Контейнерна архитектура: 5-те най-творчески контейнерни къщи от Европа

Контейнер архитектура забележителен контейнер къщи къща от контейнери

Живот в контейнер: творчески контейнерни къщи от Европа

 

Ново време се проваля за пазара на недвижими имоти. Строителната индустрия процъфтява и мнозина виждат шанса да получат свой дом в сегашните ниски лихвени проценти. Но тук се развива нова тенденция, която бавно, но със сигурност набира място в Европа и намира все по-благоприятно: контейнерната къща.

В Германия, в частност, много от тях свързват жилищен контейнер с приюти, но контейнеровите къщи са много повече от функционално жилищно пространство като последна възможност. Междувременно съновидения варианти на жилищата са построени в Европа, които се характеризират с уникален творчество и трябва да се прилага като вдъхновение за всички архитекти, контейнерни къщи-собственици или тези, които искат да бъдат там. Бъдете впечатлени от петте най-креативните контейнерни къщи от Европа и да научат какви ползи очаквате с къща контейнер, и това, което е необходимо, за да се възстанови по-simplem океан товарни контейнери за стилен дом.

Контейнерна архитектура

Контейнер архитектура контейнер къщи купуват къща от контейнери
CG Architectes мезона Кросбокс контейнер архитектура контейнер къщи

Обикновено контейнерите за морски товари се превръщат в шикозно жилищно пространство

Основата на всеки жилищен контейнер е “голият” метален контейнер, който се използва в световен мащаб за превоз на морски товари. А се използва контейнер могат да бъдат закупени обикновено около 1000 евро (виж например https://www.containerbasis.de/20-fuss-container/), докато в същото време, компании са насочени към осигуряване на завършените жилищни модули, които индивидуално могат да бъдат свързани заедно.
Ако жилищният контейнер е постоянно обитаван на едно място, в повечето случаи се изисква “разрешение за строеж”. По-подробна информация може да бъде получена от всеки общински орган по строителството.

Живот в контейнера забележителни контейнер къщиКонтейнер архитектура забележителни контейнер къщи по целия свят

Когато контейнерни превози от собствената си власт, за да се превърне в новия дом, вие все още се нуждаят от някои специалисти като електротехници или отопление и енергия строител за да се гарантира на нормативните насоките в създаването на нови жилища се спазват и може да се потвърди чрез експертиза. Той също е като Баухаус, за да осигури безопасност, за структурния инженер, особено полезен, ако стените на морския контейнер се вземат и подовете се добавят. Стабилността не е въпрос, с който клиентът трябва да се справя, а задължителна задължителна мярка, която е закотвена в закона.

Освен това трябва да очаквате следната работа, ако също искате да превърнете морски контейнер в контейнерна къща:

– Градски водопроводи и канализационни връзки
– Свързване към електрическата мрежа
– задължително в Германия: енергийна топлоизолация
– Монтиране на прозорци и врати
– ако е необходимо, стълбищни инсталации
– Отоплителна инсталация
– Изграждане на санитарни помещения
– Полагане на електрически кабели
– Ако е необходимо, облицовка на проектирани с топлоизолация вътрешните стени, например, от Rigipsplatten

Контейнер архитектура забележителни контейнер къщи живеят в контейнера

Живот качество за всяка претенция

Жив контейнер може да бъде разширен и разширен по желание. Със бъде създаден Flex Fenstereinlässe, премахването на страничните стени има на множество поставени един до друг Wohncontainern голяма площ, пасажи от покрива на контейнера позволяват създаване на множество живеещи контейнерни етажа с асоциирани вътрешни стълби. Въображението не познава граници, както ще покажат петте най-творчески контейнерни къщи от Европа.

Контейнерни къщи за контейнери за товарни камиони

Контейнер архитектура забележителни контейнер къщи примери

Контейнерни къщи Сиатъл контейнерни къщи

И точно тук, къщите с контейнери представляват истинско предизвикателство за много архитекти или интериорни декоратори. От правоъгълния контейнер размерите могат всъщност да предизвикат много и дори да създадат луксозно жилищно пространство от няколкостотин квадратни метра. Дали с басейн в предната част на жилищни контейнери, с голяма тераса или градина на покрива, като еднофамилна или многофамилна къща, като градина къща или за вашата почивка настаняване почивка на гостите, кабини на екипажа гъвкави.
Те предлагат предимството, че могат да бъдат изпълнени по всяко време, така че никой да не е обвързан с място заради дом. Преместването е бриз с къща за контейнери.
Търсенето на евтини жилищни модули непрекъснато се увеличава и архитектите и производителите от сектора на недвижимите имоти откриват живи контейнери за себе си, тяхната креативност и, разбира се, продажбите. По този начин домът на контейнерите ще бъде от полза както за компании от различни индустрии, така и за хора от всички възрасти, които искат да имат свое собствено царство само за няколко седмици, за което не трябва да харчат много.

Контейнер архитектура контейнер къщи купуват контейнер

Контейнер архитектура контейнер къщи контейнер изграждане на къща

Жилищни контейнери – 5-те най-креативни живи идеи в Европа

Контейнер 40-метров с дължина 12.19 м и шест 20-футов контейнер с дължина 6,096 м се събраха в Швеция като един от топ 5 на най-големите творци жилищни контейнерите. На горния етаж 32, 28 квадратни метра осигуряват достатъчно място за спане и къпане. Прилежащият балкона може да има закуска в уютна къща край, докато се вълнувам в другия контейнер къща страна панорамна гледка през пълен прозорец отпред.
В партерния кабини шест екипажа, нанизани, надлъжно и страничните стени на централните четири жилищни контейнерите са били премахнати, така че се създава голямо пространство, от което тя отива в страничните части на кухня, офис и тоалетна за гости на. По-ниското ниво е малко под 90 квадратни метра. Екстериорът е облицован в естествено дърво, което дава на къщата на контейнера стилен чар.

Контейнеровата къща купи Контейнерни къщи Европа Жилищен контейнер

Перфектен пример за творчески и уникален дизайн е контейнерната къща, състояща се от 18 модула, разположени на три етажа, предлагащи над 400 квадратни метра жилищна площ. Тази флагманска контейнерска къща впечатлява със стилни очи на кораб-бик, което дава на тази къща екстравагантен стил. Чрез поставянето на кокили под обширни живи контейнери бяха създадени допълнително закрити паркоместа. Контейнерните врати служат като интелигентни екрани за неприкосновеност на балкона. Тази жилищна сграда се намира в Лондон.

Контейнерна къща Лондон, Англия, Великобритания

Контейнерна архитектура забележителни контейнерни къщи от Европа

Сънуващ изключителен жилищен имот ще откриете и Кипър. Ето, три контейнера 40-футови са украсени живеене разположени на два етажа, създаване на обща площ от около 100 квадратни метра, което е свързано огромна палуба, която разделя дълбочина на почвата предно стъкло от вътрешната региона. Възпроизвеждането с позиционирането на живите модули прави дизайна на новия дом изключително предизвикателство и дава на всеки контейнер за къща много индивидуален характер.

Контейнерите изграждат къщата за контейнери

Създаването на архитекти от Мадрид е контейнерната къща, която има екстериорен дизайн с европалети и дори е намерила своя път към Чили като визуално подчертание. В модулната система къщата е проектирана и морските контейнери са подредени така, че контейнеровата къща да бъде разширена по желание. Състои се от чисто рециклируеми материали и слънчеви клетки, което го прави един от най-екологичните жилищни контейнери, намиращи се в Европа.

 

Контейнер архитектура забележителни контейнер къщи
Контейнер архитектура забележителни контейнер къщи сграда къща от палети

Контейнерни контейнерни къщи Къщи от палети

Шедьовър проектиран архитекти за канадец, който живее в Австрия и там искаха евтин дом, който може да бъде близо до него във всеки момент от природата и едновременно с това да се настанят и комфорт. контейнери жилищни модули позволяват уникален дизайн, които могат да бъдат интегрирани дори класически фронтон покриви., може да се позиционира всяка стая поотделно и дава личен елемент в цялостния вид през ъглите, проекции и ъгъл на дома като конвенционален къща в класически прав дизайн е трудно и би било много скъпо за изпълнение.

Контейнеровата къща Цени Контейнер Къщи Европа