Свещ украса – Големи DIY идеи за това как да направите декорации с разтопени свещи в стъкло

Декорация на свещ с разтопени свещи в стъкло: Проектът DIY си заслужава!

Декорацията със свещи е хубава през цялата година. Има нещо специално за това: тя може да приеме много различни форми. Не изхвърляйте колоритните и красиво ароматизирани свещи, ако вече не можете да ги използвате по традиционния начин. Дори и да са почти изгорени, можете да реализирате прекрасни проекти за DIY. Днес ще научите как да създадете стъпка по стъпка декорация от разтопени свещи и / или бурканчета от конфитюри и други продукти. След това ще получите съвети от нас как да завършите успешно интериорния дизайн с тях.

Свещ украса – DIY идеи с разтопени свещи

деко свещи масон буркани занаятчийски идеи

Декорация на свещи – идеи с очила

Dekko свещи glasgefase dekoideen направете идеи сами
  • Получете необходимите материали

Нуждаете се от малко материали за този DIY проект. Първо определете количеството свещи, които искате да използвате. На първо място се нуждаете от стъкло, свещ восък и освен това шишчета и тел (в съответния номер за свещите).

Необичайни идеи как можете сами да направите украса със свещи

деко свещи плосък украсяват идеи занаяти идеи

Декорация със свещи – Цветни идеи за декорация на дома

Деко свещ восък използва стъклен бурканАко купувате безцветен восък, можете да го боядисвате с подходящи масла.

Свещ восък може да се състои от стари, неизползваеми свещи или може да искате да купите някои за този проект. Можете да изберете восък за всеки обектив или да опитате да смесите някои нюанси заедно.

Красивата смес от цветове прави свещта оригинална

свещи украса DIY идеи деко идеи

Направете сами цветни свещи

свещи сами декор правят цветове

В този момент има смисъл да се мисли за позиционирането на свещите. За различните стаи може да се нуждаете от различни нюанси, за да могат успешно да изпълняват своята декоративна роля.

Направете свои собствени свещи в оригинални бутилки

Деко свещи Дий идеи бутилки

  • Свети свещи с жици – стъпка по стъпка

Разтопете восъка!

За да разтопите свещите, имате нужда от стъклен буркан, който поставете в саксия, напълнена с вода. Вземете това върху плочата за готвене и заври водата. Добавете восъка към стъкления буркан и изчакайте то да се разтопи правилно. Можете да го разбъркате с дървена лъжица. Възможно е да добавите аромати или восъчни цветове.

Подгответе очилата за свещите!

По този начин можете да подготвите останалата част от проекта DIY. Вземете жица и я свържете около средата на шиш. Поставете ги вертикално върху отвора на стъклото. Телът трябва да докосне земята.

Подредете няколко цвята една до друга

свещи декорация мазилки буркани оцветени

Направете същото за всички останали свещи, които искате да направите.

Изсипете восъка в стъклото

Първо, изсипете много малко количество восък в стъклените съдове, предназначени за свещите. Оставете го да се охлади. След като е студено, можете да излеете останалото. Можете също да го направите на части. Това ще разпръсне равномерно восъка и жицата ще стои изправена.

Украсете апартамента със свещи

свещи украса восък стопи буркани на деко

Съвети за разпределяне на свещите в къщата

В зависимост от това колко пълни са очилата с восък, тези свещи могат да бъдат малко по-безопасни от обичайните, защото пламъкът е защитен от контакт с други предмети. Така че вие ​​имате много свобода в разпространението на тези.

Използвайте свещи и цветя за декорация на дома

свещи декорация идеи деко

Те вървят добре с библиотеки и други отворени рафтове. Много е важно да изберете подходящ аромат за всяка стая. Някои имат успокояващ и други – успокояващ ефект.

Разбира се, тези DIY свещи имат декоративен ефект и те трябва да съответстват на цвета на останалата част от интериора: те трябва или да привличат вниманието като ужасни акценти, или да съответстват на цвета на фона.

 Оригинална декорация, която носи впечатление от романтиката в атмосферата

деко свещи, украсяващи дий декорация със свещи