Sisustusideoita vierashuoneelle kaksoisfunktiolla

Sisustusideoita vierashuoneen punainen sohva pehmeä matto

Huoneen sisustusideoita useisiin tarkoituksiin

Onko sinulla tällainen huone kotona, jota jotenkin ei voi saada päätökseen? Tilaa useisiin tarkoituksiin, jotka pitäisi olla vierashuone ja kotitoimisto, mutta eivät todellakaan tarjoa unta? Tai kolmas makuuhuone, josta tulee tulevaisuudessa päiväkoti ja tarvitsee nyt toisenlaisen tehtävän?

.. Tänään keskitymme vierashuoneiden kalustukseen. Vaikka se toimii myös lastentarhana, kotitoimistona tai kuntosalina, on olemassa tapa yhdistää eri elementit yhteen yksikköön. Ja tehdä se FABULOUS ...

Monikäyttöiset huoneet

Pohja tällaisessa Zweivweckräumenissa on sänky. Ja sen pitäisi olla kompakti. Klassinen vuodesohva alla olevassa kuvassa on kauniisti yhdistetty tähän huoneeseen, eikö olekin?

Moderni kotitoimisto, jossa on runsaasti värejä

Sisustuksen ideoita vierashuoneen kotitehtien hyllyille tiiliseinä
Yksi lähde monille ideoille voi olla teini-ikäisten kalustettujen sisätilojen huoneet, sillä niiden toiminnallisuus huomioi myös leikki- ja lepotilan. Tämä on juuri se, mikä tekee tämän makuuhuoneen, toimiston ja musiikkihuoneen monikäyttöisen kuvassa. Erittäin mukautuva etsiä vierashuone, joka toimii myös kotitoimistona tai toisena luovana tilana.

Moderni monikäyttöinen huone

Sisustuksen ideoita vierashuoneen matolle sinivalkoinen

Yhdistelmähoitohuone / vierashuone on erityisen älykäs. Monet suosittelevat, että urheiluvälineiden ei pitäisi olla hieno sisustus, mutta hyvin harvat ovat niitä, joilla on tarpeeksi tilaa ylimääräiselle kuntosalille. Laita mukava ulosvedettävä sohva kulmaan ja se on siinä. Huoneen värit ovat erinomaisia.

Harjoitushuone värikkäillä istuimilla

Sisustusideoita vierashuoneen kuntohuoneelle naisellinen sisustusMitä ratkaisuja on nukkumiseen monitoimisissa huoneissa? Mitä mieltä olet seinäpohjasta? Yöllä se palvelee nukkumaan ja se sitten puretaan seinään. Tai hyllyille. Tai kaappeihin.

Moderni toimisto seinällä

Sisustusideoita vierashuoneen puulattiat hyllylle

Jopa kerrossängyt ovat saranoitu. Joten sinun ei tarvitse säästää tilaa queen-size-vuode kotitoimistossa. Ja kerrossängyt eivät ole vain lapsille. Suuri puutyö tekee huoneesta aivan ylellisen.

Saranoitu sängyt kotitoimistossa

Sisustus ideoita vierashuoneen parvi sängylle puukehys tikkaat patjat

Ja nyt tulemme lastentarhaan / vierashuoneyhdistelmään. Tietenkin sinun pitäisi perustaa tämä huone lasten etujen mukaisesti. Aikuiset voivat myös tuntea huoneen, varsinkin jos se alkaa vierashuoneeksi ja sitten muutokseksi lastentarhoon. Kuvassa näemme hauskoja puukalusteita Numi Numi Design -tuotteella, jonka on suunnitellut Project Nursery. Ja siellä meillä on kerrossänky uudelleen.

Lasten huone, jossa on kerrossänky

Sisustus Ideat vierashuoneen vauvanhuoneen kattokaiteeseen

Toinen keskeinen osa monitoimilaitetta ovat tilavat hyllyt. Tämä on erityisen hyödyllistä kotitoimistossa, joka toimii myös vierashuoneena. Seuraavassa kuvassa näemme erinomaisen muotoilutyyliä teini-makuuhuoneessa.

Riittävät hyllyt kotitoimistossa ja makuuhuoneessa

Sisustuksen ideoita vierashuoneen harmaan seinän design-toimistopöydälle

Täällä näemme kauneuden ulosvedettävä sohva, joka on merkityksellinen huonekalu päivisin ja mukava nukkuminen vaihtoehto yöllä. Tämä CB2: n satunnaisen ulosvedettävä sohva on helppokäyttöinen ja bonuksena sivut tulevat sängyn ja jalkatuen nukkumaan.

Tyylikäs ulosvedettävä sohva

Sisustusideoita vierashuoneen sohvapidettäväksi sängyn matolle

Toinen CB2-vuodetyypin vaihtoehto on vuodesohva Lubi Turquoise, joka vaikutti syvän sininen sävyyn. Tämä huonekalu on pieni ja se voi seisomaan monitoiminnallisen huoneen, kuten kotitoimiston, kulmaan. Voit rentoutua siellä ja vieraat voivat nukkua siellä.

Vuodesohva eloisine väreineen

Sisustus ideoita vierashuonetta lattiavalaisin sininen verhot

Viimeinen löytö CB2: ssä on nukkumismahdollisuus, joka voi myös toimia kirkkaana väreinä huoneessa. Tämä joustava oranssi ulosvedettävä sohva voidaan asettaa kolmessa eri asennossa. Palavalla sävyllä ja kromikehyksellä se on loistava paikka nukkua monikäyttöisissä huoneissa.

Kompakti oranssi ulosvedettävä sohva, jossa nukkumistoiminto

Sisustusideoita vierashuoneen punainen sohva pehmeä matto

Monikäyttöinen huone tyyli

Miten eri tehtävät yhdistyvät johdonmukaiseen tyyliin?

Ensimmäinen esimerkki on Matt Garcia Designin monikäyttöinen huone Austinissa Texasissa. Tyyli: maalaismainen. Saumaton yhdistelmä asuintilaa, kotitoimistoa ja makuuhuoneesta:

Moderni monikäyttöinen huone

Sisustus ideoita vierashuoneeseen ripustettu kattohyllyjen seinään

Katsokaa tätä valoisaa ja eloisaa kuntosalia ... ja sitten näet sängyn kuvan oikealla puolella. Tämän harjoittelun / makuuhuoneen rauhoittava väri yhdistyy erinomaisesti sekä valkoiset kehykset laajoissa ikkunoissa.

Valoisa ja vilkas vieraille / harjoittelupaikka

Sisustus ideoita vierashuoneen vihreä seinämaali kunto

Tai voit suunnitella perinteisen muhkeat istuimet ja nukkumismahdollisuudet sekä huoneen korkeat verhot. Alla näemme Centsational Girl -hotellin huoneen ja kotitoimiston:

Vierashuoneisto

Sisustus ideoita vierashuoneen makuuhuoneeseen klassinen kodikas

Toinen kiiltävä tyyli, jossa peilit ja hohtavat laatat toimistossa istuimet alla. Hän muuttuu sänkyyn. Ja asiakkaat voivat tehdä heidän postia mukavasti majoituksen.

Tyylikäs huone, jossa on toimisto

Sisustushuovat vierashuoneen seinäpeilin pyöreän sohvan pylvääseen

Lastenhuoneissa on yhä enemmän suosittua moderni, mutta lapsiystävällinen tyyli. Geometriset seinämaalaukset, roikkuvat valot, pyöreät peilit ja eklektiset tyynyt ovat silmiinpistävää ja ajattomia. Tämä huone / vauvahuone on todella kutsuva. Vuodesohva on Parsons of West Elm.

Moderni vauvahuone, jossa nukkumismahdollisuus

Sisustuksen ideoita vierashuoneeseen. Vauvan huone koristepallo

Toinen vaihtoehto on tehdä huoneesta tyylikäs. Kauniit verhoilut, gallerian tyylirakenteet ja verhot antavat tyylikkään sävyn alla olevassa huoneessa. Wallboard-maali ja kirkkaat akselit ovat lapsiystävällisiä kohteita.

Vauvan / huoneen idea

Sisustuksen ideoita vierashuoneeseen. Vauvan huone timantti muotoinen kuvio musta valkoinen

Seuraava moderni lastenhuone on Hollywood-tyylinen vuodesohva. Silmiinpistävät elementit ovat rohkeita värejä, tyylikästä valaistusta, modernia taidetta ja veistospintaa. Tämä on hieno huone, jossa asiakkaat voivat viettää yötä, mutta siellä, missä lapset tarvitsevat.

Moderni vauvakaappi, jossa on vuodesohva

Sisustusideoita vierashuoneen vauvan huoneen matonikkunalle

Viimeinen lastenhuoneen esimerkki nukkumismahdollisuuksilla on taiteellisessa tyylissä. Tässä huoneessa on monia tyylikkäitä elementtejä. Isamu Noguchin pöydän ympärillä on akryylituoleja. Painopiste on violetti nojatuoli, jossa on vinyylilelu. Kokoelma erilaisia ​​tyynyjä tekee huoneen tyylistä määrittelemätön.

Moderni vauvakaappi sängyllä

Sisustusideoita vierashuoneessa vauvamroomissa mustavalkoiseen sisustukseen

Olemmeko ratkaisseet joitain koristeluongelmia näillä esimerkeillä? Miten majoitat vieraasi kotona? Kerro mielipiteesi alla olevassa kommentissa ...