Стилните сватбени тенденции са вдъхновени от лятото

Новият сватбен сезон вече е започнал. Скоро лятото официално започва. Следователно бракът на открито става все по-популярен. Оглеждаш се за новосъздадените идеи миналото лято. Кои тенденции на сватбената украса бяха много популярни, които изпитват завръщане и кои са съвсем нови? Ето няколко важни сватбени тържества за вас. Останете с нас и научете повече …

Свещите играят все по-важна роля

Свещите винаги са важни за сватбената украса. Защо? Те осигуряват разнообразни ефекти и по някакъв начин никога не губят естествения си блясък. И блясъка й, и нейният аромат, размиват границите на времето и пространството и ни карат да се чувстваме магически. Така че настроението на сватбеното парти става по-романтично и мистично.

Защото всяка сватба трябва да има нещо като сън, нали?

сватба декорация тенденции лятна маса декорация вятър светлини стъкло

Фенерите

Много нововъведения в сватбената декорация този сезон са свързани с осветлението. В допълнение към свещите, които осигуряват изтънчен ефект, фенерите стават все по-популярни. Те също така са много универсални за използване на закрито и на открито.

  Mariage de printemps - idées déco avec des fleurs de printemps

Често има и модели, които са създадени от текстил.

Това са, разбира се, материали, устойчиви на запалване. Комбинацията е страхотна и представлява една от най-романтичните тенденции, които може да се намери на пазара в момента.

Дори кръгли хартиени фенери могат да изглеждат доста елегантни

сватба декорация тенденции таблица украса лято цветя стъклени бутилки
За розите и листата им

Розите символизират романтиката от векове. Нейното присъствие винаги е било смятано за комплимент за женската красота. Те идват и през този сезон често в сватбената украса. Тя набляга на естествената им харизма и носи предимство на красивия им характер. Розите не са само там, за да украсят под формата на букети, булката и масата за сватба. Розовите цветя на ръцете ограждаха много булчински двойки по пътя към олтара.

Романтична плажна сватба със стилни флорални аранжименти

Сватбени декорации тенденции плаж аранжировка

Индивидуални идеи с цветя

Идеите за домашни любимци се срещат все повече и повече в нашето ежедневие. Те също така са все по-популярни при сватбите. Особено декорация на сватба, която обединява стъкло и цветя, украсява много летни фестивали. Тя приляга на естествената атмосфера с много зеленина и прекрасни растения особено добре.

Газа за по-добро настроение

Много от тенденциите за сватбена декорация, които споменахме, са модерни, но по някакъв начин не съвсем нови. Използва се само по-интензивно през този сезон. Между другото, това лято се характеризира и с факта, че много неща са възобновени в декорацията от предишни години.

Деликатни рози, подредени по оригинален, неконвенционален начин

Сватбени декори Тенденции Розендеко висящиНо това, което е ново и модерно е използването на ивици върху блестящ плат, който съответства на булчинската рокля. С тези ивици виси на цветя на масата за сватба или на лъкове.

  Vestuvių norai: praktiniai patarimai ir puikūs pavyzdžiai

Пръчки от плат все още украсяват столовете

сватба декорация тенденции стол хортензия рози

Драперията и тъканите, от които са създадени, но падат този сезон, особено оригинални. Те също често са в хармония със сватбените рокли.

Цветове, които правят сватбите неконвенционални

Съществуват и много цветове, които превръщат сватбената украса в нещо неконвенционално. Бялото все повече се изтласква на заден план. Съществува важно изискване избраните нюанси да донесат повече блясък и блясък.

Ако сте повече в блясък и блясък

сватба декорация тенденции покривка лъскав злато

Палатка – Романтична и практична

Как трябва да има официална сватба? Дали тя трябва да излезе навън или не? Последното твърдение се отнася за много хора, които търсят близост с природата. Но когато сте толкова сънливи, не трябва да забравяте, че практическото мислене винаги може да ви бъде от полза. Палатка в градината може да комбинира изживяването “под небето” със спокойствието, че валежите няма да унищожат всичко.

Съвременните концепции позволяват възможността веществата да се абсорбират изцяло или само частично

сватба декорация тенденции цветна таблица украса кристал полилей

Така че в прекалено горещ ден наистина можете да получите някаква сянка. Официално облечените гости не искат да се потят на местата си, нали?

Гениална идея за декорация с малки, висящи стъклени бутилки

Сватбени декори тенденции цветя висящи стъклени бутилки

На бял фон, лилавите и розови цветчета изглеждат още по-смислени

Сватбени декори тенденции лилаво розови цветя рози

Обикновените идеи понякога са най-уникалните

сватба декорация тенденции розови рози разбира се

Украсете метални арки със свежи цветя по ваш вкус

Сватбени декорации Тенденции Рози Флорален декор

Останете стилни и разбира се със сладкишите и разбира се сватбената торта

сватба декорация тенденции таблица декорация сладки сватбена торта

Филиграни оригами птици украсяват централната част на празничната трапеза декорация

сватбени декорация тенденции лято

сватба декорация тенденции плаж лятото