Travertin tegels in de badkamer: ontwerpopties met natuurstenen tegels

Verfrissende badkamerideeën met travertijn tegels

 

Ben je een fan van minimalistisch badkamerontwerp? Als dat zo is, hebben we hier enkele geweldige ideeën voor je. Ze zijn allemaal voorzien van travertin tegels - een onovertroffen originele en zeer moderne oplossing. De travertijn tegels zijn een prachtige manier om de badkamer aan te passen. Dit geeft je hele huis ook een volledig nieuw karakter.

Moderne badkamersdecoratie in een rustieke stijl

Badkamer tegels travertin tegels badkamer design badkamer tegels

Badkamertegels gemaakt van natuursteen

Badkamer tegels travertijn tegels tot wandtegels
Kan worden gebruikt als wand- of vloertegels

De travertijntegels van badkamerstegels die vloertegels leggen

Een spiegel als centraal stuk

Wat in een badkamer met travertin tegels wonderwel werkt, is de introductie van een spiegel als middelpunt. Het effect wordt aanzienlijk verbeterd als er voldoende natuurlijk licht is. Trouwens, in een dergelijke context ziet een prachtige kroonluchter er ook mooi uit. Hoewel je nauwelijks wit gebruikt, heb je het gevoel dat je in de lucht zwemt.

Badkamermeubels in een moderne stijl

Badkamer tegels travertin tegels badkamer design wastafel tafel houtBadkamermeubelen in donker hout

Een andere combinatie die we u willen aanbieden is gemaakt van lichte tegels en donker hout. Beide materialen tonen hun mooiste kant wanneer ze samen worden gebruikt. Voor een nog stralender effect, overweeg het gebruik van marmeren oppervlakken

Mooi kleurcontrast 

rustieke badkamer tegels travertin tegel badkuip

Travertijn tegels in ontwerpconcepten

Veel design-appartementen zijn uitgerust met travertin tegels. Ze vormen de basis voor een echt luxueus interieur. Zelfs in dure appartementen en lofts moet je soms iets doen om de ruimte breder en helderder te laten lijken. De neutrale en grote travertin tegels zijn hier om heel goed te helpen. Ze zijn ook een prachtige basis voor het naadloze, minimalistische uiterlijk. Dit laatste heeft vooral de voorkeur in appartementen met een prachtig uitzicht. Ze zien er luxe uit en laten tegelijkertijd de van nature prachtige omgeving de sfeer binnenin vervullen.

Travertijn tegels vormen de basis voor een echt luxueus interieur

Badkamertegels Travertijn Tegel Badkamertegels Badkamerideeën

Travertin tegels in grijze kleur in traditioneel ingerichte appartementen 

In de bovenstaande voorbeelden benadrukten we het moderne karakter van de grijze travertinetegels. Maar ze mogen niet de verkeerde indruk krijgen, ze passen niet zo goed bij conventionele stijlen. Integendeel, als u van het klassieke interieur houdt, maar een charmante, moderne toets wilt, versier dan de vloer met grijze travertijn tegels.

Monochroom en minimalistisch

Badkamermeubilair badkamertegels grijze travertijn tegels moderne badkamer

Travertijn tegels in vintage en retro designconcepten

Travertijn tegels zijn een perfecte match voor retro en vintage designconcepten. Dat is waarom je het kunt gebruiken om historische en andere oude huizen te versieren, zodat ze er moderner uitzien en toch hun traditionele en zeer waardevolle karakter behouden.

De landhuisstijl is in zwang

Badkamer tegels travertijn tegels badkamer design wastafel

Eclectisch interieur

Ze komen waarschijnlijk van onze vorige rolmodellen tot de logische conclusie dat travertijn tegels perfect passen bij eclectische interieurs. Dat is inderdaad het geval en vooral bij renovaties heeft u veel toegang tot deze oplossing.

Creëer een feel-good-hoek in uw badkamer

rustieke badkamermeubels badkamertegels travertin tegels ingebouwd bad

Kortom, de travertijn tegels maken uw interieur meer glamoureus, elegant en luxueus. En zoals u kunt zien, werkt het onafhankelijk van het inrichtingsconcept. We hopen dat we u kunnen helpen beslissen of en in welke vorm u travertijn tegels wilt opnemen in het interieurontwerp. ,

Kaarslicht voor meer romantiek

De tegels van de badkamers travertijn betegelen muurtegels

De kleinere en grotere travertin tegels staan ​​in contrast

Badkamer tegels travertijn tegels mozaïek badkamertegels

Natuurlijke materialen zoals hout en travertijn passen perfect bij elkaar

Badkamer tegels tegels travertin vloertegels wandtegels

Travertijn badtegels

Badkamer tegels travertijn tegels vloertegels wandtegelsTegel travertijn badkuip badkamertegels houten badkamermeubilairmoderne badkamer decor badkamer tegels travertijn tegels modern badkamermeubilair badkamermeubels hout badkamer tegels travertijn tegels moderne badkamer douche set bad badkamer tegels travertin tegelsBadkamerinrichting badkamertegels travertin tegels moderne badkamer Badkamerbenodigdheden Douche Glazen wanden Badkamer Tegels Travertijn Tegels Badkamer tegels travertin tegels bad-douche Badkamer tegels travertin tegels badkamer tegels badkamer designBadkamer tegels travertijn tegels vloertegels wandtegels Badkamer tegels travertijn tegels ingebouwde badkuip rustieke badkamermeubels Badkamertegels travertin tegels vrijstaande badkuip Badkamertegels Travertijn Tegels Vrijstaande badkuipbadtegels Badkamertegels travertijn tegels vrijstaande badkuip bruine tint Badkamer tegels travertijn tegels vrijstaande vloertegels rustiek Badkamer tegels travertijn tegels vloertegels wandtegelsmoderne badkamer decoratie douche badkamer tegels travertin tegels rustieke badkamer decor badkamer tegels travertijn tegels rustieke badkamer decor badkamertegels travertin houten spiegel rustieke badkamer meubels badkamer tegels travertijn hout douche Travertijn tegels vrijstaande badkuip badtegels