Cool balcony decoration ideas – Suunnittele parvekkeesi tyylikkäästi

cool balcony decoration ideoita kukkia bambu yksityisyyttä

Cool balcony decoration ideas - Suunnittele parvekkeesi tyylikkäästi

Jos olet yksi niistä ihmisistä, jotka viettävät paljon aikaa parvekkeelle, tiedät, et ole ainoa. Jotta sinusta tuntuu mahdollisimman mukavalta ja miellyttävältä, tähän ulkotilaan on useita vaihtoehtoja ja sisustusratkaisuja.

Tänään esitämme teille kokoelman sellaisia ​​parvekomalleja, jotka ovat inspiroivia.

Erilaisia ​​eksoottisia kasvilajeja, jotka on kerätty kauhaan

cool balcony decoration ideoita kukkia kasvi kontti
Olipa asut huoneistossa, jossa on pieni parveke tai talossa ensimmäisessä kerroksessa, kuvagalleriamme antaa sinulle älykkäitä ideoita, joita voit tarkistaa itseäsi. Useimmiten viitataan kasveihin, mukavasti istuimiin ja silmiinpistävään muotoiluun. Uskokaa tai älkää, parveke ei ole ihme.

Kaunista parveke useammilla kasveilla

cool balcony decoration ideoita kukkia kaktus

 Kasvit johtava rooli
Kasvimaailmalla on keskeinen rooli ulkoilualueen luomisessa: luonnon merkkejä! Ei ole mitään pahempaa kuin tavallinen parveke. Kasvien läpi parvekkeesi saa luonnollisen kauneuden elementin, joka parantaa positiivista energiaa. Alla on kokoelma ruukkukasveja pienellä parvekkeella. Kukat lisäävät väriä ja syvyyttä huoneeseen.

Parempi parveke on enemmän kohteita

cool balcony decoration ideoita kukkia metalli klassikkoJoskus vain muutamia huolellisesti valittuja kasveja voi asettaa suuren aksentin. Marokkolaistyylisessä huoneessa näemme kauniin oranssin puun, joka muuttaa kiviseinän reheväksi kangasksi.

Kaunis istuin kesällä

cool balcony decoration ideoita kukkia tyylikäs hienostunut koriste pensaat

Tiedätkö, että voit käyttää samaa suunnittelijaidea pienessä parvekkeellasi, jota tarvitset suuressa pihassa? Nykyaikaisessa ulkotilassa alla näemme nykyaikaisia, moderneja kasviastioita, jotka on koristeltu monissa mielenkiintoisissa kokoonpanoissa. Huomaa, kuinka kontit sijoitetaan ikkunan viereen, jotta asukkaat voivat nauttia niistä kotoa. Tuloksena: viileä puutarha vaikutus!

Tyylikäs ja tyylikäs parveke istuinalueella

cool balcony decoration ideoita kukkia valkoinen tyyny

Monokromaattisessa tehossa on yhtä paljon energiaa! Seuraava kapea parveke juhlii kauneutta punaisella, roikkuvien lyhtyjen ja vaaleanpunaisten kukkien välillä, jotka linjaavat huoneen molemmin puolin. [Savio * Rupa]

Kompakti oleskelutila parvekkeella kahdelle

cool balcony decoration ideoita kukkia kasveja rottinkikalusteet

Mukava istuinalue parvekkeella

Kasvit ovat läsnä, mutta miten voimme luoda parvekkeelle hiljaisen ilmapiirin? Etkö halua nauttia vapaa-ajastasi parvekkeen keidassasi? Joka tapauksessa tarvitset oleskelualueen, jossa voit istua ja rentoutua! Jos sinulla on tiukka budjetti, saatat ajatella, että hyvät paikat ovat kalliita. Katso upeita suunnittelutietoja tarkastaaksesi videon Engineer Your Space.

Kaunis parvekesuunnittelu isossa kaupungissa
cool balcony decoration ideoita kukkia värikäs tekstuurit

Cool parvekkeen muotoilu

Ota aikaa parvekkeelle tyylikkäästi ja mukavasti. Suunnittele ja lisää kukkaruukut, kauniit ja kompaktit parvekekalusteet ja valitse vastaavia värejä ja kuvioita. Parvekesuunnittelun aika todella maksaa. Nyt sinulla on oma oleskelutila, jossa voit nauttia viimeisistä auringon säteistä iltapäivällä.

 Rattan parveke huonekalut - pyöreä pöytä lasipinnallacool balcony decoration ideoita kukkia bambu pöytä lasi

Kaunis, vihreä puinen nojatuoli - oleskelualue parvekkeella

cool balcony decoration ideoita kukkia värikäs vihreä tuoli

Parvekkeelta on värikkäät, pehmeät tekstuurit ja puukalusteet

cool balcony decoration ideoita kukkia värikäs raidat matto    Harmaa seinä ja ruukku menevät hyvin yhteencool balcony decoration ideoita kukkia ämpäri  Tosiasiallinen mutta kaunis parvekkeen muotoilu - raidallinen matto ja puiset nojatuolitcool balcony decoration ideoita kukkia modern american  Mielenkiintoisia ruukkukasveja parvekkeellaviileä parveke sisustus ideoita kukkia kasveja kaide

Kasvi oranssi puu potissa parvekkeella

cool balcony decoration ideoita kukkia kasvi oranssi puu  Elegantti, viihtyisä parveke cool balcony decoration ideoita kukkia kasvi valkoinen tiiliseinä

Lumivalkoisen parvekkeen muotoilu taitavasti kietoutuu olohuoneen kanssa

viileä parveke koristeluide kukkia valkoisia värejä