Интериорен дизайн в стила на провинцията – селска атмосфера

интериорен дизайн в стила на страната декориране дърво стена дизайн бял

Интериорен дизайн в стила на провинцията - селска атмосфера

Интериорът на фермата се характеризира с прости детайли. Този американски стил преживява сериозен бум напоследък и е привлекателен за онези, които предпочитат класическия, комфортен стил. Това е смес от архитектурни елементи, които са най-забележими в покрити веранди, наследени елементи, ярки цветове и груби повърхности.

Този сантиментален външен вид вече не е запазен за хората, които живеят в техните имоти. Всеки може да направи това навсякъде. Ето някои фермерски аспекти, които могат да ви помогнат да създадете външния вид във вашия дом.

Околната веранда

Създайте традиционен интериорен дизайн на веранда в стила на страната
първи Първоначално предназначен за място за измъкване от топлината, сега е място за събиране на приятели и семейство.
Ако нямате веранда, можете да направите покритата тераса или балкон така. Ако стаята не е достатъчно голяма, можете просто да поставите цветни вани за диви цветя.

Класически осветителни тела

Интериорен дизайн в стила на страната, декорирайки свещи за входни врати

втори Това осветление се превърна в символ на фермата декор.

Направете това: Помислете за подмяната на осветлението със стена. Ако това не отговаря на вашите финанси в момента, изберете някои бюджетни висящи лампи.

Желязната топлина

интериорен дизайн в стила на страната, декорирайки огледалото на бялото стенатрета  Дървото е много използвано в селските къщи, тъй като е било лесно достъпно за собственика на къщата. Скрабът и ерозията, които идват с времето, остават като историята на къщата. Така че колкото по-рустика изглежда дървото, толкова по-носталгична е атмосферата.

Вземете това право: Ако не можете да си позволите да поставите подове от твърда дървесина навсякъде, опитайте частта от къщата, която виждате най-много - фамилната стая. Дървените мебели, стенните панели и елементи също помагат на фермата да се чувства топла, без да се налага да обновява цялата къща.

Ада. В началото стените бяха светли, защото собствениците просто нямаха възможност за скъпи цветове на линиите

интериорен дизайн в родния стил, който създава дървени стени

4-ти Някои семейства понякога използват тапети на важни места, като например на входа, за да демонстрират своя стил. В крайна сметка, ярките стени се превърнаха в класически елемент на интериора на фермата.
Направете това: боядисвайте стените, декоративните елементи, вратите и дъските с лек тон. Дървесината не трябва непременно да бъде боядисана в тези къщи, но ако къщата ви е ограничена в светлина, тогава помислете за боядисване на тъмното дърво, за да освети стаята.

Прости тъкани. Селските къщи не са над върха

интериорен дизайн в стила на страната декориране на дървена стена дизайн бял

5-тиТъканите и тапицерията са ръчно изработени или предавани от поколение на поколение. Така че тъканите обикновено са смесени и удобни.

Направете го прави: "Котън беше всичко в началото на Америка. Така че, вземете памука като основна тъкан.

Сърцето на къщата. Кухнята е сърцето на селската къща.

интериорен дизайн в страната, създаден кухненски шкафове стъклени врати

6-ти  Тъй като трафикът у дома в кухнята е интензивен, повърхностите се използват. Грубите плотове и масивните шкафове са резултат от къща, пълна с гости.

Получете това: при ограничените финанси можете да закупите керамични аксесоари, като съдове за съдове или съдове. Някои груби плочи също могат да участват.

Здрава трапезария

интериорен дизайн страната стил създаде масивна дървена маса трапезария

7-ми Маса за хранене. Една дума може да опише централната точка на всяка трапезария в селското стопанство: здрава. Класическата маса за хранене обикновено е ръчно изработена и предавана от поколение на поколение.

Ако не можете да си позволите нищо друго, тогава голяма дървена дъска за рязане може да бъде селски център.

Смесете и подредете в спалнята

интериорен дизайн в стила на страната, декорирайки дървена рамка за спалня

8-ми В спалнята няколко неща са наследени от приятели и семейство. Леки и тънки бельо и варосани стени допълват селския облик.

Борба с това: Намерете неща с поглед от 19-ти или началото на 20-ти век. По-добре би било статиите да изглеждат просто събрани.

Луксозна вана на краката

интериорен дизайн в стила на страната създаден баня вана кърпи баня

9-ти   Вие не сте могли да поръчате тези вани до края на XIX век. В началото те били направени от чугун и порцелан.

Борба, че: фибри копия могат да бъдат закупени за хиляда долара. Ако не сте готови за това, направете стил с аксесоари. Закачалки по стените, дървени столове за дресинг, помощна маса отстрани. Тъкани килим вместо bathmat.

Създайте традиционен интериорен дизайн на веранда в стила на страната