Стрелец Зодиак – Изберете скъпоценни камъни, които съответстват на знака на зодиака

Стрелец Зодиак - Скъпоценни камъни за зодиака Стрелец

Представителите на Стрелеца в известен смисъл имат пряк и открит характер. Те са силни и разумни, готови да се изправят срещу несправедливостта и да се борят срещу нея. Стрелецът владее всички големи предизвикателства в живота, но в известен смисъл той е абсолютно безпомощен срещу малките всекидневни интриги.

Стрелец Зодиак - Любопитно ли сте кои скъпоценни камъни са подходящи за този зодиак?

Sternzeichen Стрелец съвпадение съвети камъни

Стрелец Зодиак - червен рубин

sternzeichen schütze passede камъни рубинено червено
Хората, родени през първото десетилетие на този зодиакален знак, са ясни и честни. Особено в любовта. В живота те се ръководят от своята страст. Съзнанието и подсъзнанието са тясно свързани помежду си. Те имат страхотни творчески таланти. Техният успех има много възходи и падения. За нея се препоръчват граната от скъпоценни камъни, лилав аметист и тюркоаз.

Гранатът е подходящ и за този зодиакален знак

Стрелец Зодиак гранат първото десетилетие

Пурпурен аметист за първото десетилетие

Стрелец звезда подписва лилаво аметист първото десетилетиеTurquoise Gem

Стрелецът звезда подписва тюркоазеното първото десетилетие

Търсите и много енергични са хората от второто десетилетие на Стрелец. Те имат открит характер, са склонни към научна работа, са много големи романтици. Стрелците от това десетилетие са много смели.

Хората от второто десетилетие се чувстват много привлечени от политиката, но в същото време не разполагат с необходимите качества, за да се справят с нея изобщо. Те са много бързо вдъхновени от проекти, които не могат да прекратят.

Тези стрелци трябва да носят скъпоценни камъни в червено-сини и виолетови. Тя им помага да останат по-устойчиви в усилията си. Тези скъпоценни камъни също ще направят по-малко забележимите недостатъците на техния характер. Особено препоръчителни рубин, халцедон и аметиста в тъмно лилаво.

Представителите на второто десетилетие може да предпочетат рубин като скъпоценен камък 

Стрелец Зодиак Руби второ десетилетие

Халкедония също е подходящ за нея

Стрелец Зодиак Халдедън второ десетилетие

Аметистът в Dark Violet също има добър ефект върху тези стрелци

Стрелец Звезден знак Аметист тъмно виолетово

Родените през третото десетилетие в "Стрелец" са много противоречиви личности. От една страна, те са почти деспотични в търсенето на власт, а от друга страна, те могат да бъдат много щедри. Те показват изчислителна рационалност, но понякога могат да получат истински гневни атаки.

Стрелците от третото десетилетие имат силно усещане. Можете да надхитрите други хора и да имате стратегически талант. Имате нужда от скъпоценни камъни в червено-зелен цвят. Те ще ги вдъхновят и ще ги направят по-добре да се реализират в живота.

Изберете подходящ скъпоценен камък, ако сте от третото десетилетие

Зодиак Стрелец лазурит трети декад