Feng Shui -kuvat: Opettele tyypillisten Feng Shui-symboleiden merkitystä

Feng Shuin symboleiden piilotettu merkitys sisustukselle

Feng Shui -kuvissa on tärkeä symboliikka. Se on piilotettu Kaukoidän yksittäisiin elementteihin valitussa materiaalissa esineissä. Jokaisella elementillä on oma merkityksensä ja se on sijoitettava johonkin pisteeseen tai tiettyyn tarkoitukseen.

Jos noudatat sääntöjä, tuo lisää onnea, iloa ja rauhaa kotiin Feng Shuin symboleiden ansiosta. He saavuttavat myös paljon enemmän harmoniaa elämässä.

Feng Shui -kuvia

Feng Shui -kuvat tarjoavat ideoita anheomelnde-ilmapiiristä

Feng Shui -laitoksen tavoitteena on suojella meiltä kohteiden väärää paikannusta. Helposti sijoitetut esineet tuovat mukanaan negatiivisen energian ja onnettomuuden.

Tänään esittelemme joitain tyypillisiä Feng Shui -kuvia ja symboleja. Lisäksi kirjoitamme niiden piilotetusta merkityksestä.

Tyypillisiä Feng Shui-symboleja

Feng Shui kuvia kodin tarvikkeet Feng shui kuvakkeet
lohikäärme

Lohikäärme on yksi Feng Shui -opetuksen tärkeimmistä symboleista. Se on yksi neljästä taivaallisesta eläimestä ja siksi on erittäin voimakas energia. Lohikäärme seisoo sisustuksessa suojaa ja hyvinvointia. Hän suojelee meitä negatiivisesta energiasta.

Leija pitäisi istua pöydälle parhaiten. Hänen on oltava paikka, jossa työskentelemme useimmiten. Leija on kaukana siitä, missä nukut.

Lohikäärme on yksi Feng Shui -opetuksen tärkeimmistä symboleista

Feng Shui kuvia kodin tarvikkeet positiivinen energia lohikäärme luku

bambu

Bambu edustaa maata ja lahjoja, jotka se antaa meille. Hän symboloi suojaa ja taloa. Bambu tarjoaa onnellisuutta ja positivismia ja pitää ongelmat ja negatiivisen energian kaukana meistä.

Bambu- ja bambuhuonekalut sekä lisävarusteet voidaan jakaa melkein mihin tahansa kotiin ja puutarhaan.

Bambu symboloi suojaa ja taloa

Feng Shui kuvia kodin tarvikkeet positiivinen energia bambu8-symboli

8 on onnekas numero Kiinassa. Mukaan Feng Shui, se kaksinkertaistaa onnen ja vaurauden omistajat, jotka ovat sen sisällä. Se symboloi myös ikuisuutta. Asettamalla tämän symbolin kotona luomme onnellisuutta rakkaudessa ja onnistumisessa työpaikalla. On hyvä, jos sinulla on tämä symboli makuuhuoneessa.

Laughing Buddha

Naurettava Buddha on toinen symboli, jota voit käyttää kotona. Sen merkityksestä on erilaisia ​​tulkintoja. Naurettava Buddha tuo onnea kaikkien teorioiden mukaan. Jälkeen, hän tarjoaa ennen kaikkea taloudellinen menestys.

  Turkoosi seinämaali - universaali ja upea kotiisi

Naurettava Buddha on edelleen onnekas viehätys

Feng Shui kuvia kodin tarvikkeet sisäänkäynti koristelu Buddha patsas

Kiinan kolikot

Seuraavissa Feng Shui -kuvissa on kiinalaisia ​​kolikoita. Ne sisältävät hieroglyfejä ja reiän keskellä. Ne tarjoavat onnettomuuksia ja rahaa. Tärkeää on niiden määrä. Meillä on oltava 3, 6, 7 tai 8 kolikkoa. Toinen numero tuovat mukanaan.

Kiinalaiset kolikot tarjoavat onnea ja rahaa

Feng Shui kuvia Feng shui symbolit onnekas viehätys

Kiinalainen solmu

Kiinalainen solmu symboloi olemuksemme hengellistä osaa. Sen tärkein merkitys on ikuinen rakkaus. Tärkeää on väri – sen on oltava punainen. Kiinalaisen solmun paikka on makuuhuoneessa. Hän houkuttelee onnea ja kaikki rakastajat tai parit tuntevat olonsa todella mukavalta läheisyydessään.

Kiinalainen solmu edustaa ikuista rakkautta

Feng Shui kuvia kodin tarvikkeet positiivinen energia Feng Schui solmu punainen

fu Koirat

Jos olet kiinnostunut Feng Shui -opetuksesta, tiedät myös Fu-koirat. Nämä ovat erityisen suosittuja Kaukoidässä. He suojelevat meitä kaikilta huonoilta ajatuksilta ja negatiivisilta energioilta. Heidän läsnäollessaan on vain Qi-energiaa ja positiivisia ajatuksia.

Usein heidät sijoitetaan etuoveen. Siellä he voivat suojella meitä negatiivisilta

Feng Shui kuvia kodin tarvikkeet positiivinen energia Fu koiria

Anna onnellisuuden siirtyä kotiisi

Feng Shui kuvaa kodin lisävarusteita positiivisen energian koristeluideoitaFeng Shui kuvia kodin tarvikkeet positiivinen energia deco ideat elefantti

Feng Shui talon kasveja ja lisää kuvakkeita 

Feng Shui Pictures Etusivu Asusteet Houseplants Buddha patsas Feng Shui kuvia kodin tarvikkeet positiivinen energia sisätiloissa

Yin ja Yang

Feng Shui kuvia kodin tarvikkeet positiivinen energia Yin ja Yang

Stone pyramidi kuin ikkunan koristelu

Feng Shui kuvia kodin tarvikkeet positiivinen energiakivet ikkuna sisustus

Mandala kiteistä

Feng Shui kuvia kodin tarvikkeet positiivinen energia Mandala helmiä

Tiibetin laululaatikoita

Feng Shui kuvaa kodin tarvikkeet positiivista energiaa laulava kulhoonFeng Shui kuvaa kodin tarvikkeet positiivista energiaa

Aromaterapia

Feng Shui Pictures Etusivu Asusteet Sisäkasvit Kynttilät Aroma TherapyFeng Shui Images Kalustusideoita Asusteet

Positiivinen energia positiivisten ajatusten kautta

Feng Shui kuvia temppuja kodin tarvikkeet positiivinen sanonta