Занаяти с деца: Творчески идеи за плавателни съдове от картонени и пластмасови чаши, за да направите своя собствена

Хартиена чаша и кафе да отида? Е, тази тенденция, разбира се, все още е много популярна в големите градове, дори и заради практическата й страна. Но за съжаление, малко от нас мислят за отрицателните последици за нашата околна среда. Тъй като чашите за кафе за еднократна употреба са не само практични, но имат много лоша оценка на жизнения цикъл. Тъй като те не са наистина рециклируеми, но в крайна сметка в боклука ще бъде много по-добре за нас всички да се насладят на нашето лате макиато в върнати чаши и да се въздържат от напитки в конвенционални чаши за кафе.

Но ако сте използвали картонени или пластмасови чашки на последното парти на градината, можете да ги задържите. И за добра причина. Купичките са идеални за занаяти с деца. Малките ще го харесат. Не само тяхната креативност и фини двигателни умения се насърчават, но и непряко тяхната екологична осведоменост.

да се използват чаши като занаятчийски материали, е страхотна идея. Ето, че не е нужно много допълнителни материали и инструменти. Цветна хартия или картон, акрилни бои, бои, лепило, ножици, бутони и изводи могат да причинят малко чудо. Движение на очите стикери и плюш тел и пера и прежда също са добре дошли материали, които правят най-занаятчийски творения още по-забавни и игриви.

Сладки пингвини, изработени от хартиени чаши

босилек пингвин с деца от хартиени чаши

Днес ние имаме голяма колекция от творчески идеи занаятчийски с чаши готови за вас, които ще се подготвят много забавно не само децата си, но и себе си. Особено животни могат да бъдат лесно се изгради от пластмасови или картонени чаши. С малко въображение и няколко предложения дори цял зоопарк в един миг може да бъде генериран.

Направете сладки животни в джунглата само с боя и плюшена тел

животни, които се гмуркат с малки момичета тигрови крави
За тези сладки животни, искал да човъркат това нагоре, просто трябва да поиска и да започнете чашите с главата надолу. Така че цифрите, за да получите по-добър захват. Нарисува своя най-добър първите чаши в бяло, така че цветовете могат впоследствие да дойдат по-добри. След изсушаване, бял слой боя, можете да преминете към реалната картина. Тук имате още няколко примера за Nachmalen. Това наистина не е трудно. Опитайте се да го лесно!

След това можете да оформите ушите и опашките от плюшената тел и да ги прикрепите към чашите. Вместо плюшена тел можете разбира се да използвате цветна хартия или картон.

Творчески летни идеи от чаши за кафе и хартия

хартиени купички животни, които се разпиляват с деца

Не забравяйте неспокойни очи! Така животните изглеждат още по-живи. Какво ще кажете, например, сладка полярна мечка и сладък пингвин?

Тези двама приятели дори могат да създадат малко дете

танцьорка с деца хартия чаша животни бяла мечка пингвинЦялото семейство патици също бързо се прави. Жълтият цвят за пилетата може дори да се приложи директно към чашите, за да се постигне равномерно оформление.

Малки патета с майка си

Дий идеи пиле патица прави нещата с хартиени чаши

Тези зайчета долу могат да бъдат създадени много просто и колоритно. Преди всичко, ефектът на седалката го прави много популярен сред много деца и възрастни, дори и в търсенето като декорация. Така можете, разбира се, да направите много други животни или въображаеми създания.

Особено подходящ за Великден

Великденски зайчета се дрънчат с детска тъкан

правейки дънки с малки деца от пластмасови чаши

С бели или цветни пера от занаятчийския магазин или от парка бързо се правят сладки сови.

Просто боядисвайте бели пера във водни цветове по желание

идеи за хартиени чаши за деца с цветни пера

идеи за занаяти с хартиени чаши пластмасови чаши с джуджета   Бухалите правят хартиени чаши с деца

Разбира се, Коледа също е голяма тема, когато става дума за занаяти с деца. Смокинята и снежният човек са сред най-популярните плавателни мотиви за малките. Те могат да бъдат направени бързо и от кутии от картон или пластмаса. По-долу можете да видите колко точно … прости и гениални!

Коледа е време за занаяти

еленски дрънчене с бебета от хартиени чаши

дрънкалка от пластмасови чаши занаятчийски идеи за деца

пингвините правят хартиените чаши смешни

schneemaenner пластмасови чаши dinker с детски хартиени чаши

От друга страна, жабите, раците, пеперудите и цветята са най-хубавите неща през лятото. Няма проблем! Тук имаме точните идеи за това.

Така че, ако имате много забавно занаят заедно с вашите сладки докато още искате да направите на околната среда да е добър, да опитате някои от тези големи занаятчийски идеи от чаши! И кой знае, може би също да попаднат доста творчески идеи вършат …

Отново много ясен и лесен за имитация

инструкции за самозалъгване на жаби, занаяти идеи за деца

Рак дрънкалка с деца от хартиени чаши пластмасови чаши

сладки пеперуди вземане на хартиени чаши занаяти идеи с деца

маргарити, изработени от пластмасови чаши, които се въртят с деца

животинските идеи се забиват с детски хартиени чаши

Котките и кучетата правят нещата с хартиени чаши от деца

лъв dinker с деца хартия чаша прежда

джудже с детски чаши за чаши кафе чаша

направете великденски зайче с идеи за деца

Великденски кошници от пластмасови чаши, които се гърчат с деца

Великденски зайче, изработен от пластмасови чаши, създава идеи за деца

хартиената чаша, въртяща се забързана с идеите на децата

Тигър леопард дрънкалка с деца от пластмасови чаши

хартия чаша тигър себе си базел с малки деца

сладки животни, които се правят с прасета

правят животни с деца от хартиени чаши