Woonwanden Ideeën – Bent u op zoek naar innovatieve ideeën met foto’s?

woonkamer zou een extravagante decoratie zijn

Ideeën voor woonkamerwanden voor een origineel muurontwerp

We leven in tijden van smartphones en sociale netwerken. Het was nog nooit zo eenvoudig om geweldige momenten uit het dagelijks leven vast te leggen. Jij ook? Mist het je toevallig bij een plek met goede decoratie? Hier zijn er een paar Woonkamer muren ideeën, die beide problemen op hetzelfde moment zal oplossen.

Denk maar aan de grote en interessante gesprekken die zullen beginnen! Hier zijn enkele super creatieve manieren om ze aan de muur te bevestigen.

Stijlvol woonkamerontwerp met foto's aan de muur

Woonkamer wanden ideeën wit zwart
Foto's aan de muur met frames van verschillende grootte

Wanden in de woonkamer decoreren foto's

Heb je een thuiskantoor of een ander kantoor waar veel borden met clips over zijn? Op een gegeven moment heb je er te veel van. Ze worden zeker niet allemaal gebruikt. Tenzij je besluit om het met de muur te versieren. Maak hier je favoriete foto's aan vast. Dan heb je een paar bijpassende schoffels aan de muur nodig. De gaten op de clips zijn geweldig voor het ophangen van de planken aan de muur. Was dat al bij je opgekomen? Het is lichtgewicht en past goed in vele soorten woonkamers ...

De frames worden tegen de muur geleund en niet opgehangen

Wanden in de woonkamerEen andere eenvoudige manier om foto's te maken aan de muur is met foto's die eenvoudig aan de muur worden geplakt. U moet ze allemaal allemaal in hetzelfde formaat afdrukken. Ze zullen dus goed in de gemeenschappelijke constellatie verschijnen. Teken verschillende vormen, waardoor ze uit de afbeeldingen komen.

Je zou samen een hart uit vele foto's kunnen maken

muren versieren foto's hangen

Met wasknijpers en een paar draden kun je ontspannen, je kunt ook een geweldige installatie maken. In een eclectische woonkamer, waar je een wat informelere touch wilt introduceren, kan zo'n idee er geweldig uitzien.

De muur ziet er heel origineel uit, vind je niet?

muren versieren origineel aantrekkelijk

Een ander geweldig idee is een metalen rooster dat niet langer zijn oude functie vervult. Bevestig dit aan de muur. Dan heb je de mogelijkheid om er verschillende foto's aan toe te voegen. Bedek het rooster niet volledig, want het uiterlijk is in grote mate de charme van het geheel.

Frames kunnen ook worden geverfd of gemaakt van ducttape. In dat geval zou je enige vaardigheid moeten hebben voor doe-het-zelf-projecten. Maar dit biedt u de mogelijkheid om visueel gevarieerde afbeeldingen te integreren in een uniform weergegeven afbeelding.

Extreem kleine en extreem grote frames zien er verrassend goed naast elkaar uit

Woonkamer ideeën muur ontwerp foto's

Combineer foto's met spiegels

woondecoratie deco woonkamerinrichting

 Foto's hingen naast elkaar

woonkamer muren hangen ideeën foto's

 Eenvoudig en stijlvol

prachtige woonideeën originele wanddecoratie

Twee rijen afbeeldingen in een groot kader

Woonkamer muren ideeën fotolijst

Foto's op de groene achtergrond

originele deco woonkamerwanden

 U kunt de foto's op dunne planken tegen de muur leunen

Woonkamer muren ideeën foto's wit zwart

Ze kunnen de hele muur bedekken met foto's

Woonkamer muren ideeën foto's aan de muur

Kleinere afbeeldingen omringen de grotere

woonkamer muren ideeën foto's foto's