Miten voit laskea itse lasia

lasi kaivertaa ohjeet juomalasit

Kiristä kirjainlasilla

Haluatko kaivertaa lasin? Tiedätkö, että sinulla on myös menetelmiä ja työkaluja, joiden avulla voit tehdä kaivertaa itse? Haluamme esitellä teille tämän vaihtoehdon. Voit nyt toisaalta harkita, olisiko tämä sopiva vaihtoehto sinulle. Jos ei, niin sinulla on vielä mahdollisuus laskea lasillesi.

Mutta kummassakin tapauksessa et ole menettänyt mitään, koska olet oppinut jotain jännittävää, eikö?

Tarkemmin sanoen selitämme tänään, kuinka laskeille kirjaimet kirjataan.

Sinä tarvitset lasin kaivertamiseen

lasi kaivertaa työkaluja
Aloitetaan tuotteilla, joita tarvitset lasikaiverrus. Nämä ovat:

- lasi-esineet kaivertaa,

- Atz-tahna,

- lasinpuhdistin,

- Sininen tai vihreä taidemaalari,

- muoviset käsineet,

- Kirjeen tarra

- vaatteita, joita voit havaita.

Tee lasipinta puhtaaksi

Ensinnäkin lasi on puhdistettava täydellisesti. Tätä varten tarvitset sopivan kankaan ja puhdistusaineita. Katso, että voit todella päästä eroon kaikista likaista, pölystä ja sormenjäljistä kohteista, jotka haluat kaivertaa.

Käytä maalarin nauhaa

lasi kaivertaa opetusnauhaa

Nyt sinun tulee soveltaa lappu naulanpidosta lasiin, joka on kaiverrettu. Tämä kattaa ensiksi alueen, jota ei saa naarmuttaa. Lisäksi voit määrittää täsmälleen alue, jolla merkintä tai kirjaimet ovat, joita haluat kaivertaa lasille. Useimmiten paras vaikutus on, kun valitset kohteen ylhäältä kolmanneksen. Voit myös valita toisen työn.

Katso, että taidemaalari on juuri liimattu

Pyöreille ja soikeille lasikohteille sinulla on usein ongelma, että nauha ei ole aivan suorassa. Tässä on paljon ryppyjä. Tämän seurauksena alaviiva ei ole täysin suorassa. Tämä on kuitenkin huonosti tulosta myöhemmin, koska se ei ole kovin suorapuheinen ja tarkka. Varmista, että maalarin nauha tasoitettiin todella hyvin kaiverrettavan alueen ympärillä. Tietenkin, jos kaiverrette sileän lasin, sinulla ei ole tätä ongelmaa.

Kiinnitä kirjaimet

lasi kaivertaa ohjeet kirjain liittääNyt tulemme prosessin seuraavaan vaiheeseen, joka on luultavasti yhtä hankalaa. Sinun on liitettävä kirjaimet helposti nauhan reunan alle. Pyrkikää selvittämään kirjainten sijainti ja vältä liukastumista.

Ole erittäin kärsivällinen, kun teet näitä toimia. Kirjainten kiinnittäminen on prosessin vaikeinta osaa useimmille ihmisille. Se on normaalia, jos sinulla on ongelmia. Mutta jos otat tarpeeksi aikaa pitää maalari nauhan suorana ja sileänä, tulos on todella kannattava.

Keskitä sana

Jos sana tai alkukirjaimet on keskitettävä, on hyvä aloittaa keskimmäisellä kirjaimella. Kun olet määrittänyt täsmälleen keskellä, voit jakaa muut helpommin.

Malerband ympäri kirjainten kaikki puolet

lasi kaivertaa ohjeet kirjain teippi

Nyt sinun pitäisi myös kiinnittää Malerbandin kirjainten alaosaan ja sivuihin. Sinun on myös kiinnitettävä erityistä huomiota tämän lasikuidun vaiheeseen. Taidemaalarin nauhan tulee olla yhtä kaukana kirjaimista kaikilla puolilla. Täällä myös, mitä juuri sanoimme nauhasta kirjeen yli, käytä: Ota aikaa sovittaa kaikki todella hyvin. Vain silloin saavutat tuloksia, jotka tyydyttävät sinua.

Ei liian suuria alueita kerralla!

On tärkeää, että et kaiverta liian suuria alueita lasille kerralla. Tästä syystä on tärkeää, että kirjaimet ovat lähellä toisiaan. Kaikki toimii hyvin tämän tekniikan kanssa, josta puhumme tänään. Muuten sinun pitäisi vain kaivertaa lasisi.

Laita muoviset käsineet

On tärkeää, että laitat nyt muovihanskat. Atz-tahna on erittäin vaarallinen terveydelle, eikä sinun pidä aliarvioida tätä tosiasiaa.

Lisäksi sinun tulee suojata kehoa ja käyttää parhaiten erikoislaseja.

Levitä atz-tahnaa

lasi kaivertaa ohjeen kirjain muokata

Nyt sinun tulisi levittää Atz-tahna kerros lasipintaan sopivalla tikulla. Voi olla, että tässä on joitain näkyviä kristalliosia. Se on luonnollista. Valitettavasti tulokset paikoissa, joissa oli kiteitä, ovat melko outoja. Toisella tikulla voit poistaa kaikki kristallit käsiteltävältä alueelta.

Jätä atz-tahna viiden minuutin ajaksi

lasi kaivertaa ohjeita odota

Nyt sinun pitäisi jättää Atz-tahna lasille viisi minuuttia. On erittäin tärkeää, että pidät sen parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. Sen ei pitäisi olla vähemmän. Mutta ne voivat olla noin kymmenen minuuttia. Pitempi odotusaika ei vahingoita, mutta se ei tuota erityisiä etuja.

Noin kahden tai kolmen minuutin kuluttua käytä keppiä suoristaaksesi etsaustestikerroksen ja sen ympärille. Kuplia ja kiteitä on vältettävä. Kuten juuri totesimme, heidän ei pitäisi antaa heille pilata hyviä tuloksia.

Poista atz-tahna

Nyt voit poistaa Atz-tahna. Älä koskaan irrota käsineitä, suojavaatteita ja silmälaseja. Riippuen siitä millaisen pesuallas sinulla on, voit tehdä pesu siellä. Varmista, että pinta ei ole naarmuuntunut eikä pilaantunut.

Kuivaa lasi hyvin ja älä käytä sitä jonkin aikaa

Kirjaimet ja maalintekniikka on helpompi poistaa lämpimällä vedellä

pese lasi ohjeet pestä pois

Älä yritä kaivertaa arvokkaisiin lasisiin

Kuten ehkä olette nähneet, lasikaiverrus ei ole kovin monimutkainen tällä tavalla. Mutta samaan aikaan voit tehdä paljon väärin jonkin verran röyhkeästi. Tästä syystä sinun ei pitäisi mieluummin "kouluttaa" arvokas lasillesi. Todella hienostuneita lukuja ja ratkaisuja varten sinun pitäisi mieluummin olla lasi-kaiverrettu ammattimaisesti.

Siinä käytetään myös muita, turvallisia menetelmiä

lasi kaivertaa ohjeet osoite päättynyt

Tämän tekniikan avulla voit tehdä täydellisen lasillisen

lasi kaivertaa valmiita lasillisia

Mason-purkit ovat juuri sopivia

lasia kaivertaa opetuslaseja