Kissa – kissapuun hyvinvoinnin keidas rakennetaan itsellesi

Kissat ovat suosituimpia lemmikkejä, koska he vakuuttavat ystävällisyydestä ja älykkyydestä. Monet kissanomistajat valitsevat houkuttelevan kissaan kotonaan. Mutta rakentaa raapiminen viesti ei ole helppo tehtävä, mutta todelliset säästöt verrattuna markkinoiden valmiisiin naarmuuntumiseen. On erityisen tärkeää, että kissoilla on tarpeeksi leveyttä, koska ne ovat täynnä energiaa ja haluavat kiivetä.

Kissa puun materiaali on ratkaiseva DIY: lle. Tästä syystä sinun kannattaa valita sopiva haara, joka sopii täydellisesti kissan paratiisiin. Mutta ennen kaikkea, sinun täytyy miettiä tarkkaan kuinka suuri runkokappale on. Jos kissanpuu on tarkoitettu puutarhaan, sinulla on paljon enemmän valinnanvaraa haussa. Sisätilojen rakentamisen ei tarvitse olla liian iso ja liian massiivinen.

Raaputusosasto on todellinen kokemus nelijalkaisille ystäville

kissa naarmuuntumisen jälkeen rakentaa

 

Materiaali- ja työkaluluettelo

Ennen kuin itseohjautuva opas opettaa, haluamme kiinnittää huomiota hankkeen tarvitsemiin materiaaleihin ja työkaluihin. Tärkeimpiä materiaaleja ovat salamoottiset ja alustat. Ukkossarakenne on tarpeen raaputuspisteen kiinnittämiseen ja malleja on tärkeä alustojen räätälöityä suunnittelua varten.

Työkalulista sisältää langattoman ruuvimeisselin, poran, nitoja ja vasaran.

Stabiili alarakenne on erityisen tärkeä

Ideat naarmuuntumiselle
Joten rakentaa naarmuuntuva puu kunnolla

Rakenteen pohja on rakennettava erittäin vakaana, koska tasopinnalla on tärkeä rooli. Tämän ohjeen vaiheessa tarvitset muottia, joka on täytettävä salamoon betonilla. Täytön aikana on oltava varovainen, ettei onteloita ole olemassa, koska naarmuuntumispuu usein ei pidä, kun se heiluu. Tästä syystä on tärkeää, että säätö on huolellisesti rakennettu ja täysin kovettu. Vain silloin voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen, eli suunnitella eri tasot.

Suunnittele naarmuuntuma omalle makusi

Rakenna naarmuuntumaa itse

Jokaisella kissapuullä on ns. Tasot, jotka soveltuvat söpöen lemmikien hyvinvointiin. Yleensä näitä alustoja pidetään tärkeimpinä rakennuskohteina. Laitureiden määrä riippuu naarmuuntumisen koosta. Vähintään 2 tällaista tasoa on jo oltava siellä. Yhdellä tasolla voit myös suunnitella makuuhuoneen tai muita mielenkiintoisia aktiviteetteja nelijalkaisille ystäville. Tärkeä kohta alustoille on varovainen rakentaminen. Syynä on se, että kissat ovat hyvin hienoja nenää ja tuoksuvat paljon voimakkaammin kuin ihmisillä. Asiantuntijat ovat sitä mieltä, että tämäntyyppiseen hankkeeseen on suositeltava käyttää liuotinvapaa ja vähän hajuista rakennusainetta. Alustat ovat enimmäkseen puusta, mutta voit käyttää myös muita materiaaleja, jotka ovat turvallisia nelijalkaisille ystäville. Alustoilla tarvitaan pehmusteita, joita käytetään kissojen hyvinvointiin. Vaahtopehmuste on täydellinen, ja sitä voidaan leikata helposti, koska alustoille tarvitset täydellisen istuvuuden.

Eri alustojen määrä riippuu kissojen määrästä

 

Cat Tree DIY -hankeiso rakenteen naarmuuntuminen

   Scratchbam pehmuste

Cat Tree Design DIY

    kissa puu ideoita vinkkejä rakentaa

   raaputuspuu rakentaa omia vinkkejä

raapiminen puu itse rakentaa ideoita

rakenna moderni muotoilu naarmuuntumasta itse

rakenna oma kissanpuu-ideoita

neljäsjalkaiset kissat naarmuuntuvat

valkoinen muotoilu naarmuuntumassa