Маса, изработена от дървовиден багажник – готини мебели, вдъхновени от природата

Таблица с дървена камина

Дървени маси от повторно използвани дървени трупи

Придаването на акценти в стаята е идеален начин да се осигури повече топлина и комфорт в стаята. Използването на дървесни стволове, тъй като мебелите са придобили изключителна популярност през този сезон. Има различни парчета, които могат да се режат по различен начин.

Фактът, че можете да допринесете за естествения външен вид без растения е страхотно, нали? Така че изживявате красотата на дърветата в средата на собствения си дом.

Маса, изработена от дърво

Маса, изработена от дървена стълба
Дървеният труп на дърветата е наистина солиден. Обичам как да придам колела на това парче. Това очевидно е много практичен подход, въпреки че е съвсем естествено. Кората е премахната, но ъглите са малко груби и цветът е много естествен.

Ще забележите, че това решение е супер функционално. Тръбите на дърветата са тежки, така че лесно можете да ги движите назад и напред. Можете да направите големи столове от него и по този начин да осигурите допълнителни места за гостите, които вероятно ще дойдат отново и отново.

Колко чудесно е показано формата на мебелите тук! Мисля, че е чудесно, че дървовият багаж не само показва кръгла форма, но и вие разпознавате формата на дървото тук. Те са били изпълнени в бяло и изглеждат прекрасни. Но те имат полиран външен вид, отколкото парчетата с груби ръбове и естествено засенчване. Това би било чудесно допълнение към стаята на плажа.

Маси от масивни дървени стволове

Маса, изработена от покривки за дърво

Това дърво багажника е издълбани крака, което също допринася за неговия лек външен вид и по-гъвкавост. Обичам въздушния и лек характер на декорацията тук. Сивите форми се показват много добре на този дървен багаж. Това се дължи главно на заглушения сив фон в стаята. Не е ли чудесна комбинация от топли и хладни нюанси?

Забележително в хола със сива цветова схема

Маса, изработена от холна дървена масичкаХоризонтални дървени багажни дискове като повърхности на маса

Маса, изработена от масивно дърво

Отново преживяваме великолепен и светъл външен вид. Но масата може би е тежка! Тънките метални крака придават на обикновения дървен багажник много лек характер. Сега изглежда съвсем нежен. Но трябва да е трудно да падне това дърво, не мислиш ли?

Въпреки подобните крака трябва да се направи тук с напълно различно парче. Кората е отстранена, но естествената форма и фрактурите са запазени. По този начин човек постигна много по-топъл и по-селски характер, отколкото в последния пример. Мога да си представя тези парчета идеално в моята стая. Това ще донесе много предимства, включително внасянето на естествени нюанси, съживяване на съвременното пространство с естествени докосвания.

Малки странични маси

реколта масичка маса дърво секция от дърво багажника

Искате ли да имате табуретка или странична маса със селски и модерни функции? Това малко парче тук е перфектната комбинация от два елемента, които обикновено не виждате заедно. Но ако направите всичко правилно, тя работи много добре. И вие знаете какво е страхотно: ние трябва да направим в този случай с един DIY проект.

Рустик и сладък

реколта стил метални крака маса от дърво багажника

Вертикални дървени багажни дискове като повърхности на маса

Прозорец за трапезария, изработен от дърво

Все още ще се говори за колела, но този път ниски маси за кафе. Чрез нарязването на дървените стволове вертикално можете да спечелите повече повърхност. Това е чудесно за създаване на голяма плоска повърхност. Също така имайте предвид възглавниците за тапицерията! Не са ли страхотни?

Масивна маса за хранене

дървена трапезария маса голяма маса, изработени от дърво багажника

Вземете много дълга дървесина и я изрежете отгоре надолу. Така ще създадете уникална, страхотна маса. Цветовете, възелите и вихрите ще се появят в тях. Всички те са уникални и причиняват демонстрация на уникален вид. Това е чудесен микс от минималистичен и селски.

В първата част на описанието на следващото парче искам да спомена, че тук става въпрос за краката на IKEA. Това е доста странно и доста индустриално в комбинация с дърво, като трапезна маса, нали?

Харесва ми съпоставянето на суетата, което е станало малко по-грубо, като се използва върху повърхността необработена дървена повърхност.

Масата е изработена от масивно дърво

Маса, изработена от дървовиден багажник с огледален минималистичен стил

Лично аз имам три трупи в моя гараж, които чакат да бъдат обработени. Сега търся източници на вдъхновение за тяхната обработка. Вие сте еднакви? Имате ли повече планове за проекти за домашно кино или предпочитате да купувате страхотни завършени парчета?