Хубава декорация на стена – фото-стена със рамка за семейни снимки

създаване на идея за снимка на стена на живо семейна златна рамка на картината

Проект: Проектиране на фамилна стена за снимки

Днес ние сме готови да разполагаме с всички камери и чрез принтерите почти винаги да превръщаме пикселите в прекрасни картини. Аз не съм направил никакви изследвания по тази тема, но съм сигурен, че има повече снимки на семейство от всякога.

Как трябва да ги представим тогава?

Според дизайнера на интериора Емили Мъганам от EM Design Interiors в Сонома, Калифорния, технологиите са се променили, но желанието да ни заобикаляме със семейни снимки винаги е толкова голямо!

Според нея такава стена трябва да разкаже една история. Фотографската стена ни показва ясно къде сме били и в каква посока отиваме сега. Вие дори не се нуждаете от специалист за такъв дизайн.

 рамка снимка стена със семейни снимки

Снимка стена със семейни снимки дизайн стълбище черна рамка на картината
ЗащоКогато затворите всички снимки на стената, изглежда, че сте извадили всичко от чекмеджетата и сте ги поставили на стената. Мисъл зад нея може да превърне стената в произведение на изкуството.

Кой трябва да наемете:  Въпреки че можете да направите нещо подобно през уикенда като свой собствен проект за домашен уют. Въпреки това, можете да постигнете по-престижен външен вид, като наемете професионалист. Също така помислете за създаване на рамки от занаятчия.

Решете къде да бъде разположена вашата стена

Снимката на стената със семейни снимки правят галерията оригинална минималистична

основните стъпки: Лично аз предпочитам да поставя такива проекти в подови дъски или в спалнята поради натрупания външен вид. След това трябва да помислите дали искате да следвате подреждането на формата на мрежата или по-скоро да сте асиметрични. Каквото и да изберете, връзката между изображенията ще създаде чувство за ред. Трябва също така да използвате елемент навсякъде. Това може да бъде цвят, засенчване на кадрите или размер на изображенията.

Можете да имате много снимки с различни размери, ако всички са черно-бели.

Ето пример от студиото Дейвид Рауш в Зионсвил, Индиана. Черно-белите изображения са със същия размер и рамка като прозорците. Така формулирахте силна архитектурна декларация в стаята.

Как да реализираме успешно проекта:

Човек трябва да мисли за начини, по които човек не трябва винаги да добавя нови изображения и да постига завършен вид. Популярен начин е да се използват рамки, чието съдържание може бързо да бъде обменено

На снимката е изобразено произведение на архитектите от студиото “Слайд архитектура” в Ню Йорк

fotowand семейни снимки стена дизайн стълбище стъпало стъкло парапет Единият тук е показал голям брой снимки асиметрични. Стената зад металните стълби е създадена, за да могат да прикачат снимки с магнити.

Общият елемент тук е цветният външен вид. Човек създава много лично абстрактно произведение на изкуството.

Дизайнерът Mughannam постига подобни резултати чрез подобни резултати с магнитни цветове. Той използва много фини парчета желязо, чрез които можете да прикрепите снимките. Ако изберете този вид, трябва да бъдете предупредени, че понякога имате нужда от много слоеве боя.

Ето украса на този дизайнер в Сан Франциско

Снимка стена със семейни снимки дизайн ъгъл канапе диван форма на сърцето

Чрез техниката, описана по-горе, този човек е създал сладка форма на сърцето. Идеята се реализира в тийнейджърска зала. Чрез стената имате възможност да създавате напълно различни фигури от снимките.

Но не винаги трябва да правите снимките в еднаква форма и цвят

Снимката на стената със семейни снимки очертава различни рамки на картината

В този пример сме използвали редица реколта рамки тук. Беше полезно да се използва същото разстояние между тях.

Можете да видите фото-стената на This photo wall, by Hufft Projects. Създаден е за къща в Канзас Сити, Мисури. Човек е използвал много различни рамки тук. Но постигнахте страхотен външен вид, защото най-външните ръбове са подчертани и рамките винаги са на еднакво разстояние един от друг.

Искате ли да създадете такъв проект у дома? Искате ли да опитате сам?

Фото стена фамилни снимки дизайн галерия бял дизайн

 Тук има специален съвет: можете да подредите всички снимки на голямо парче хартия. След като имате подходящата подредба, можете да я прикрепите към стената. Можете да видите части от снимките чрез Nagel. Ако отрежете хартията, местата на снимките остават маркирани. Тя работи!

Или може би може да мислите за друг метод?

Снимка стена със семейни снимки правят хладни хвърлят възглавници колоритен кадифеЧерно-бял

създайте снимка стена със семейни снимки идея на живо семейство скъпи

Татуировка на стена под формата на родословно дърво

създайте снимка стена със семейни снимки идея на живо семейство скъпи

Сладки, различни рамки от дърво

създаване на снимка стена със семейни снимки идея на живо семейна любов картина рамка

Кафяв кожен диван

Снимка стена със семейни снимки дизайн на живо семейна любов кожена кафява кафява

Удрящи червени рамки за картини

Снимка стена със семейни снимки дизайн на живо семейна поръчка

Ретро стил

Снимка стена със снимки на семейни снимки на живо