Miesten muoti 70-luvulla – mitä sitten tapahtui?

Muoti 70-luvun miehet sopivat miesten muotiin miesten asuihin

70-luvun miesten muoti – se näytti todella hyvältä tuolloin!

 

Monilla muilla elämän osa-alueilla saattaa olla, että 70-luvulla oli hieman tylsää. Mutta varmasti tämä ei vaikuta tyyliin ja vaatteisiin.

Villi 70-luku

Muoti 70-luvun miesten miesten muoti villi 70-luku
Väkijoukon mielipide on johtava tapa 70-luvun miesten tapaan

Voidaan sanoa, että tämä oli käännekohta, jossa joukkojen alkupää on alkanut ensinnäkin. Tuolloin kadun muoti syntyi niin sanotusti. Yksi havaitsee suuremman eriytymisen eri luokkien sosiaaliryhmien välillä. Vaatteet olivat johtava rooli ja miesten 70-luvun muoti ei ollut poikkeus.

Miesten muoti 70-luvulla

Muoti 70-luvun miesten miesten muoti mustavalkoinen valokuva

Street tyyli ja urheilu muoti

70-luvun miesten ja naisten muotissa näette, että huippu-suunnittelijoiden tekemät huipputrendit eivät enää näytä niin suurelta roolilta. Massa ei sanonut mitään tältä osin, vaan päinvastoin – alkoi päättää itsestään, mitä se houkuttelisi tai ei.

Uudet trendit – rento ja rento

Muoti 70-luvun miesten miesten muoti sakkoLisäksi painotus oli henkilökohtaisten ominaisuuksien ilmaiseminen pikemminkin kuin pienempää tai korkeampaa sosiaalista asemaa. Kuka tuolloin koki parhaan näistä suuntauksista? Tämä tuntuu olevan Benetton-palo. Tuolloin hänestä tuli johtava muoti- ja urheiluteollisuus.

Rakkaus! Ei enää sotaa

Tämä motto oli erityisen näkyvä 70-luvun miesten tapaan. Sillä naiset olivat kirkkaita vivahteita ja tiukka, rungon korostamat muodot, jotka myös tunnettiin aiemmin. Mutta myös, että edustajat vahvan seksuaalisen mekon tässä hullu tavalla? Tämä on menestys 70-luvun miehille. Selvästi.

John Lennon

Muoti 70-luvun miesten miesten muoti John Lennon Peace

Jos haluat ymmärtää tarkalleen, mitä tarkoitamme, katsokaa musiikkikohtausta. Katso kuinka miesten muoti Abballa ja tunnetuilla musiikkiryhmillä vuosikymmeniä ennen näyte!

Älykäs naisten ja miesten muoti

Muoti 70-luvun miehet sopivat naisten muoti mustavalkoinen valokuva

Kankaat, joissa kukka kuvio

Muoti 70 miesten miesten rento pari

Musiikki on muotia

Mainitsimme juuri erityisen tärkeän näkökohdan. 70-luvun miesten ja naisten muodin määrittelivät tunnetut muusikot ja näyttelijät. He olivat selvästi aikakauden muotikuvakkeita. John Travolta ja “Sunday Night Fever” ovat nimi ja termi, joka on edelleen erottuva muotin kehitykselle tuolloin.

Juliste “Sunday Night Fever”

Muoti 70-luvun miesten miesten muotimusiikkikulttuurin juliste

Katukulttuuri

Muoti 70-luvun miesten miesten muoti miehet sopivat street-muotiin

70-luvun retrospektiivi ja Echo 2015

Sekä miesten 70-luvun muoti että kaikki heidän näkökohdat näyttävät innoittaneen monia nykyisiä suunnittelijoita heidän kokoelmistaan. Vahvan sukupuolen osalta tätä taipumusta on havaittu useita vuosia. Tämä meni niin pitkälle, että olet jopa piristynyt 70-luvulla hääjuoksuissa.

Musiikin rooli

Muoti 70-luvun miesten miesten muoti haastaa sielun

Vuonna 2015 suunnittelijat unohtaa 70-luvun muotia miesten mykistetty sävyjä ruskea, vihreä, sininen ja punainen kesällä, voi tehdä kaikkea -. Arvoisa varaa ansiosta taipumus houkutella super cool ja vilkas sävyjä.

Tarkista kuviointikankaat lihavoituna 

Muoti 70-luvun miesten rento muoti

Vapaa-ajan housut

   Muoti 70 miesten miesten muotipaita ja housut karostoffe

Geometriset kuviot ja kirkkaat värit

     Muoti 70-luvun miesten miesten muoti miesten hemde-tarvikkeet

Ei vain nykypäivän vaan myös futuristinen

Fashion 70 miesten miesten muoti miehet sopivat