Mitä altaat laatat sinun pitäisi valita? Asiantuntijat paljastavat yleisimmät suuntaukset!

Anna altaasi kokonaan uusi ja moderni ulkoasu

Poolin laattojen rooli altaan suunnittelussa aluksi rajoittui altaan reunaan, mutta ajan myötä laatat löysivät yhä suuremman sovelluksen yhdistämisen aikana. 1950-luvun nelikulmaisen altaan muotoilu vähitellen kehittyi monenlaisiin monimutkaisiin ja huipputeknisiin uima-käsitteisiin, joten uima-altaan laatoitukset tulivat yhä suositummaksi. Laatat osoittautuvat olennai- sena elementtinä altaan rakentamisessa, koska ne voivat lisätä modernin ilmeen uuteen altaaseen sekä lisätä sen fancy- tai vintage-ilmeeseen. Joka tapauksessa, ne palvelevat silmää houkuttelevana ja muuntavat altaan kokonaan silmäänpistäväksi!

Jokaisella laattojen tyypillä on kuitenkin omat erityispiirteensä, joten sinun on ilmoitettava perusteellisesti eduista ja haitoista. Jos haluat esimerkiksi keraamisia laatat, ne tulisi tehdä erityisesti ulkokäyttöön. Muutoin ne rikkovat ja rikkovat talvella vallitsevat melko alhaiset lämpötilat ja vesiin liuenneet kemialliset aineet.

Mitä altaat laatat näyttävät?

laatat vesiviivalla

Pool-laatat vesiviivalla
Alueen reunalla olevat laatat alun perin värjättiin eri vesisillä sävyillä ja toimivat sen vuoksi veden visuaalisena luonnollisena jatkeena. Rikkaiden koristeidensa ja värikkäiden motiiviensa ansiosta espanjalaistyyliset uima-altaat muuttuivat yhä tärkeämmäksi 60-luvulla. Vähitellen suuret laatat olivat 6 × 6 cm. korvataan pienillä mosaiikkilaattoilla. Kuitenkin tämän uutuustutkimuksen ansiosta laastin määrä kolminkertaistui – kuivumisaika nousi dramaattisesti, pienet laatat hajoilivat munien aikana, ja ne olisi korvattava uudestaan ​​yhä uudestaan.

Vaikka espanjalainen laatat antavat altaalle hienon näköisen, ne aiheuttavat paljon ongelmia

Espanjan laatat vesiviivalla

Espanjan laatat ovat saatavilla runsaalla valikoimalla. Mutta valitsisitko sen?

espanjalainen laatat altaalle1980-luvulla markkinoille tulleet tummanvihreät ja koboltti-keraamiset keraamiset laatat osoittautuivat hieman käytännöllisemmiksi ja tyylikkäisemmiksi, koska ne tuottivat helmeilevä vaikutus vuorovaikutuksessa veden ja auringonpaistetta. Muutaman vuoden kuluttua käytettiin valkoisia altaan laatikoita. Koska näillä oli melko voimakas vastakohta tavalliseen pimeään uima-altaaseen ja paljon useammin tarvittiin erityinen puhdistus, heidät siirrettiin uudelleen sinisiä laatat uudelleen. Nykyään neutraalit ja kivieristetyt laatat ovat yhä enemmän asiantuntijoiden keskittymiä, koska ne ovat hyvin perehtynyt eri altaan malleihin ja niitä voidaan ylläpitää paljon vaivattomammin. Lasi- ja beige-keraamiset laatat ovat kaksi muuta suosittua vaihtoehtoa, jotka ovat viime vuosina kasvaneet kiinnostuneina.

  • ◊Extra Vinkki: Asiantuntijoiden mukaan on parasta valita lasilevyt! Koska ne heijastavat tyylikkäitä veden liikkeitä, ne aiheuttavat kirkasta vaikutusta rikkomalla auringonvaloa vedessä. Lisäksi ne voidaan värjätä eri kirkkaissa väreissä ja pelata veden kiehtovaa tanssia ainutlaatuisella tavalla. Lasiin voidaan käyttää yhtä hyvin lämpimiä ja lieviä ilmastoja sekä huonoja sääolosuhteita.

keraaminen verrattuna lasi-pool-laatat

mitä-for-laatat-fit-for-allas

Vaikka valkoiset laatat ovat silmänräpäisintä, niiden likaantuminen erottuu paljon enemmän!

valkoiset laatat altaalle

Tumma uima-allas lattia vihreä

tumma uima-allas lattia jaegergruenen laatat

vihreät siniset laatat

Jaegergruene-altaan laatat

Tai mieluummin mieluummin klassinen sininen?

luoda sininen allas puutarhassa

Lasilevyjä pidetään tänään kokonaisena osumana

hieman eri vaihtelu altaan laatat

allas laatta koboltin sininen

Värisävyt yhdistyvät toisiinsa ja toistavat hauskan veden ominaisuuden

Lasi-laatat moderniin muotoiluun

Lasilaatat heijastavat auringonvaloa

Kivet ja lasilevyt voivat yllättävän täydellisesti yhdistää

lasi-laatat sinisellä

Lattialaatat veden alla

lasialtaat

Vesilasi mosaiikkilaatat henkeäsalpaavaan ilmapiiriin

Beige / ruskea lasi tai keraamiset laatat ainutlaatuiseen uima-altaaseesi

beige uima-altaalle  neutraali beige laatta altaan

Laita kivet altaan ympärille?

Kivilaatat altaan ympärillä

vettä allas kivi laatat