Rakenna altaat pallot itse – tärkeitä vinkkejä ja ideoita

Paletit ovat ainoa onnistunut materiaalin valinta, jos haluat rakentaa jotain itse. Käytettäessä sisätilojen tai ulkoasun suunnittelua, kuormalavoja pidetään absoluuttisena osuutena. Rakennusalustalla ei kuitenkaan ole niin helppoa. Mutta olemme valinneet rakentamisen tärkeimmät yksityiskohdat, jotka helpottavat menettelyä ja tekevät näin yksinkertaisen DIY-projektin kaikille DIY-faneille.

Tällaisen hankkeen lähestymistapa on tavallisesti suunniteltu hyvin. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oltava selkeä käsitys rakennusmateriaaleista, työkaluista ja rakenteista. Ensinnäkin on suositeltavaa luoda luonnos projektille. Lisäksi altaaseen sijoittaminen on erittäin tärkeää, koska se on kiinteä rakenne, jolla on vain yksi erityinen paikka. Tämä tarkoittaa, että sinun on huolehdittava siitä, missä se on aurinkoista puutarhassa.

Lopputuloksella on luonnollinen ilme

uima-allas kesällä diy

Alueen rakenne

Poolin rakenteessa on kaksi versiota: pyöreä ja suorakulmainen muoto. Tarvitset noin 10 euron kuormalavoja altaalle, joka on koottu ruuvilla ja nauloilla. Jos sinulla on jo uima-altaan muoto, tarvitset puulattiat altaan sisäpuolelle.

Kuormalavat sopivat erinomaisesti mihin tahansa puutarhan suunnitteluun, mutta hankkeen tärkeimmät asiat ovat pienet asiat, joita usein unohdetaan.

Alumiinifolion laatu on erityisen tärkeää uima-altaan sisustuksessa. Kalvon on oltava suunniteltu rypistyä. Elokuvan omavarainen on erittäin helppo ja muutamassa askeleessa saat laadukkaan altaan vuorauksen. Jos annat elokuvan ripustaa alas altaaseen, allas pysyy samanaikaisesti pysyvästi tiiviinä ja kauniina. Laadullisilla elokuvilla on korkea UV-kestävyys ja värinpitävyys, mikä merkittävästi lisää DIY-projektin pitkäikäisyyttä.

Yksinkertainen rakennus, mutta nauti rakennuksesta

Alustan aloitus lavalta
Järjestä altaiden hoito kunnolla

Erityisen tärkeä on myös altaan suodatin. Ennen kuin ostat suodattimen, on suositeltavaa laskea altaan koko, koska järjestelmä on mukautettava kokoon asti, jotta likaa voidaan suodattaa jatkuvasti.

Oikean altaan hoitoon on suositeltavaa suojata vettä mikro-organismeilta ja uima-altaiden infektioilta. Tämä tapahtuu käyttämällä klooria, jota pidetään jokaisen altaan välttämättömänä. Poolin ylläpitäminen on äärimmäisen tärkeää, sillä kesällä tartunnan mahdollisuus on erittäin korkea. Tästä syystä tulisi säätää altaan pH-arvoa ja välttää mahdolliset riskit lapsille

Kuormalava on vapaa-ajan paratiisi jokaiselle puutarhakalukselle.

allas itsessään rakentaa lava diy

Alueen sijainti on erittäin tärkeä

katsella altaan levyiltäEuro-lavan

euro paletteskuva allas Paletit puutarha maisemointi allas täydellinen allas diy allaspaletti allas itsessään rakentaa lava diy allas pallosta diy kuormalavojen allas suorakulmio allas muotoilu paletit pyöreä muoto  allas itse rakentaa ideoita Alushaukka tekee paletteja tee oma uima-allas