Despre proiectul Ocean Cleanup și brățara de deșeuri din plastic

Poluarea oceanului mondial este o problemă gigantică nu numai pentru animalele acvatice, ci și pentru noi oamenii.

Știați că doar aproximativ 100 până la 150 de milioane de tone de deșeuri de plastic sunt distribuite în oceane și mări?

Știați că această cantitate de gunoi crește anual cu încă 8 milioane de tone de deșeuri de plastic? Și, de asemenea, că, potrivit Națiunilor Unite, sunt produse mai mult de 225 milioane tone de deșeuri pe an?

Pungile din plastic și sticlele de plastic pot fi descompuse foarte încet în natură și părți ale acestora intră în corpul multor animale acvatice și păsări. În acest fel, aceștia pot ajunge și la organismul uman și nu este nevoie să menționăm cât de dăunătoare este deșeurile de plastic din mări pentru noi toți. Radiațiile UV și apa sărată eliberează multe substanțe toxice, ale căror efecte și consecințe nu se exprimă încă.

Cu cât mai mulți oameni cunosc ideea proiectului Ocean Cleanup, cu atât mai rapidă poate fi implementarea

Ocean Cleanup deșeuri de plastic în brățară mare plastimüll

Oamenii de știință lucrează la numeroase concepte și strategii cu privire la modul de rezolvare a problemei cu deșeurile din plastic. Este întotdeauna o chestiune de cost, ceea ce face ca unele proiecte să nu reușească. Din fericire, există destule personalități care se ocupă de problemele de mediu și se angajează în caritate.

  Dieta sănătoasă - cheia este mâncarea variată

După aceste fapte înfricoșătoare, dorim să vorbim despre ceva foarte inovator și sensibil, care ar elimina în cele din urmă oceanele.

În unele mări există mai mult deșeu plastic decât pește

Ocean Cleanup gunoi de plastic în oceanele de mare, fără a gunoi de gunoi de plastic



Ideea

Ideea simplă și foarte eficientă vine de la studentul în vârstă de 21 de ani Boyan Slat, care se bucură să-și petreacă vacanțele în Grecia. Mai ales când scufundă, observă că poate vedea mai multe deșeuri de plastic sub apă decât peștii de înot. La scurt timp după aceea, tânărul olandez a fondat proiectul “Ocean Cleanup” și primește inițial sprijinul a peste 100 de cercetători, colegi și voluntari. La ora actuală (la un an după ce proiectul este deja crowdfunding), Boyan are plăcerea să aibă peste 40.000 de contribuabili care au contribuit la finanțarea proiectului în valoare de 2 milioane de euro până în prezent.

Curățarea oceanelor Deșeurile de plastic din plasticul broaștelor țestoase marine fuzionate

O contribuție în favoarea acestei acțiuni ar fi și împărtășirea următoarelor informații și videoclipuri cu prietenii

Este mai bine să purtați bijuterii pentru o cauză bună

Ocean Cleanup deșeuri de plastic în marină marca



Ideea continuă să crească

Ideea a fost luată în inima muzicianului Pharrell Williams și, cu ajutorul lui, este încă publicat. Acesta este și punctul important care are nevoie de pământul nostru – o conștiință dură a naturii și a îngrijirii, care ar trebui să se simtă din ce în ce mai mulți oameni.

S-ar putea să te întrebi ce să faci cu atât de multe deșeuri de plastic? Întrebarea la toate întrebările se găsește doar câteva, dar, din fericire, răspunsurile corecte, care, din păcate, sunt din nou asociate cu costuri ridicate.

  Consolidarea rinichilor - Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă

Deșeurile de plastic sunt reciclate și prelucrate de către unele companii ecologice și sustenabile ca bijuterii sau articole de îmbrăcăminte. Pe site-ul “OHYEAH” puteți afla mai multe despre această acțiune și despre produsele prezentate.

Oceanul purifică deșeurile de plastic în mare

În ultimele luni, tot mai mulți producători vin la noi, care salută proiectul Ocean Cleanup și doresc să participe. De exemplu, 4ocean este numele care este imediat asociat cu brățara fabricată din 100% materiale reciclate. (S.Video)

Veniturile din fiecare îmbrăcăminte sau brățară se varsă în proiectul Ocean Cleanup. Sistemul de curățare proiectat de elevul tânăr va fi testat ca un prototip în Japonia în 2016. Pentru anul 2023, este planificată implementarea finală a proiectului. Pentru a fi la curent, vizitați site-ul proiectului!

Și tu poți participa la proiectul Cleanup. Fiecare voce, fiecare Ca și fiecare Eurocent sunt importante. Soarta pământului este în mâinile noastre și toată lumea decide pentru sine cum vrea să trăiască.

Oceanul Curățare deșeuri de plastic în mare 4ocean

Ocean Cleanup deșeuri de plastic în marină marca



Oceanul purifică deșeurile de plastic în mare 4ocean2

Oceanul purifică deșeurile de plastic în mare 4ocean3

Oceanul purifică deșeurile de plastic în oceanele din ocean fără brățară frumoasă din plastic

Oceanul Curățarea deșeurilor din plastic în deșeurile de plastic de mare

Oceanul Curățarea deșeurilor de plastic din materialul țestoaselor de mare

Oceanul purifică gunoi de plastic în mare