50s kampaukset: kuuluisia ihmisiä tästä aikakaudesta

retro kampaukset tyyli kuvakkeet 1950-luvulla kampaus hiustenleikkuu

50-luvun kampaukset ja tämän aikakauden kuuluisat ihmiset

 

Kampausten nykyaikaisia ​​trendejä tänä vuonna vaikuttavat voimakkaasti 1900-luvun 50-luvun, 60-luvun ja 70-luvun tyyliin. 50-luvulla on suosittu inspiraation lähde, josta yksi usein piirtää.

Haluatko viitata siihen valitsemalla uuden kampauksen? Jos näin on, tarjoamme sinulle melko epätavallisen lähestymistavan. Esittelemme sinulle hienoja ja suosittuja kampauksia, mutta myös kuuluisia ihmisiä, jotka käyttivät niitä.

Tyylikkäät hiusleikkaukset retrotyylillä

retro haaschnitte 50s kampaukset hiustenleikkuja
Lucille Ball

Yksi hienoimmista trendistä 50-luvun kampausten kesken määritteli Lucille Ball. Tällainen hiustenleikkaus voi korostaa kasvojen piirteiden herkkyyttä pyöreillä kasvoilla.

Lucille Ball ja hänen punaiset hiukset

lucille pallo 50s kampaus

Rita Moreno

Toinen tähti, joka on painottanut voimakkaasti 50-luvun kampauksia, kutsutaan Rita Moreno. Muistatko hänet? Ehkä käytät tilaisuutta tilaisuuden tarkastella uudelleen elokuvassa "West Side Story".

Rita Moreno "West Side Storesta"

Rita Moreno 50s kampaus kampauksetJames Dean

Kun kaksi naista on nyt herrasmiehen aikaa. Hänen näkemyksensä oli hyvin erottamiskykyinen maskuliinisten 50-luvun kampauksille. Se kulkee käsi kädessä ajatuksen "paha poika".

Huono poika James Dean

James Dean 50s kampailee tyttöjen hiusleikkuja

Bill Haley ja Elvis Presley

Molemmat työskentelivät paljon yhdessä. Lisäksi ne näkyvät usein yhteisiä laukauksia. Hänen silmiinpistävät 50-luvun kampaukset ovat suuri roolimalli monille miehille tähän päivään, vaikka he ovat myös nykyaikaisemmassa muodossa.

Bill Haley ja Elvis Presley

Bill Haley Elvis Presley 50s kampaukset miesten hiustenleikkuja

Marilyn Monroe

Kun on kyse 50-luvun kampauksista naispuolisessa puheessa, joka kiehtoo naisia ​​ja heidän tyylillään tähän päivään asti, voit aina ohittaa Merlinin. Hän on vain upea ... Kuvat puhuvat itsestään.

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe 50s kampaus

Eartha kitti

Bob aallossa on yksi syksyllä osumista. Mutta kuinka kauan sitten käytit tällaista kampausta ensimmäistä kertaa? Katso video kuuluisasta "Santa Baby" -esityksestä ja saatat löytää oikean vastauksen sinne.

Eartha kitti

Eartha Kitt haircut 50s kampaukset

Putty mukavalla Steckfrisurilla

Eartha kitti hiukset 50s kampaus

Nancy "Ka Shen" Kwan

Romanttinen, pitkä ja pehmeä määrä - joka kuulostaa todella modernilta. Mutta se oli sama 50-luvun kampauksin. Todisteena tästä ovat Nancy "Ka Shen" Kwanin kuvat.

Nancy "Ka Shen" Kwan

Nancy

Billie Holiday

Kun etsit inspiraatiota 50-luvun kampauksen alla, voit myös katsoa kuvia Billie Holidayista. Hänellä on myös erinomainen tyyli ja suuri karisma. On aina syytä kutsua heidät elämään.

Billie loma kukkien kanssa hiuksissaan

Billie Holiday hairstyle kukkien 50s kampaus

Sophia Loren

Sophia Loren oli tunnettu 50-luvulla. Hänen kuvansa vaikutti myös hiustyylien tyyliin. Katso kuvia ja saa inspiraatiota! Erityisen sopivia valintoja ovat nämä kampaukset niille, jotka haluavat sen olevan erityisen romanttisia.

Sophia Loren käyttää aina trendikkää kampausta 

Sophia Loren 50s kampaukset hiustenleikkuja

Luetteloa voitaisiin jatkaa. Seuraavassa on muutamia taiteilijoita, joiden 50-vuotiaiden kampausten on ehdottomasti katsottava: Dorothy Dandridge, Connie Francis, Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn, Grace Kelly, Bettie Mae Page.

Sophia, jossa on lyhyt leikkaus

Sophia Loren Kurzhaaschnitte 50s kampaukset hiustenleikkuja