Разтърсващият стол – от класически до минимализъм

Различни дизайнерски идеи с люлеещи се столове – от класически до минимализъм

 

В интериорния дизайн са известни люлеещи се столове в продължение на поне две векове. Въпреки това, те не са загубили своята значимост в този момент и са дори популярни с най-съвременните концепции за интериорен дизайн.

Ако мислите за люлеещите се столове като минало или нещо старомодно, тогава пропускате много страхотни дизайнерски варианти за вашия дом. Освен това ще пропуснете по този начин много велики мигове на мир и спокойствие.

Класически люлеещ се стол в селския хол 

Мека мебел от дървени люлеещи се столове

Все още ли не вярвате, че люлеещият се стол е универсална мебел? Получете общ преглед на различните модели, които са на разположение и вие бързо ще видите сами. Изборът на дизайн е огромен на пазара!

Получете общ преглед на дизайна с люлеещи се столове

Разтегателен стол хол мебели кожено одеяло люлеещи се столове
Класическият избор на дърво се вписва в популярния стил на Прованс. Но той можеше да се регистрира и в модерен или луксозен контекст. Дървеният люлеещ се стол с класически дизайн се отличава с английския стил. Ако предпочитате новаторски модели, дървеният люлеещ се стол би могъл да се вмести и в модерния стил на живот.

Класически избор на дърво

Класически стол Мебели за дневна класически люлеещи се столове

Движещите се столове често се появяват в модернистични дизайни. В този контекст те са преживели някои важни промени през последните десетилетия. Например, те често са снабдени с някои метални елементи. Те са приети в други стилове на 20-и век и днес са от голямо значение. Класическите столове с метални елементи могат да бъдат намерени в съвременни, съвременни, промишлени и технически стилове.

  29 детски дизайнерски бюра за модерен декор в детска стая

Люлеещият се стол и модернизмът

Разтегателен стол обзавеждане за дневна стая елегантни люлеещи се столовеЕмблематични за развитието на люлеещи се столове през 20-ти век са моделите RAR Rocking и Charles & Рей Еймс. Първоначално те са създадени през 50-те години в пластмаса, метал или дърво. Движещите се столове, които се отнасят до тези модели, все още се радват на голяма популярност днес. Стилистично, те са много универсални и продължават да бъдат популярни, защото са невероятно удобни.

RAR Rocking и Чарлз & Рей Еймс

Мека мебел за хол дизайнерски столове кожено одеало люлеещи се столове

Разбира се, тапицираните модели също са в голямо търсене. Те предлагат максимален комфорт и продължават да бъдат много луксозно решение. Можете да опресните дизайна и да изглеждате много стилно благодарение на простотата.

Подплатени модели

Разтегателен стол в модерните люлетни столове в банята

Като част от минималистичен контекст, можете да направите голям акцент във вашия интериор благодарение на необичайни цветове или форми от люлеещия се стол. Това е много удобно, защото може да се направи без излишна декорация.

Необичайни цветове и линии

Разтегателен стол зелен хол мебел камина люлеещи се столове

Движещият се стол може да се използва във всяка стая. Дори в детската стая той е точно на мястото. Там той може да служи като голям акцент, който дава на малките много забавление и радост.

Помислете за това като елемент на интериора и изберете за люлеещ се стол във вашия дом!

Мебели за детската стая

Разтегателен стол Детски мебели Детски кресла Детски кресла

Модерен дизайн и комбинация от сурова сянка

Разтегателен стол Детско обзавеждане бюро и Suhl разтърсващи столове

Смешни акценти

Разтегателен стол Детски мебели и столове Разтегателни столове

Елам люлеещ се стол и за детската стая

Разтегателен стол Детски мебели Декорация на стени Детски играчки Разтегателни столове

Подплатени и удобни 

класически люлеещи се столове Мека мебел, тапицирани

Модерна и ергономична

модерни люлеещи се столове мебели за хол

Разтърсващият стол с разликата

модерни мебели за дневна стая класически люлеещи се столове Класически дървени класически люлеещи се столове Люлеещите се дървени модери проектират люлеещи се столове Мека люлка стол кожени модерни люлка столове Разтегателни столове двойни градински мебели люлеещи се столове Разтегателни стол изображения дневна мебели син иновативен дизайн Люлеещи се столове дървена възглавница рамка за дневна Мека мебел Мека мебел Мека мебел за холна гарнитура Мека мебел от кожа и дърво тапицирани жълти класически люлеещи се столове Комплект разсадник за разсадници Eames стол люлеещи столове Разтегателен стол с кожено одеало класически дизайн люлеещи се столове Мека мебел класически люлеещи се столове Разтегателен стол бял Мебели за хол Стайни растения Дървени столове Мебели за хола дървени крака класически люлеещи се столове Мебели за хола Дървени люлетни столове Мека мебел Rattankorb класически люлеещи се столове Мека мебел Мебели от ратан Мебели от ратан Мека мебел от мека мебел класически люлеещи се столове