Frigiderele retro sunt foarte trendy

Retro frigidere – Prezentare generală a producătorului bun

 

Folosirea termenilor “retro” și “antic” probabil nu a fost niciodată atât de intensă ca acum. De ce este asta? Simțim brusc că ne-am născut în era greșită? Sau este o anumită invidie a strămoșilor noștri, care aveau modele mult mai interesante și colorate de haine și mobilier?

Design modern de bucătărie în stil retro

Retro frigider smeg alb idei de design bucatarie

Idei de mobilier în stilul anilor ’50

Smeg Retro Refrigeratoare idei de design de bucatarie alba
Probabil doar o atingere de nostalgie face ca prezentul nostru să fie mai interesant și mai interesant.

În toate cazurile, stilul retro pare deja a face un triumf în toate domeniile. Faptul că aparatele de bucătărie de înaltă tehnologie sunt una dintre cele mai tari tendințe în designul interior în acest stil este probabil un argument imbatabil pentru această teză.

Ustensile de bucătărie în culori pastelate

Retro frigidere și mașină de espresso aparate de bucătărie roz

Colorează, dar nu numai

Unii experți în proiectare se referă la aspectul colorat ca principal avantaj al frigiderelor retro. În opinia noastră, acest lucru nu poate fi corect. Există o mulțime de aparate colorate de bucătărie cu stil futurist și super-modern.

Frigiderul ca accesoriu elegant

smeg Retro frigider ustensile de bucatarie din bucatarie din orezRetro frigidere imita liniile, detaliile și apoi culorile aparatelor de bucătărie vechi. Acestea revitalizează astfel un farmec care nu există în producția modernă și că, evident, o lipsă în această formă. Rătionatorul nu poate justifica acest lucru.

Mini frigider în roșu

Mini frigidere Retro Frigidere Red

Mai jos vă prezentăm modul în care diferite branduri de renume interpretează linia Retro de frigidere. Sperăm că te afli în această diversitate pură și alegi cel mai bine pentru tine.

Mini frigider Smeg în roz 

Retro frigidere smeg retro frigider mic dulapuri de bucatarie roz

SMEG Retro Frigidere

SMEG oferă frigidere, chiuvete și cuptoare retro. Desenele sunt super amuzante. Datorită gamei largi de culori și dimensiuni, alegerea unui produs potrivit nu ar trebui să fie o problemă.

Cum să utilizați un accent de culoare șic în bucătăria dvs.

Retro frigider smeg roz idei de bucatarie de design

Frigider în verde de menta într-o bucătărie rustică

Retro frigider smeg menta verde idei de design bucatarie

Accentul în culoarea roșu aprins

Retro frigider smeg roșu idei de design bucătărie

O bucătărie modernă complet în alb și negru

Retro frigider smeg negru idei de design bucatarie smeg Retro frigider roz bucătărie bucătărie aparate

Gorenje Retro Frigidere

Gorenje nu rămâne în urma SMEG în nici un aspect. Modelele au o linie proprie, care probabil va fi cea mai bună pentru fanii acestui brand.

Gorenje frigider în mov cu design retro

Gorenje Retro frigider Idei de bucătărie violet

Adelia Works Retro Frigidere

Dacă vă place echipamentul de bucătărie retro, veți fi fascinat de cele mai recente modele ale Adélia Works. Numele vine de la pinguinul Adelie. Imaginea acestor animale împodobește multe frigidere retro în întreaga lume. Designul este individual și elaborat manual. Sunt fabricate din materiale nobile și sunt, în toate aspectele, mult mai ecologice decât frigiderele obișnuite.

Big Chill Retro Frigidere

Modelele frigiderelor retro Bigchill vă vor lăsa cu o gură deschisă de admirație. Ei scot cuvintele. În plus, ele sunt destul de ecologice.

Refrigerator mare cu răcire în negru

Retro frigidere idei de design bucatarie negruRetro Frigidere Mint Green Home Decoratiuni Stil retro Retro frigidere mint verde aparate de bucatarie design de bucatarie de epocă

Mobicool Retro Frigidere

Apoi veti vedea frigiderele retro cu marca Mobicool. Mai ales atractive și populare sunt modelele lor mini.

Mobicool mini frigider

Retro frigidere mini frigider retro Mobicool

DIY frigidere retro

Din punct de vedere al mediului, este îndoielnic, care este mai bine – modelele reale reale de cumpărare, sau modele retro reale, pe care le-am îmbunătățit cu DIY. Primul va economisi mai multă putere și resurse, dar păstrând al doilea, veți evita răspândirea mai multor deșeuri. Și aceasta acoperă zone tot mai mari ale pământului nostru.

Un frigider DIY cu sigla VW

Frigidere pentru frigider din frigider Volkswagen

Probabil ar fi cel mai bine să folosiți modelele moderne pentru capacitatea mare și, în plus, în unele camere sau case vechi – cele vechi.

Dintr-un punct de vedere al designerului, dulapurile de bucătărie DIY pepuse în stil retro sunt o tendință fierbinte care în multe privințe depășește noile modele.

Coca Cola Retro Frigider, desigur în roșu

Coca-Cola frigidere retro bucătării roșiiFrigider retro frigider portocaliu retroAmerican retro frigidere design galben bucatarie Frigidere americane retro menta verde mare American retro frigidere retro bucătărie înființatmini frigider red roșu ustensile de bucătărie de bucătărieRetro frigidere menta idei de design verde bucatarie Retro frigidere menta verde mini frigider retro Retro frigidere menta frigider verde smeg Retro frigidere roz idei mici de design de bucatarieRetro frigidere smeg roz idei de bucatarie de designRetro frigider smeg lumina albastru idei de design bucatarieRetro frigider cu idei de design din bucătărie