Проектирайте детска стая – страхотно детско заведение за две момичета

стаята на детската стая на момичетата свежа атмосфера

Детска стая дизайн за две момичета – красиви интериорни решения

Дизайнерска детска стая не е лесна задача. Малките, чиито стаи искаме да ви кажем днес, са на 2 и 5 години. Като цяло те заемат площ от 30 квадратни метра. Тази област е разделена, като се имат предвид функциите вътре.

Първото нещо, което забелязвате, е лакираният MDF панел. Това покрива около половината от стената. Наред с други неща, той изпълнява функцията да прави единицата в стаята. От същия материал, повечето от останалите мебели са създадени. Пейката е с височина 56 сантиметра. Това ще остане същото поне през следващите пет години. Човек се е отказал от типичния розов цвят.

В този случай е взето решение за нежни бледи нюанси на синьо

детска стая за дизайнерски стаи за две момичета
В останалата част от разделението не сте правили голяма разлика във възрастта на двете момичета. Често се случва с модерния подход, че всичко се разпределя в две и в една и съща сума. Страницата с леглата е разделена от елемент, обикновено декоративно на две равни части. Легла, спално бельо, декоративни възглавници, дрехи са едни и същи. Има и свързващи елементи.

В този случай нощната лампа и будилникът са много различни, които са поставени на масата между двете легла

идеи за стая за детски стаи за детски стаи

Мебелите в учебната и работната област са поставени на стената. Поради своя бял цвят, обаче, изглежда, че заемат по-малко пространство от обикновено. Такива решения, които визуално пестят пространство, са много популярни. Появата на рафтове от същите материали на стената осигурява еднаквост на концепцията.

Играчките, заедно със забавните столове в очевидни оттенъци, носят жизнени акценти в стаята

детска стая дизайн за две момичетаВсъщност самите седалки изглежда имат много детински характер. Поради материала и цветовете, те не изглеждат много по-различни от тези на куклата. Тези решения също така дават на децата усещане за естетика и икономично използване на ресурсите. Такава страхотна идея за складиране на списанията под светлината или? Трябва да ги четете в постоянен ритъм, така че да не станат твърде големи.

Разгледайте следните предложения за това как да направите детската стая атрактивна за детето си, може би ще бъдете вдъхновени!

Легло на два етажа е интересно вътрешно решение за детската стая

детска стая за момичета дървени мебели

Приказният дизайн ще привлече почти всички момичета

детски идеи за стаи приказки дизайн

Свежият интериор в детската стая е от съществено значение

момиче стая дизайн зелени интериорни акценти

Стаята на розовата момиче

Модел на момичетата за две деца

Приятна комбинация от цветове

Детегледачка украсяват момичето

Всяко момиче има своя собствена къща

детските момичета страхотни дизайнерски идеи

Килимът е акцент в тази детска стая

красиви идеи за живи момичета

Прост, но уютен интериор

модерна детска стая за момичета