsen de lijnen, de details en vervolgens de kleuren van oude keukenapparatuur na. Ze doen herleven een charme die niet bestaat in de moderne productie en die men duidelijk mist in deze vorm. Rationaler kan dat waarschijnlijk niet rechtvaardigen.

Mini-koelkast in het rood

Mini koelkast Retro koelkasten rood

Hieronder laten we u zien hoe verschillende toonaangevende merken de Retro-lijn van koelkasten interpreteren. Hopelijk vind je jezelf in deze diversiteit puur en kies je het beste voor jezelf.

Mini Smeg koelkast in roze 

Retro koelkasten smeg retro koelkast roze kleine keukenkasten

SMEG Retro koelkasten

SMEG biedt retro koelkasten, spoelbakken en ovens. De ontwerpen zijn super grappig. Dankzij het brede scala aan kleuren en maten, hoeft de selectie van iets dat geschikt is geen probleem te zijn.

Hoe een chique kleuraccent in uw keuken te gebruiken

Retro koelkast design ideeën voor het smeg roze keuken

Koelkast in mintgroen in een rustieke keuken

Retro de ideeën van het de keukenontwerp van de ijskast smeg munt groene

Kleuraccent in fel rood

Retro koelkast design design ideeën

Een moderne keuken volledig in zwart en wit

Retro koelkast smeg zwarte keuken ontwerpideeën smeg Retro koelkast roze keukengerei keukenapparatuur

Gorenje Retro Koelkasten

Gorenje blijft in geen enkel opzicht achter bij SMEG. De modellen hebben hun eigen lijn, die waarschijnlijk het beste zal zijn voor de fans van dit merk.

Gorenje koelkast in paars met retro design

Gorenje Retro Refrigerator Purple Kitchen Ideas

Adélia werkt retro koelkasten

Als u van retro keukenapparatuur houdt, zult u gefascineerd zijn door de nieuwste modellen van Adélia Works. De naam komt van Adéliepinguïn. Het beeld van deze dieren sieren veel retro koelkasten over de hele wereld. Het ontwerp is individueel en met de hand uitgewerkt. Ze zijn gemaakt van edele materialen en zijn in alle opzichten veel milieuvriendelijker dan de gebruikelijke koelkasten.

Big Chill Retro koelkasten

De modellen van Bigchill retro koelkasten laten u met een open mond van bewondering achter. Ze sparen de woorden. Bovendien zijn ze behoorlijk milieuvriendelijk.

Big Chill Retro koelkast in zwart

Retro koelkasten ontwerpen voor het zwarte keukenontwerpRetro koelkasten Mint groen Home Decorations Retro Style Retro koelkasten mint groen keukenapparatuur vintage keukenontwerp

Mobicool Retro Koelkasten

Vervolgens ziet u de retro koelkasten met het merk Mobicool. Vooral aantrekkelijk en populair zijn hun minimodellen.

Minikoelkast van Mobicool

Retro koelkast mini koelkast retro Mobicool

Doe-het-zelf-koelkasten

Vanuit milieuoogpunt is het twijfelachtig, wat beter is: de echte retro-modellen om te kopen, of echte retro-modellen, die we met DIY-middelen hebben verbeterd. De eerste zal meer kracht en middelen besparen, maar door de tweede te behouden, voorkom je dat er meer afval wordt verspreid. En dit dekt steeds grotere delen van onze aarde.

Een doe-het-koelkast met het VW-logo

Retro koelkasten Doe-het-zelf koelkast Volkswagen

Het is waarschijnlijk het beste om de moderne modellen te gebruiken voor de grote capaciteit en bovendien in sommige kamers of oude huizen - de oude.

Vanuit het oogpunt van een ontwerper zijn DIY-keukenkasten die in retrostijl zijn opgestookt, een hete trend, die in veel opzichten de nieuwe modellen overtreft.

Coca Cola Retro koelkast, natuurlijk in het rood

Coca Cola koelkasten retro rode keukensRetro koelkasten oranje koelkast retroAmerikaans retro koelkasten geel keukenontwerp Amerikaanse retro koelkasten mintgroen groot Amerikaanse retro koelkasten retro keukenopstellingminikoelkast retro rood keukengerei keukengereiRetro koelkasten mint groene keuken ontwerpideeën Retro koelkastmagneten mintgroene minikoelkast retro Retro koelkasten mintgroen smeg koelkast Retro koelkasten maken kleine designideeën in rozeRetro koelkasten smeg pink kitchen design ideasRetro koelkast design design ideeënRetro koelkast met patroonfolie keukenontwerpideeën