Ontwerp je eigen bril – eindelijk de bril die bij mij past

De bril die bij mij past

 

Op internet kun je nu thuis zelf een nieuw bril op de pc ontwerpen. Vervolgens worden de exacte gegevens over de lensdikte en de grootte van de bril door de opticien gemeten en wordt een afzonderlijk paar glazen geproduceerd dat perfect past en er geweldig uitziet. Het is dan een absoluut uniek, gegarandeerd dat niemand anders op de neus heeft.

Soms moet het gewoon iets bijzonders zijn en niets van de plank. Soms moet je jezelf aanpakken. Soms wil je iets hebben dat niet iedereen heeft. Dit kan ook gelden voor brillen, bijvoorbeeld voor mensen die niet alleen dezelfde Ray Ban willen als de buurman, of voor mensen die precies weten hoe de nieuwe bril eruit zou moeten zien.

Maak je eigen bril

Maak je eigen bril en koop online

Als het op een bril aankomt, moet niet alleen de stijl geliefd zijn, het is net zo belangrijk dat het frame in het gezicht past. De bovenrand van de bril moet harmoniëren met de wenkbrauwen, de hoogte en de breedte moeten perfect zijn en de kleur moet natuurlijk rechtlijnig zijn. Zelfs als slechts een van deze punten niet perfect is, ziet de bril er gewoon niet mooi uit.

Glazen zelf maken de juiste bril voor mij
Tot nu toe is het kopen van een bril altijd op dezelfde manier gedaan. Het gaat naar de opticien van zijn zelfvertrouwen en kiest het best mogelijke alternatief uit het assortiment. Misschien heb je wel geluk en vind je de perfecte bril, maar waarschijnlijk niet. Dan heb je maar twee alternatieven: ofwel accepteer je het compromis en beslis je over het minste kwaad dat er is, zelfs als bijvoorbeeld de kleur niet ideaal is; of je kunt doorgaan met zoeken, misschien zelfs met een andere opticien. Dit kan erg tijdrovend en vermoeiend zijn en op een gegeven moment is het niet leuk meer.

Maak je eigen bril online brillen kopen rood

Dankzij moderne technologieën kun je echter gewoon zelf een bril ontwerpen bij unikat-brillenmanufaktur.de. Je kunt je foto daar uploaden en op deze foto worden glazen geprojecteerd. Dan kunt u uit de sjablonen een basisvorm kiezen die u leuk vindt. U kunt deze vorm vervolgens perfect aanpassen in termen van breedte, hoogte en totale grootte. Kies vervolgens uw favoriete kleur uit de 22 beschikbare kleuren en verzend vervolgens het concept met een muisklik. Dan ontvangt u de contactgegevens van een partner-opticien bij u in de buurt.

De opticien meet vervolgens uw glasdikte, neusvorm en grootte, evenals de optimale maat van de bril, en perfectioneert uw ontwerp tot in detail. Het brilmontuur wordt dan speciaal voor u gemaakt in de fabriek in Neurenberg. Het resultaat is een perfecte bril in precies de vorm, kleur en maat die u wenst.

Brillen ontwerpen zelfs bijpassend brillenglasExclusief voor de lezers van deze website geven we twee zelfontworpen unieke versies weg. Als een redacteur geïnteresseerd is, ontvangt hij ook een unieke versie gratis. Desgewenst kan een medewerker zelf het proces van het brillenontwerp ervaren. We willen ook geïnteresseerde mensen uitnodigen naar onze fabriek in Neurenberg om de vorming van een bril te observeren.

Infobox: 6 tips voor een perfecte eyewear:

  1. Klinkt triviaal, maar kies alstublieft uw bril voor uw kleur en stijl. Laat ons u adviseren als u zich onzeker voelt.
  2. Hoe sterker en prominenter het gezicht is, des te prominenter het brilmontuur is. Voor een petite gezicht is meer geschikt een meer subtiele versie.
  3. Voor hoge sterkten moet eerder een smalle versie worden gekozen. De pupil moet in het best mogelijke geval in het midden van de bril kijken, omdat de glazen ons anders dik maken.
  4. De bril moet harmoniëren met de wenkbrauwen en een vergelijkbare swing hebben. Uitzondering voor zonnebrillen.
  5. Als de gezichtsvorm rondachtig is, wordt een vierkante lenzenvloeistofvorm aanbevolen, met een vierkant gezicht een ronde bril. Een ronde lenzenvloervorm zou een rond gezicht er zelfs ronder maken. Met een vierkante vorm kun je dat tegengaan.
  6. Het frame eindigt met het gezicht en komt overeen met de maatverhoudingen van de drager.
  7. Als de neus nogal langwerpig is, moet de lenzenvloeistofbrug lager worden geplaatst; met een korte neus omhoog.

Brillen maken uw eigen bril online een bril kopen