Ingebouwde kasten – praktische oplossing voor de hoogste eisen

In ons dynamische leven van alledag is een regel van interieurontwerp altijd en overal – we streven ernaar om elke hoek en nis thuis optimaal te gebruiken en om ons meer woonruimte en opslagruimte te bieden. maar zeker weet dat je de situatie: in uw huis, zijn er onaantrekkelijk muren, hoeken en / of die vaak wordt toegeschreven aan geen functionele taak en ze zijn kaal, omdat hellingen. Natuurlijk moet dit worden veranderd, omdat elke centimeter nu telt en moet worden gebruikt. Wat moet men doen met onaantrekkelijke, ongebruikte oppervlakken? Dat is de grote vraag, het antwoord op dergelijke problemen moet worden gegeven. Hoe u praktische en geschikte oplossingen voor slimme plekken thuis kunt vinden, willen we u meteen laten zien. Het sleutelwoord hier is ingebouwde kasten en we presenteren u geweldige woonideeën rond het onderwerp. Blijf bij ons en laat je inspireren door onze praktische ingebouwde kastideeën!

 Beveilig meer opslagruimte in uw huis!

kasten elegant ontwerp in wit

Waar passen moderne inbouwkasten?

Heel vaak gebeurt het dat de opslagruimte in een bepaalde ruimte niet voldoende is. Meestal in de slaapkamer, maar natuurlijk niet alleen daar. Ingebouwde kasten maximaliseren de berging en bieden meer ruimte voor kleding en beddengoed. De situatie ziet er hetzelfde uit in de kinderkamer.

Vaak vragen we ons af waar het geweldige speelgoed van onze kleine schatten thuishoort. Hier komt de praktische oplossing en het wordt ook wel ingebouwde kasten genoemd. Als u niet wilt dat uw talrijke boekencollectie in de woonkamer pronkt, kies dan voor een ingebouwd wandelement. Het ziet er elegant en trendy uit en heeft veel praktische voordelen te bieden. Daarin kun je alles bewaren wat je niet dagelijks nodig hebt, maar altijd in de directe omgeving willen zijn. In de keuken zijn de inbouwkasten voor de moderne huisvrouw altijd must-haves. Hierin kunt u servies, bestek, tafelkleden en nog veel meer opbergen en alles altijd bij de hand hebben.

Is er nog een meer praktische oplossing voor uw keuken? Zeker niet, want ingebouwde kasten zijn echt de beste! Onder trappen of op een zolderappartement zijn dergelijke kasten essentieel, omdat ze precies zijn aangepast aan de gewenste locatie en de vrije ruimte daar goed vullen. In de hal of in de hal zijn de ingebouwde kasten de perfecte opbergmogelijkheid, waar u uw winterkleren, laarzen en schoenen en de parasols natuurlijk kunt opbergen. Praktisch en elegant tegelijkertijd, toch? De toepassingsmogelijkheden van de ingebouwde kasten zijn eigenlijk onuitputtelijk, je moet gewoon creatief nadenken en de beste variant bedenken voor slimme plaatsen thuis en nieuwe functies aan hen toewijzen.

Ingebouwde schoenenkast biedt de perfecte opbergmogelijkheid in de gang

kasten schoenenrek in de gang
 De ingebouwde muureenheid verbergt veel opslagruimte

ingebouwde kasten ingebouwde kastwand in de gang

Kies het juiste ontwerp van de ingebouwde kasten

In termen van ontwerpen van dit functionele meubilair, kan niets onvervuld blijven. Geef je de voorkeur aan het moderne ontwerp of ben je eerder fan van de vintage-stijl? Het palet varieert van klassieke ontwerpen, gaande van romantisch en luxueus tot die in Aziatische stijl. Er zijn nog steeds ingebouwde kasten met een modern, functioneel en super praktisch ontwerp, waar eigenlijk veel huiseigenaren de voorkeur aan geven. Ondanks de overvloed aan keuzes, moet u uw interieur en stijl goed overwegen voordat u de juiste beslissing neemt. Het hangt alleen af ​​van uw eigen wensen en ideeën, wat u precies kiest. Allereerst kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan houtsoorten, zoals beuken, esdoorn of kersenboom. Hun typische kleuren worden ook aangevuld met wit en grijs. Er zijn ook ingebouwde kasten met schuifdeuren, met planken of laden. Als u uw leefruimte visueel wilt vergroten, gebruikt u liever kasten met spiegeldeuren. Wilt u meer transparantie in de kamer, kies dan voor ingebouwde kasten met glazen deuren. Je vindingrijkheid kent geen grenzen!

 Ingebouwde kast met schuifdeuren – modern, elegant en praktisch

inbouwkasten stijlvol in zwartBestel ingebouwde kasten op maat

Ja, we geven toe, het aanbod in de meubelzaken is enorm. Maar in veel gevallen, de conventionele kasten niet precies passen, of als u niet helemaal graag uw ontwerp. Dan heb je nog een andere optie die je zal helpen dit probleem op te lossen. Het wordt ingebouwde kasten op maat genoemd! Als u binnenkort verhuizen naar een nieuw gebouw of loft appartement of uw oude appartement wilt een nieuwe en moderne uitstraling missen, dan moet u de ingebouwde-in-maat gemaakt van de beste oplossing voor u. Zij hebben behoefte aan de millimeter afmetingen van uw niche of op een helling en dan kun je online de boeken Zoek een bedrijf dat op maat gemaakte kasten voor u maakt.

Een inbouwkast in de keuken moet precies passen, want elke millimeter telt

inbouwkasten verlichte inbouwkast in de keuken

Plan online en ontwerp ingebouwde kasten

Het internet biedt ook andere opties die niet moeten worden onderschat. Het gaat om online plannen en ontwerpen. Tot uw beschikking staan ​​online planners die u een goed beeld geven van hoe u uw ingebouwde kasten kunt ontwerpen. Er zijn ook andere online tools die in dit opzicht behoorlijk nuttig zijn. Informeer jezelf alleen goed en gedraag je moedig! Want met de ingebouwde kasten kun je niet fout gaan! Breng het interieurontwerp van je eigen vier muren naar een nieuw, hoger niveau! En we wensen je dat!

 Romantisch in roze is een succesvolle variant voor een ingebouwde kledingkast in de slaapkamer

ingerichte kasten functionele inbouwkast in roze

Witte inbouwkasten met geïntegreerde bank

ingerichte kasten praktische oplossing met bank

Ingebouwde kledingkast met spiegeldeuren zorgt ervoor dat de kleine hal optisch groter lijkt

kasten stijlvol en comfortabel

In de ingebouwde kasten is er voldoende opbergruimte voor je jassen en laarzen

inbouwkasten zijn zeer functioneel en zo modern

inbouwkasten in de woonkamer geven een stijlvolle uitstraling

ingebouwde kasten voor veel meer opslagruimte

inbouwkasten in de keuken maken de kamer functioneler

ingebouwde kasten met bijpassende verlichting voor de woonkamer

inbouwkasten prachtige woonideeën voor meer opbergruimte

inbouwkasten mooie woonideeën voor in de woonkamer

gepaste kleerkasten woonideeën voor de moderne gang

kasten prachtige witte woonideeën voor het moderne huis

ingebouwde kasten voor de gang

inbouwkasten en ongebruikelijke texturen in de keuken

ingerichte kasten in witte en mooie vloer in houtlook

mooie woonideeën ingebouwde kasten in het moderne huis

mooie moderne living-kasten voor de slaapkamer

mooie moderne living kasten in de slaapkamer en vloerbedekking voor meer comfort

mooie woonideeën functionele kledingkasten in de hoofdslaapkamer meer opbergruimte en meer ruimte

mooie woonideeën functionele kasten moderne witte inbouwkasten besparen ruimte

mooie moderne living kasten in bruin voor het keukenkeukeneiland met witte aanrecht

mooie woonideeën combineren functionele kledingkasten in de slaapkamer met spiegelende subtiele kleuren

mooie woonideeën functionele kasten moderne woning met veel ruimte

mooie living moderne kasten in de keuken en functioneel keukeneiland in het wit

mooie living moderne kasten onder de trap functionele opbergideeën voor meer ruimte