Спалня Ikea – 15 вдъхновяващи примера от каталога

ikea спалня спалня пълен комплект

Великата спалня Ikea

Днес ще ви дадем 10 примера Спалня Ikea в който със сигурност ще искате да спите веднъж. Дали някога сте свързвали думата "Ikea" с ужасно неприличен дизайн?

Аз го направих преди, но това не променя факта, че в повечето случаи всъщност съм очарован от дизайна на Ikea.

Спалнята е едно от местата, където наистина искате да се чувствате у дома си. Ако мебелите са добре подбрани, ще се радвате на много предимства.

Това е райът, който всички искаме, нали?

ikea спалнята декорират цветово неутрални цветове
Спалня Ikea - идеи за спалнята в ярки и неутрални нюанси

В малките стаи решението на мебелите със свободно пространство под тях винаги се оказва много успешно. Човек изпитва усещането за откритост там. В тази картина рамката за легла FJELLSE и шкафът HEMNES определено постигат този ефект по идеален начин.

Напълно забравите, че тази стая предлага отворен преход към хола. Цялата стая е изпълнена с функционалност, модерност и комфорт.

Спалнята Ikea предлага комфорт. Нека ви убедим!

ikea спалня спалня пълно обзавеждане обзавеждане

В следващата картинка виждаме гардероба Pax. Създавате прекрасна складова площ, без да се налага да изваждате нещо от стаята. Стаята е пълна с неутрали.

Дали това легло MALM не изглежда като красив пухкав облак?

ikea спалня спалня комплект обзавеждане на мебели неутрални цветовеПо ваше мнение тази стая може да изглежда по-възрастен и по-шик? Бяло, сиво и черно представляват превъзходна комбинация от цветове, която винаги е актуална. Спалнята на Ikea е подсилена с рамката BEKKESTUA. Спалнята е дори достойна за Кари Брадшоу и това със сигурност е благодарение на дрехите и аксесоарите в стаята. Господин Биг ще се вписва идеално и тук.

Това е идеалното място за мечта

ikea спалня спалня пълен настройка цвят неутрални цветове

Стая с докосване на цветовете

Тази стая е изпълнена с чар и красота от юг. Решил е тук за рамката на легерското легло. Това изглежда момиче, но по много класически начин. Цялото нещо беше покрито от син текстилиен, дантела и джингам. Те осигуряват класическо очарование и само едно докосване на Роуз заварява всичко заедно.

Вземи чаша сладък чай и любимата ти новела, за да се свиеш тук

цветова схема ikea спалня спалня пълен набор

Винаги съм очарован, когато видя една стая и не мога да разбера дали жена или мъж го е украсила. Това със сигурност е така. Ще потвърдите, че всички ще харесат тази свежа и оживена комбинация. Леглото NORDLI служи като перфектно бяло платно и всеки цвят ще изглежда чудесно на този фон.

И колко красив е този кадър в рамката на леглото тук, нали?

цветова схема червено бяло ikea спалня легло спалня обзавеждане

Човек или жена? Не можете да разпознаете това и в тази стая. Обичам как тези мебели подчертават разнообразието. Всеки ще се чувства като в рая в тази стая. Оборудването ще изглежда почти същото, независимо дали е черно-бяло или пухкаво розово.

Скандинавският дизайн е маниалистичен и унисекс 

цветова схема ikka спалня спално бельо

В тази стая можете да почувствате прекрасна и уютна атмосфера, която ви приветства като топъл бриз. Почти можеш да чуеш океанските вълни. Но чакайте, може да сте навсякъде.

Все още се занимаваме с мебели от Ikea

цветен ikea спалня спалня спално бельо синьо море

Тъмни и мрачни мебели

Тъмната дървесина, тежката драперия и всичко останало крещи "Джентълмен" в тази стая. Но можете да видите женски докосвания навсякъде. Това е красива комбинация и рамката за легло Hemnes се вписва точно там.

Цветни акценти в синьо и кафяво

цветова схема ikea спалня спалня спално бельо кафява стена боя

Тази спалня излъчва прекрасно настроение и има определено женско усет. Четвъртата рамка за легла EDLAND е просто великолепна и много намалена. От една страна, това легло е просто прекрасно и може да е важно да знаете, че останалата част от обзавеждането също се предлага от Ikea.

Спалня напълно обзаведена с мебели Ikea

цветен дизайн ikea спалня спално бельо стена боя лилава

 И още няколко вдъхновяващи примера за спални от Ikea

Спалня Ikea напълно обзаведена възглавница за легло

Подвижно легло на колела и стилна декорация на стени с женски акценти

цветен дизайн ikea спалня спалня постелка стена дизайн

Свободно стоящо легло без табла и акценти в богато зелено

цветен дизайн ikea каталог мебели спалня спално бельо

Pünktchenmuster в комбинация със светло зелено и достатъчно място за съхранение. Изглежда, че Ике се е сетил за всичко

ikea спалня декорирай цветова схема