Настройка на трапезарията: 60 ​​идеи за интериорен дизайн и примери

Идеи за мебелите в трапезарията

 

Нуждаете се от вдъхновение за домашното обзавеждане? Това може да дойде например от модерни дизайнерски трапезарии, нали? В тази статия ще намерите някои такива! Надяваме се, че това ще създаде своя собствена страхотна концепция за обзавеждане.

Как да създадете модерна трапезария – 60 примера за обзавеждане

модерни трапезарии мебели примери мед висулка лампа

Ярко зелено

Ярко зеленото е настоящата тенденция за цветовете тази година. Изберете този цвят за вашия дизайн стена, ако искате. Можете да комбинирате с неутрални завеси и цветни мотиви. Какво мислите за тази идея?

С мебелите можете да изберете античен стил.

Модерният интериор би бил подходящ.

 Тапети със свежо зелено

класическата трапезария украсява цвета на стената зелен полилей
тъмно зелено

В допълнение към текущото ярко зелено и тъмно зелено е супер актуална. Как ви харесва комбинацията от двете? Това ще бъде интересен експеримент!

Студени и топли нюанси в комбинация

класическа трапезария, изработена от тапицирани столове от кръгла маса

модел на животните

Текущ избор за трапезарията ще бъдат различни животински модели. Не се ограничавайте до текстилни изделия, когато ги използвате. Можете също така да го използвате, за да украсите пода и стените.

Животните могат да бъдат намерени и в трапезарията

класическа трапезария, снабдена със стъклена маса за огледало за стенаРеколта светлини

Много от текущите идеи за обзавеждане на трапезария включват също ретро осветление. Не отхвърляйте тази идея! Това може да бъде чудесен избор и да направи нещо специално от обикновен интериор.

Използвайте фини акценти на реколтата

класическа трапезария създадена трапезарна маса дървена овална камина

Екзотични мотиви

Както виждате, много дизайнерски мотиви доминират в много дизайнерски трапезарии. Точно както в примера с античното осветление, те са това нещо, което допринася за дизайнерския външен вид.

Малко екзотика също е в търсенето в трапезарията

класическата трапезария създаде колониални стил полилей тапицирани столове

Glamour като в Холивуд

Какво е дизайна на дизайнерската трапезария? Това ни кара да се чувстваме като истински звезди. Защо не се учим от източника, а именно от самите звезди? Дори и дизайнерите, които обичат да използват Холивудски стилове в трапезарията, правят това.

Бляскаво докосване

класическа трапезария, изградена маса за хранене със столове, тапицирани в бяло

Традиционните ивици в настоящите нюанси

Стъпките са една от идеите, които са се доказали най-добре с течение на времето. Те също така заемат достойно място при сегашните тенденции в дизайна. Често те откриваме в най-новите нюанси на сезона.

Кухненски салон с шарени шарки

класическата трапезария създаде голяма дървена маса за трапезария

Извънгабаритното изкуство

Преобладават преобладаващите в този сезон в дрехите. В допълнение, извънгабаритното изкуство е доста актуално. Можете да превърнете просто трапезарията в нещо много специално.

Изкуствата са вдъхновение

класическа трапезария създадена кръгла маса стена декорация идеи картини

Шик от предишни епохи

Искаш ли нещо шикозно и романтично в същото време? Вдъхновени от дизайнерски идеи за трапезария от минали исторически периоди. Колониалният шик в момента се предлага в много дизайнерски трапезарии.

Нещо романтично не бива да липсва

класическа трапезария създаде дървени трапезарии столове тапицирани синьо

Елегантна седалка

Понятията за кухня, трапезария и хол често се преплитат в съвременните концепции. Как донасяте всички тези функции под един покрив? Как да превърнете трапезарията и кухнята в място за страхотно семейно забавление?

Това работи много добре, ако проектирате до главната маса и чудесни места за сядане, в които да говорите малко по-малко формално и да се наслаждавате на храната.

Голяма трапезария, декорирана в селски стил 

класическата трапезария създаде каменни стени селски идеи

Нека блести!

Ярките цветове също са част от модерния дизайн на трапезарията! Можете да допринесете за бляскавите мебели за трапезария. Обърнете внимание на следните чудесни примери!

Светещи акценти

класически трапезария, създадена стенни огледала слънце мебели за трапезария

Създайте естествен вид стая

Можете също да заложите на напълно различна стратегия! Изберете елементи, които изглеждат прекрасни по естествен начин. Те са напр. някои декоративни елементи и много зелени растения за стайни растения.

Използвайте домашен текстил, който изглежда естествено

Класическа трапезария създаде мебелно обзавеждане от мека мебел от рустик дърво

Създайте класическа трапезария с камина и украсете го комфортно

класическата трапезария създаде Kolonislstil тапицирани столове

Трапезария с ретро вид

класическата трапезария създаде ретро мебели кръгла маса

Вашият любим цвят в употреба

класическа трапезария трапезария с камина

Смес от различни столове за хранене

класическата трапезария създаде стенописи от дървена маса

Дървена маса в комбинация с тапицирана пейка

Примери за обзавеждане Масичка за трапезария Тапицирана дървена маса

Умните носете перваза, който да използвате

Принадлежности за обзавеждане Пейка за трапезария, тапицирани, тюркоаз

Можете да намерите и други съвременни примери за обзавеждане по-долу

Примери за обзавеждане Рамка за трапезария Зелени Aemes Столове Примери за обзавеждане Идеи за трапезария Трапезна маса за растенията Идеи за обзавеждане Трапезария Идеи Мебели за трапезарии Витрина Дърво Примерите за обзавеждане в идеите на трапезарията използват цветни акценти Обзавеждане идеи трапезария идеи дърво трапезария маса класически Polasterstühle Примери за обзавеждане Идеи за трапезария класическа трапезарна маса Eames столове Обзавеждане идеи трапезария идеи класически трапезария Обзавеждане примери трапезария полилей Примери за обзавеждане Идеи за трапезарии Метални столове Цвят акценти тюркоаз Примери за обзавеждане Идеи за трапезарии Мебели Трапезна маса Масивна дървесина Обзавеждане на примери мебели за трапезария бели тапицирани столове Мебели за трапезария Идеи за трапезарии Мебели за трапезарии Рафт за книги Примери за обзавеждане Идеи за трапезарии Трапезария Твърда дървесина Интериорни примери Идеи за трапезарии Декор на стена Огледало Примери за обзавеждане Създаване на трапезария в колониален стил Примери за обзавеждане Трапезарията е изцяло бяла Примери за обзавеждане Трапезария Penny lights Метал Примери за обзавеждане Маса за трапезарии с жълти дървени столове Примери за обзавеждане Масичка за трапезария със столове огледална стена Дом декорация на стена детска стая декорация Обзавеждане на примери за трапезария трапезария трапезария със столове Идеи за трапезария класическо обзавеждане мебели в колониален стил Идеи за трапезария класически прибори за обзавеждане тапицирано кресло Идеи за трапезария селски мебели примери тухлена стена Идеи за трапезария селски мебели примери тухлена стена дървени мебели Идеи за трапезария селски прибори за обзавеждане различни столове за хранене Идеи за трапезария, селски интериорен дизайн, гледан отгоре класическата трапезария украсява дървена маса класическата трапезария декори идеи идеи класическата трапезария украсява тапицирани столове модерна трапезария създаде примери за обзавеждане предлага модерни трапезарии обзавеждане на принадлежности пейка и столове модерни трапезарии обзавеждане на принадлежности трапезария пейка обзавеждане на модерни трапезарии обзавеждане на примери фото стена модерни трапезарии обзавеждане на примера светла трапезария обзавеждане на модерни трапезарии принадлежности за обзавеждане дървени мебели дървен под модерни трапезарии принадлежности за обзавеждане кожени столове кафяви модерни мебели за трапезария принадлежности за обзавеждане силна лампа за маса с висулка модерна трапезария мебели обзавеждане примери черно-бели мебели модерна трапезария създаде примери за обзавеждане и идеи модерни идеи за обзавеждане на трапезария