Изберете необичайна спалня според знака на зодиака – Част 2

фантазия постелки модел легло подаръци

 Изберете спално бельо според зодиакалния знак 

 

Можеш ли да намериш нещо за твоя зодиакален знак в първата ни статия за избора на елегантно бельо? Сега погледнете втората част на тази статия. Другите шест зодиакални знака и техните предпочитания относно спалното бельо са тук.

Фантастично легло 

елегантна бяла бельо
Идеи за хармоничен интериор в спалнята

фантазия легло розово калъфки

Моделите и цветовете играят важна роля в това

фантазия легло розов легло листа мандала моделрак

Хората с признаци за рак се различават от останалите поради тяхната чувствителност и сантименталност. Това винаги е вярно, макар че понякога те успешно скриват тези две качества. Спалните комплекти са особено подходящи за тях, защото оценяват комфорта много висок.

Поглезете се с чувство на лукс в спалнята!

ексклузивни листови шаблони и калъфки за възглавници

Раците са воден знак и това оказва голямо влияние върху техния вкус на леглата. Трябва да има нюанси като синьо, тюркоазено и бяло. Всичко - шаблони и нюанси трябва да бъдат нежни. Раковите заболявания не могат да издържат на арогантност.

Спално бельо в морски стил с типичните морски символи

луксозен платнен мотив стил

Котва, точки и ивици

изключителни спално бельо точки синьо бялоексклузивни елементи за легло синьо бяло розово

Монохромните сънни комплекти са популярни и при раците. Защото те могат да открият внушителен характер във всичко.

Елегантност и простота

изключителен бял ментов зелен минитал

Близнаци

Близнаците обичат да откриват елемента си в спалното си бельо. Това е въздухът. Те обичат леките и нежни тъкани. Те са очевидно за промяна и непостоянство.

Изящни легла в свежи цветове

жълт ленен зимен флорален модел зимни легла

На външен вид листовете на близнаците трябва да показват интересни комбинации от цветове и цветя. Най-доброто би било двустранен набор. Така че можете да го обърнете, за да отговаряте на вашето настроение. Близнаците са комуникативни и активни. Монохромно спално бельо следователно не е добър избор за представителите на този зодиакален знак.

Изискан цветен модел

изключителни легла цветя светла спалня свежи идеифантазия легла цветя син бежов

Моделите могат да бъдат както конкретни, така и абстрактни. Не е нужно да правите особен смисъл. Важно е всичко да изглежда светло и красиво. Близнаците са особено щастливи, когато листовете са екстравагантни.

Абстрактен модел на фокус

цветни постелки с цветя и ленти

Телец

Биковете са добри редактори и имат прекрасна памет. Те обаче вземат решения много трудно. Понякога те са мрачни и загадъчни. Но преди всичко, биковете са много практични и не обичат белия цвят. Биковете просто не искат да прекарват много време с досадни грижи.

Монохромно постелки за Зодиакален Телец

топли легла цветя бежово тапицирано легло

Пастелни цветове и рози

бели розови постелки за роза подарък идеи

Монохромното легло не е добър избор и за тях. Тя е твърде лесно за биковете. По-скоро сложете цветни мотиви. Те трябваше да бъдат изпълнени в една от следните нюанси - бежово, зелено, жълто.

Пример в яркозелено

фантазия легло зелен paisley модел

Биковете са спокойни, но много взискателни. Не е възможно да им се дават евтини неща. Разчитайте на добро качество, а не на големи количества.

луксозно спално бельо

необичайна спално бельо с розова романтична роза

Овен

Овенът е много импулсивен. Те се опитват да доминират над всички хора и да налагат своето мнение на всяка цена. Овен иска да има нови неща, вместо да се грижи за старите правилно и добре. Спалното бельо трябва да бъде в хармония с неговата огнена природа, за предпочитане в червено. За промяна, някои набори в неутрални нюанси биха били подходящи.

Топла цветове и червени акценти за звездния знак Овен

цветно спално бельо ориенталски стил

Сиви чаршафи 

Фантастичната постелка създаде сива селска спалня

Риби

Рибите обичат естетиката и качеството. Те винаги ценят ценните подаръци. Рибите поглъщат емоциите на другите и тяхната спалня трябва да бъде истинско място за почивка. Спалното бельо трябва да е удобно, успокояващо, нежно и меко. Сатина е идеалната тъкан за нея. Той й напомня за елемента на водата.

Деликатни пастелни цветове за романтичните рибки

фантазия легло розово и мента зелено деликатен романтичен

За тях са подходящи много цветове, които напомнят на водата. Това са сребърни, лилави, морски, светлосини, морски зелени. Най-добре е спалното бельо да носи темата за подводния свят. Това са миди, водорасли, миди и т.н.

Сините нюанси стоят пред морето

колоритен лист шаблони

Елегантен плат с тюркоазена лента

Мента зелен и син

луксозна спалня, създадена със спалня със зеленина

Рибите са недоволни, когато пространството не отговаря на техния творчески потенциал. Те са най-талантливата звезда на всички. Всичко, включително леглото, трябва да е произведение на изкуството.

Творчески дизайн на постелъците: модел на круши

ексклузивно спално бельо от жълто крушово дърво

Истинско произведение на изкуството

Фантастични легла със сини листа с пухчета

Водолей

Ако искате да изберете спално бельо за Водолей, трябва да изберете нестандартни комплекти. Те трябва да са много практични едновременно. Освен това те имат много прогресивни и уникални идеи. Нещата, които обичат, символизират най-новите модни тенденции и високите технологии.

Спално бельо с оригинален модел

фантазия легло черно бял моделфантазия легла топла зимна постелка черно бяло Fancy Спално бельо зимни шаблони Идеи за подаръци

Лилаво легло с флорални мотиви

цветни легла цветя легло лист зимна спално бельо

Спалното бельо трябва да съдържа уникални и красиви мотиви.

За Водолей всички синьо нюанси са подходящи - от синьо до метално

ексклузивно спално бельо синьо лента модел зимни легла

Фантастично легло след зодиакалния знак

Fancy спално бельо идеи цвят спалня

фантазия легла цветя сиво бяло

фантазия легло не-желязо оцветени модел

Монохромни легла розови романтични листовефантазия легла рокля модел розови възглавницилилаво легло розово двуцветно легло фантазия легло със сиво пюрефантазия легло сиво зимно легло пухкава путкафантазия идеи за легла и примери за идеи за подаръци Изключителни ленти черни ивици зебра модел ексклузивно спално бельо черно бяло зебра шаблонизключителни спално бельо черно-бели листове