Стимата на повдигнатото легло – стилни идеи за градината

високо легло стима декорация шик

STIMA повдигна леглото - практична бижутерия за вашата градина

на STIMA повдигна легло е съвсем нов продукт на пазара. Това е повдигнато легло, което осигурява свобода на коляното и крака, предпазва от охлюви и е екологично. Повдигнатите легла на STIMA са изработени от висококачествена дървесина Douglas, която е екологичен материал.

Дъглата ела е иглолистна дървесина. За конструирането на продукта се използва изключително дърво от черна гора Дъглас. Тя се отрязва през зимата на 1000 метра надморска височина и е много устойчива. Използването на дървесина като изкопно легло е много популярно от години. Дървесината е дишаща в сравнение с пластмасата и метала и осигурява по-добър климат в земята. Можете да намерите много голямо разнообразие от форми и цветове и за разлика от камъните, това отнема много малко пространство. Тя се вписва привлекателно във всеки градински дизайн. Повдигнатото легло се характеризира със своята проста конструкция. Фондацията се сглобява. Освен това трябва да го свържете с мрежата на волейбола. Отделните елементи се сглобяват и след това се фиксират. Филмът е прикрепен към найлонната лента отгоре с скоби. И това е всичко!

Интегрирайте повдигнато легло във вашата градина!

градината на цветната шефа
От какво се нуждаете за изграждането на легло, повдигнато в STIMA?

- 1 ниво дух

- 1 x акумулаторна отвертка

- 1х чук

- 1 x вложка Torx

1 х скоби за закрепване и скоби от неръждаема стомана

Защо трябва да интегрирате STIMA повдигнато легло? Знаехте ли, че височината на сградата затопля по-бързо земята и светлината е по-добра? Освен това градината ви ще бъде организирана чрез повдигнатите легла и ще изглежда добре поддържана. И не на последно място, не забравяйте, че растенията ще се чувстват по-добре.

Благодарение на тяхната интересна форма, STIMA повдигнатите легла могат да се настанят в средата на градината като основни герои и да привлекат вниманието с богатото засаждане. Обърнете внимание на моделите и, преди всичко, се наслаждавайте на градинарството!

Модел Cubus

стимулирано легло модел кубу

модел Classic

стиса повдигнати легло модел класическиМодел овална

стилна повдигната легло модел овална

Модел трио

стила повдигнати легло трио модел

Комфортен модел

модерен комфорт на леглото

Стима издигна леглото модел Canto

Стилно повдигнато легло модел Canto

Модел Comfort-U

висок комфорт на леглото u

Модел Cor

Stima повдигнати легло модел Cor

Модел Флор

стиса повдигнати легло модел флор