Suunnittele kylpyhuone uudelleen: tuo väri kylpyhuoneeseen

Haluatko suunnitella kylpyhuoneesi uudelleen?

 

Kylpyhuone voi olla ihanteellinen paikka kokeilla eri värejä. On olemassa niin monenlaisia ​​runsaasti varjostettuja laattoja markkinoilla!

Vaikka yleinen sääntö on, että sinun pitäisi mieluummin käyttää huomaamatonta sävyä pienissä kylpyhuoneissa. Erityisen totta, jos sinulla ei ole luonnollista valoa kylpyhuoneessa. Tästä huolimatta sinun ei pitäisi olla liian dogmaattinen tästä säännöstä. Jos nautit naarmuista tai värillisestä seinästä, koko asia voi tuntua hyvältä huolimatta kaikista säännöistä. Seuraavat esimerkit osoittavat selvästi tämän!

Kylpyhuoneen suunnittelu tuoreissa väreissä

tuo uusi design väri kylpyhuone

Ole innoittamana viidakossa!

Vaikka sinulla on vähän luonnollista valoa, voit piristää tunnelmaa hienolla teemalla. Pidätkö sademetsän kuvista? On olemassa laattayhdistelmiä, jotka heijastavat tätä teemaa. Yhdessä virtaavassa vedessä ja ehkä oikeassa tuoksussa sinä todella laitat itsesi toiseen todellisuuteen.

Koska kylpyhuoneessa ei ole kyse vain hygieniasta vaan myös rentoutuksesta!

Harmonisen ulkonäön ansiosta voit tasapainottaa sinisiä, valkoisia ja puisia vivahteita.

Luo tuore ja rento ilmapiiri

kylpyhuone uudelleensuunnittelu seinän muotoilu sininen vihreä
Sävyt, jotka ovat täynnä energiaa

Onko sinulla valkoinen maalattu kylpyhuone? Verhot ja muut elementit, jotka on suunniteltu rohkeilla vivahteilla, voit ladata sen energian ja kiihtyvyyden avulla. Voit tehdä tämän valitsemalla vaaleanpunaiset, oranssit ja muut tällaiset sävyt. Paranna vaikutusta maljalla täynnä syksyn kukkia. Hän täyttää huoneen muun muassa suurella tuoksulla.

Käytä vahvoja värejä

kylpyhuone uudelleensuunnittelu lämpimät värit Chevron kuvio

Sininen kylpyhuone Välimerelle

Välimeren kylpyhuoneen muotoilu on täynnä sinisiä vivahteita. Jos pidät tästä tyylistä, tee seinät sinisellä ja valkoisella kuviolla. Tasapaino valkoisilla kylpyhuonekalusteilla ja saniteettitiloilla. Mene veistokselle.

Valitse vastaavia taustakuvia

kylpyhuone uudelleensuunnittelu kylpyhuone taustakuva sininenVärilliset kylpyhuonekalusteet

kylpyhuone uudistaa badmobel sininen

Glamourin loistavia vivahteita

Rakkaat värit voivat kirkastaa kylpyhuoneen, jos niillä on säteilevä vaikutus. Valitse kultaiset sävyt ja punaiset kylpyhuonetarvikkeet. Yhdistä monien lasien ja peilien pintoihin.

Valkoinen kerros, pesuallas ja wc tarjoavat tasapainoisen ilmeen myös tässä tapauksessa.

Houkuttelevaa ulkoasua varten sinun ei välttämättä tarvitse maalata kaikkia seiniä kulta. Riittää, jos käytät jalometalliin joitain lisävarusteita tai toiminnallisia elementtejä - tämä voi koskea lamppuja, hanaa tai kaappien sopivia osia.

Upea kylpyhuone

kylpyhuone muokata puukalusteet retro-muotoilu

Kukka kuvio

Ei vain trooppinen luonto on virkistävä ja virkistävä vaikutus kylpyhuoneessa. Voit valita käytännöllisesti katsoen minkä tahansa luonnollisen kuvion, jotta tilasi olisi nykyaikainen. Esimerkiksi lehdet tai muut kukkakoristeet voisivat ottaa tämän tehtävän. Ne tuovat väriä ja samalla siisteyttä ja tuoreutta huoneeseen.

Seinämaalaukset, joissa on kukka kuvio kylpyhuoneessa

huono muotoilee aksentti seinän kukka kuvio

Boho näyttää

Jos haluat antaa kylpyhuoneelle enemmän asuinalueita ja hiukan ekstravaganttista luonnetta, valitse boho-tyyli. Tätä varten voit yhdistää mustan ja valkoisen väripaletin sinisellä tai muulla rikas värillä. Suurikokoiset hahmot, jotka sisältävät myös neutraaleja värejä, takaavat taiteellisen ja täydellisen ulkoasun.

Omista kylpyhuoneen muotoilu sisustustyyli

Muodosta sininen värisuunnittelu

Vintage kylpyhuone ideoita

Vanhassa kylpyhuoneessa voit virkistää tunnelmaa vintage-sisustusideoilla. Voit esimerkiksi laittaa maailman karttoja tai muita vastaavia sovelluksia seinille.

Entä värikäs matto oikeaan tyyliin?

Vintage on edelleen sisään

redesign kylpyhuone perustaa pieni kylpyhuone perustaa väriä

Suihkuverho teemalla

kylpyhuone restyling kylpyhuone suunnittelu ideoita

Kylpyhuonekaappi kirkkaanvihreä

kylpyhuone uudelleensuunnittelu kylpyhuoneen suunnittelu ideoita väreillä

Retro aksentteja taustakuvan kautta

kylpyhuone uudelleensuunnittelu kylpyhuone taustakuva kuvioita kukkia

Yhdistä värilliset seinätaulut vastaavia taustakuvia käyttäen

uudelleensuunnittelu kylpyhuoneen laatat kirkkaan vihreä

Keltainen seinämaali pienen näyttelyn taustana

kylpyhuone uudelleensuunnittelu värillinen kylpyhuone suunnittelukylpyhuone uudelleensuunnittelu retro aksentti seinämaalaukset kylpyhuone uudelleensuunnittelu turkoosi seinämaaliikkuna kylpyhuone uudelleensuunnittelu seinämaali keltainen kylpyhuone uudelleensuunnittelu seinämaali vihreä Huono muokata seinämaalaa vaaleanpunainen