Грижа за растенията – Въздушните инсталации като чудесна декорация

грижа за растенията висящи цветя прозорец

Предложения за грижа за растенията

 

Били ли сте донесли растение в лош край? Не го приемайте за укор! Това ми се случи няколко пъти. Също така с въздушни инсталации. Въпреки че те са лесни за поддръжка, те също могат да бъдат настанени. Може би това е отчасти защото мислим, че не могат да се счупят.

Затова бързо забравяме да ги излеем.

Но ако сме правилото на Грижа за растенията научите, тогава ние им помагаме да оцелеят и да растат големи.

Грижи се за вашите растения

Растения от порцелан за цветни саксии
Как можете да запазите въздушните растения в добро здраве? Те трябва да процъфтяват в широк район без пряка слънчева светлина и трябва да бъдат потопени във вода от време на време. Лесно ли е? Повече или по-малко … Прочетете нататък, за да научите повече подробности!

Красиви растения като декорация

растителна грижа въздуха растения декорация

Обърнете внимание на въздушните инсталации

В този момент бих искал да подчертая, че почти всички въздушни заводи, които бяха изложени в днешната статия, се намират в Etsy Shop. Да, това със сигурност е добро място за закупуване на въздушни растения. Можете също така да ги купите в разсадници, градински центрове и понякога дори в отдела за цветя на местния хранителен магазин.

Въздушните инсталации като декорация на трапеза

растение pfelge цветарник птица и пероЕдно от най-честите погрешни схващания е, че тези видове растения извличат всички необходими вещества от въздуха. Всъщност те се нуждаят от вода! Тук е най-удивителният знак, че им липсва това: Листата започват да се свиват. Друго важно правило е: Водите на растенията, като ги потопите в мивка, купа или друг тип контейнер.

Грижи за растенията с вода

плаващ плавателен съд за грижа за растенията

Вашата атмосфера ли е някъде на сухо място? Можете да напоявате 2 до 3 пъти седмично, за да осигурите оптимална грижа. Влажната атмосфера ви дава повече свобода. Потопяването на растението за 15-20 минути е много полезно. Можете също така да ги опресните благодарение на бутилката за пръскане между поливните води. [Изображение на начина на живот и дизайна онлайн]

Оставете го да изсъхне на кърпа

растителна грижа въздуха растения декорация

Преди да пренесете въздуха в ъгъла, той трябва да се остави да изсъхне в добре проветриво място. Това може да се извърши на подходяща повърхност или на кърпа. Някои експерти препоръчват растението да остане за няколко часа. Това ще ги предпази от натрупване на вода в луковиците и ще избегне гниене.

Бяла макара

бяла мандра за цветя Thrifted Грижа за засаждане

Това изглежда достатъчно, нали? Но когато става въпрос за въздухоплавателни средства, ще откриете безкрайно количество информация в интернет. Някои препоръчват изплакване на растенията под течаща вода, а други – накисване. Ако изберете втората алтернатива, трябва да очаквате от 20 до 30 минути.

Е, как знаете какво е правилното за растението? В следващата част на статията също трябва да говорим за това.

Красиви висящи въздушни растения

Грънчарници за грижа за растенията Handmade Sammade

Грижи се за вашите растения

Спомняте ли си какво казахме по-рано, че навитите листа показват обезводняване? Всъщност, наистина си струва да забележите колко можете да разберете за вашето растение само чрез наблюдение.

Повечето въздуховоди се намират в контейнери, а не в саксии. Можете да ги извадите без много стрес. Можете лесно да ги вземете настрана и да сте сигурни, че всичко е наред. Няма какво да я спре да се случва редовно.

Геометричен стъклен терариум

геометричен терариум Meg A Myers дизайн

Както вече споменахме, има общи насоки за грижа за растенията. Но човек не трябва да ги бърка с магическа формула. Често трябва да прилагате по принцип “опит и грешка”. Един или двама от тях се държат забележително добре, а други започват да гният.

Някои също могат да се окажат по-устойчиви от други. Гледайте и научете!

Череша в черно и бяло

цветна саксия Мелиса Мая Грижа за растенията

Освен това може да се каже следното: ако въздушните инсталации не растат, както се очаква, това може да се дължи и на липсата на светлина. Друго обяснение би било твърде ниската температура, при която се развиват.

Въздушните инсталации могат да оцелеят на открито. Не забравяйте, че директната светлина е най-подходяща за вас и че най-добрата температура е между 10 и 30 градуса.

Цветна красота

въздушни растения Twisted акра грижи за растенията

Не се страхувайте да се грижите за градината си. Това включва отстраняване на мъртвите листа и отрязване на мъртвите растения. Чрез правилната грижа за растенията постигате добро здраве за Вашите растения.