Femeile arabe încântă cu inteligență și clasă

Fratele arab regina Rania moda conștientă

Femeile arabe frumoase și inteligente sunt celebrități mondiale

Șeicii arabi nu sunt doar unii dintre cei mai bogați oameni din lume. Ei au, de asemenea, unele dintre cele mai frumoase femei de partea lor. Primele doamne din lumea arabă sunt, de asemenea, foarte inteligente și cumva mistice. Toți îi amintesc mai mult sau mai puțin pe Princess Scheherazade.

Primele doamne sunt frumoase, dar și nobile și inteligente. Ei își exercită puterea asupra bărbaților puternici în scopuri bune. Aceste prime doamne fac ca lumea să fie condusă de ei mult mai corecți și mai echitabili.

Șeicul Musa bântuie pe Nasser al-Missned

femei arabe scheicha musa occidentală
Ea este una dintre soțiile lui Hamad bin Chalifa Al Thani. El a fost emirul Qatarului până în 2013. Este cu siguranță cea mai faimoasă doamnă din țările arabe. Acest lucru se datorează gustului și datorită capacității lor de a combina tradițiile musulmane și europene în îmbrăcămintea lor. Ea a fost inclusă de mai multe ori în lista celor mai bine îmbrăcați femei din lume de către revista Vanity Fair.

Nivelul de primă clasă și sofisticarea inconfundabilă

femei arabe scheicha musa moderna femeie moda constienta

Ea este prima dintre primele doamne ale țărilor arabe, care și-a arătat fața în lume. Prin omiterea costumului tipic negru, ea a făcut o revoluție în Qatar. Printre altele, ea a condus o reformă în domeniul drepturilor femeilor. Exemplul și angajamentul lor social au contribuit foarte mult la faptul că doamnele din țara lor puteau conduce o mașină și își alegeau propriile haine. A campat pentru ca femeile să studieze la universitate. Acum, femeile domină chiar și în procente la universitatea de acolo. Mai mult de 60% sunt femei.

Întotdeauna 100 de moda conștientă și nobilă

femei arabe scheicha musa haine extravaganteÎncrezător și independent

femei arabe scheicha musa

În ceea ce privește standardele, șeicul din Qatar nu face compromisuri. Ea cunoaște perfect brandurile de lux. Marcile sale preferate includ Yves Saint Laurent, Balenciaga, Chanel, Armani Prive, Jean Paul Gaultier, Chanel, Dior, Cartier.

Rania din Iordania

Regina femeilor arabă Rania

Pentru mulți, Rania de Iordania este cea mai frumoasă regină din lume. În 2003 a fost declarată Regina de Elegance de către revista britanică Hello. Criteriile conform cărora a fost recunoscut pentru acestea nu sunt pur estetice. A obținut și acest titlu din cauza angajamentului său politic. La fel ca Sheikh Musa bint pe Nasser al-Missned, Rania de Iordania a susținut drepturile femeilor.

Și ea a devenit un simbol al gândirii progresiste

Femeie arabă regina Rania moda

Ea combină elemente de rochie araba tradițională și stil european în dulapul ei. Rania de Iordania iubește bijuteriile fine. La fel ca toate femeile arabe, ea arată un gust deosebit în alegerea bijuteriilor.

Unul din piesele ei speciale este titlul prințesei Alia din Cartier. Povestea achiziției sale este foarte interesantă. Tiara lui Alia a fost transmisă fiicei sale Aia după moartea ei. Îi dă Rania de Iordan.

Prințesa Haya bint al-Hussein

femeile arabe Haya bint al Hussein

Prințesa Haya este sora regelui Iordanului

Femeile arabe Haya bint al Hussein elegant modern

Ea este, de asemenea, soția primului ministru al Emiratelor Arabe Unite și șeicul din Dubai – Muhammad bin Rashid Al Maktum.

Contribuie foarte mult la răspândirea tradițiilor seculare în patria lor

femeile arabe Haya bint al Hussein dubai

Printesa Haya, spre deosebire de celelalte doamne de celebritate, nu este atat de indragostita de moda. A absolvit Oxford și a vorbit în patru limbi. Haya este cunoscută pentru munca ei puternică, publică și caritabilă. Astăzi administrează orașul umanitar internațional – cel mai mare centru de ajutor în situații extraordinare. Ea este și mesagerul păcii de la ONU.

Aici pe o misiune în Liberia

femeile arabe Haya bint al Hussein și mesagerul păcii Liberia

Prințesa Haya lucrează cu Ban Ki-Moon și Kofi Anan.

Cu toate acestea, are și un hobby scump și aceștia sunt caii. Ea este prima femeie arabă care participă la o competiție în domeniul sportului ecvestru.

Regina Fatima

Fratele femeii arabe fatima

Arabia Saudită este una dintre cele mai stricte țări musulmane. Acolo puteți simți puterea tradițiilor musulmane mai puternice. Aici locuiește Fathima Kulsum Zohar Godabari. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase femei arabe proeminente.

Regina Fatima este cunoscută pentru bijuteriile sale fine

Femeie arabă regina fatima saudi arabia

Prințesa Amira Al Talil

Femeia arabă prințesa Amira Al Talil

Amira Al Talil vine din aceeași țară. Ea este soția printului al-Walid bin Talal Al Saud. Spre deosebire de Regina Fatima, ea prezintă un caracter puternic rebel. Se dedică drepturilor femeilor, inclusiv conducerea, formarea și decizia de a lucra sau nu. Prințesa Amira refuză să se îmbrace în araba tradițională și arată un stil european clar în tinuta ei.

     O femeie modernă din Orient

Femeia arabă prințesa Amira Al Talil femeie modernă

Participă la politică la cel mai înalt nivel

Femeia arabă prințesa Amira Al Talil femeie de încredere