Miehet, joilla on parta – perinne, joka määrittelee muodin tänään

Miehet, joilla on parta, on parrakas

Miesten parta – maaginen 2015-suuntaukset

Hyvin hoidetut miehet, joilla on parta, ovat harvinainen tyyli, jonka lähes kaikki ihmiset haluavat kuulua. Tämä voi tuntua liian vaikealta joillekin ihmisille. Mutta sinun pitäisi myös kokeilla tätä. Koska miehet, joilla on parta, ovat aina olleet ja ovat yhä symboli maskuliinisuudesta ja voimasta.

  Tämä tyypillinen urospuolinen lisälaite ei ole menettänyt merkityksensä tänään.

Miehet, joilla on parta, näyttävät usein autoritaarisilta ja ilmeikkäisiltä

Tyylikkäät miehet, joilla on parta
Käytännössä 3-päiväinen parta on vieläkin enemmän

Esimerkiksi 3-päiväinen parta on erittäin kätevä. Oletteko samaa mieltä siitä? Muista, että parranajon ei pitäisi olla joka päivä. Sinun tarvitsee vain poistaa parta tietyillä alueilla. Jäljellä olevilla paikoilla vain leikata parta.

Jopa parta voi olla houkutteleva, kunhan se pysyy hyvin hoidettuna

Miehet, joilla on parta vain parta

Varjo

Ensimmäinen näkökohta, jota haluamme keskustella suhteessa parranajon kehitykseen vuodelle 2015, on varjo. Tämä menetelmä sopii erityisesti miehille, jotka täyttävät seuraavat kriteerit:

  • Hiukset kasvavat nopeasti;
  • Sinulla on vahva leuka.

Viimeistelyssä Shadow-parranajotustyylin pitäisi opettaa sinua: olen aivan liian maskuliininen parran partaani joka päivä.

Parrankaa parranajasi varovasti oikealla parranajotasolla

Miehet partakoneellaParta täydentää kasvot ja siten miehen luonteen

Miehet, joilla on parta ja ilman

sänkiparta

Sängyn ulkonäkö on myös hyvin moderni vuoden 2015 parranajokoneiden trendien joukossa. Hän on myös hyvin riippuvainen varjoustyyleistä. Mutta sänkynäytöllä voit kasvattaa partaasi enemmän. Mutta sinun pitäisi tottua hyvään hoitoon, joten voit näyttää houkuttelevalta.

Joillekin miehille sopivin lähestymistapa on seuraava: kasvaa 3-päiväinen parta. Sitten sinun täytyy leikata parta tasolle “varjo” joka kolmas päivä. Toisella tai kolmantena päivänä sinulla on sänkyn ulkoasua.

Valitse oikea parta kasvoille ja elämäntavoille!

Miehet, joilla on parta neljäsosa

Jopa pieni parta muuttaa miehen ulkoasua

Miehet, joilla on parta pieni parta

Miehet, joilla on parta, ovat yksinkertaisesti houkuttelevampia

Miehet partaparilla kolme päivää

Parran parta lyhyeksi ajaksi

Myös vuonna 2015 voit olla lyhyt parta ja näyttää moderni. Hyvän veistoksen vaatimukset ovat kuitenkin jopa korkeammat kuin aikaisempina vuosina. Nykyisellä oikosululla sinun on kiinnitettävä enemmän huomiota reunoihin. Voit myös korostaa leukoja ihmeellisesti tämän lähestymistavan avulla.

Kaikki miehet, jotka haluavat saavuttaa tyypillisen ilmeen, voivat hyötyä tästä lähestymistavasta. Erityisesti johtajat ja johtajat voisivat käyttää tällaista partaansa ja pitää ammattimaisen ilmeensä.

Merimiehen ilme kertoo tarinoita

Miehet, joilla on parta purjehtijatyylit

Iron Manilla on myös hyvin hoidettu ja trendikäs parta

Miehet, joilla on parta ironamann-tyyli

Tiheä parta

Tämän parran parranajossa sinun on lähestyttävä kasvot ja saavutettava 2 mm: n trimmaus. Ei olisi tarpeetonta käyttää ammatillisia parranajokoneita.

Miehet, joilla on paksu parta, saavat enemmän luonteenomaisia ​​kasvoja ja selkeämmän pinnan määrittelyn. Mutta täällä kiinnitetään erityistä huomiota. Tämä parta menettää nopeasti haluamansa ulkonäön kasvamalla.

Ole kärsivällinen ja hoida vanha parta varovasti

Punatukkaiset miehet partaalla

Miehet, joilla on parta, ovat silmiinpistäviä ja luonnollisesti kauniita – todellinen silmäänpistävä

Miehet, joilla on parta moderni

Vartaloilla on pitkät perinteet 

Miehet, joilla on parta henkinen

Nämä ovat kolme parasta parranajon suuntausta tänä vuonna. Myös kaikenlaisia ​​luonnollisia näköisiä versioita ilmoitetaan.

Tänä vuonna on kuitenkin tärkeää, kuten muina vuosina, valita erilainen versio, joka sopii sinulle hyvin. Ainakin kolme kriteeriä ovat ratkaisevia:

Ensinnäkin niiden pitäisi saavuttaa halutut tulokset oikean Bartrasurin kautta. Toiseksi, valinta on sovitettava työsi ja asemaanne. Kolmanneksi sen pitäisi olla kasarmi, joka voi todella huolehtia kunnolla ja pitkään.

Hyvin hoidettu parta on todellinen helmi

Miehet, joilla on parta vaalea punainen

Anna kauneuden tulla täydelliseksi!

Miehet, joilla on parta kauneus