Amerikaanse koelkasten zijn trendy en erg praktisch

Amerikaanse koelkasten voor uw moderne keuken

 

Bent u geïnteresseerd in Amerikaanse koelkasten? Dat zou een goede en moderne variant zijn voor uw interieurontwerp. We willen graag enkele interessante ideeën met u delen.

Voordat we echter verdergaan met de afbeeldingen, willen we de term ‘Amerikaanse koelkasten’ en enkele andere verwante termen nader bekijken.

Wat is een Amerikaanse keuken? De Amerikaanse keuken wordt meestal geassocieerd met de open plattegrond. Klopt dat? Ja, maar niet helemaal!

Wilt u uw Amerikaanse keuken inrichten?

Amerikaanse koelcel keuken met open plattegrond

“Amerikaanse keuken” heeft zich in Duitsland gevestigd als een informele term voor het open keukenconcept. De echte Amerikaanse keuken, maar bevat veel meer.

Een echte Amerikaanse keuken kan in verband worden gebracht met een andere functionele ruimte. Dit is geen must.

Daarnaast hebben de open plattegronden ook een zeer duidelijke scheiding. De Amerikaanse keukens zijn bijna altijd uitgerust met een kookeiland. Dit heeft alle benodigde kooktoestellen.

De Amerikaanse keuken wordt gekenmerkt door een open plattegrond

Amerikaanse koelkasten Amerikaanse keuken
Het dure keukenmeubilair en de apparatuur

Het dure en grote keukenmeubilair is typerend voor de echte Amerikaanse keuken. Vandaar de speciale modellen van Amerikaanse koelkasten. Ze zijn extra groot en hebben meestal dubbele deuren. De crash-ijsfunctie is ook een must.

De side-by-side koelkast is heel typerend voor het Amerikaanse huishouden

zij aan zij koelkast Amerikaanse koelkasten

Chique keukenmeubilair met rode kleuraccenten

Amerikaanse koelkasten Husky rood retro koelkast roodAmerikaanse keuken in de jaren 50-stijl

Amerikaanse koelkasten Retro keukenopstelling Keukenapparatuur

De afgelopen jaren hebben de retro-modellen de overhand gehad in het ontwerp van de keuken. Ze staan ​​bekend om hun originele en kleurrijke uiterlijk. Dit wordt meestal op twee typische manieren bereikt. Je kunt het neutrale keukenontwerp verrijken met een gedurfde kleur. Als alternatief is het mogelijk om een ​​flash-keuken toe te voegen met een retro koelkast, in een mooie kleur zoals roomwit.

Retro koelkasten in verschillende nuances

Gorenje retro koelkast ivoor Amerikaanse koelkasten

Zet een gedurfd kleuraccent in de keuken met een rode koelkast

Amerikaanse koelkasten Servis rood

In de retrovarianten verwijst een naar verschillende tijdperken. Meestal is het de jaren 50 van de vorige eeuw. Willen we samen naar dergelijke voorbeelden kijken?

De cult-koelkast SMEG in het wit

Retro Amerikaanse koelkasten SMEG koelkast wit

Het formulier

De vorm is het eerste kenmerk van Amerikaanse koelkasten in de stijl van retro. De klassieke versie heeft slechts één deur. Om milieuredenen wordt dit concept enigszins anders geïnterpreteerd in moderne Amerikaanse retro koelkasten. U hebt een dubbele deur, omdat deze variant zuiniger is in energieverbruik.

Het ontwerp is nog steeds erg uniform.

Populair is de zogenaamde legervorm, die enigszins verschilt van de andere ontwerpen.

Amerikaanse retro koelkast

Swan retro koelkast Amerikaanse koelkasten lichte keuken

Amerikaanse koelkast naast elkaar

Keuken met zij aan zij koelkast Amerikaanse koelkasten

Retro kleuren

De retro-kleuren interpreteren de tinten die kenmerkend zijn voor de originele modellen op een moderne manier. Ze zijn deels authentiek, maar altijd iets origineler en effectiever dan de rolmodellen.

Typische kleuren voor de Amerikaanse koelkasten in retrostijl zijn oranjebruin, lichtgeel, stijlcrème, oceaanblauw, roze enz.

Gorenje retro koelkast in fris groen 

Gorenje Retro koelkast Groene Amerikaanse koelkasten

Om je eigen sekte uit te drukken voor afgelopen tijdperken

De neiging tot vroegere tijdperken is een sekte. Als je de behoefte voelt om dit te uiten, dan zijn Amerikaanse retro koelkasten een goede optie. Sommige ontwerpers zijn geïnspireerd door enkele van de concrete iconische creaties van die tijd. SMEG biedt bijvoorbeeld een koelkast in diner-stijl in de cultuskleur Cadillac Blue.

Retro koelkast en andere keukenapparatuur in felblauw

Amerikaanse koelkasten Retro koelkast Big Chill lichtblauw

Ruime Amerikaanse keuken

Amerikaanse keuken heeft praktische ideeën opgesteld

Amerikaanse koelkasten 
Amerikaanse koelkasten naast koelkastzwart zij aan zij koelkast met vriesvak Amerikaanse koelkasten zij aan zij koelkast Amerikaanse keukenideeën
naast koelkast met grote koelkast Amerikaanse koelkastenzij aan zij koelkast Amerikaanse koelkasten keukenkastjes witAmerikaanse koelkasten Retro koelkast SMEG wit zij aan zij koelkast Amerikaanse koelkast lichte keuken zij aan zij koelkast Amerikaanse koelkasten lichte keukenkasten hout