Изложени бетон у дома – как може да се подчертае красотата му?

плочи архитектура бетонова стена изложени бетон у дома

Как да изведем красотата на бетонните стени

Смелете се да бъдете смели и смели с вашия интериорен дизайн?

Тогава бетонните стени вероятно не са лош избор за вас. Понякога те се появяват като задача, която все още трябва да бъде завършена. Всъщност обаче разхлабвате формите и поставяте акцента върху самата стая със своята елегантна елегантност и уникална личност.

Грубият и недовършен вид на бетона не може да бъде отказан. Модерният индустриален стил украсява стените. Въпреки че едва ли може да се повярва на пръв поглед, този стил е повече от привлекателен.

  1. Уислър Резиденс, Британска Колумбия – открит бетон у дома

стълбища бетонна стена дизайн стъкло парапет открит бетон у дома
Умерена смес от бетон и дърво

поддържа стена преградни стени бетон стена баня изложени бетон у дома

азпромишлено виждане и открити пространства

стъпала кухня дърво бетон стена дизайн изложени бетон у домаТова е красива къща. Архитектурата му най-вероятно ще привлече вниманието ви веднага. Преди всичко откритите бетонни стени се открояват и любовната им връзка с висококачествената дървесина, която украсява откритото и красиво пространство на вилата.

  1. Бетон и неръждаема стомана от Буенос Айрес

 

Може би Атлантическият океан със студения и свеж бриз, който вдъхнови тази къща. Но това може да бъде и вълнуващото творчество на млади и талантливи аржентински дизайнери. Те искаха да разчупят стереотипите и да създадат къща с отличителен характер.

  1. Резиденцията на Бърн, Феникс

Byrnes резиденция Phoenix дървени панели вана изложени бетон у дома

Това е работа на архитектите от TheConstructionZone. Вие извършихте обновяването на тази сграда през 1998 година. Какво ви харесва най-много в тази къща? Особено ми харесва прекрасната стратегия за използване на бетон върху стената на акцентите. Това привлича вниманието и от висококачественото дърво и изобретателския дизайн на мебелите. Просто погледнете тази мебел на терасата с камината и бетонната стена. Или какво мислите за тази модерна домашна служба или за начина, по който можете да видите конкретните бетонни елементи в огледалото.

  1. Ехо Бийч, Ванкувър

Екзо бийч Ванкувър бетон

Тук виждаме къщата на едно младо семейство и еднакво младата им визия. Това е устойчива конструкция. Сградата позволява зелена ориентация и ако собственикът на къщата реши, тя също е готова за слънчева инсталация. Също така е лесно да се поддържа и осигурява общ фактор WOW.

Тези стени изглеждат грандиозни със светлината отгоре. Това е страхотен начин на живот.

  1. Планински дом, Capitol Creek

Има ли по-добро място за бетонни стени, отколкото фантастично отстъпление някъде в планините? Тук ясно се вижда, че идеята за бетон като студен и стерилен материал е остаряла. Тук, хипи стил получава актуално значение и в същото време, всичко е супер удобно и топло. С много стъкло най-накрая достигате до съвършенство.

  1. Резиденция Дорси, Сиатъл

Дорси резиденция Сиатъл бетонна стена стена изложени бетон у дома

Архитектите на тази къща са от Architects Design Coates. Те имат наистина добър подход към бетона. Къщата увеличава максимално площта на пода, като използва вертикалното пространство. Отдалече, изглежда като анонимна, трезва, монументална двуетажна сграда с лице към водата. След входа се открива нов свят: топъл, светъл и отворен.

  1. Резиденция Лима, Лос Анджелис

Лима резиденция Лос Анджелис съвременна архитектура

Луксът не винаги е синоним на известни марки и съвременни италиански мебели. Той настоява много повече за детайлите. Това определено се отнася за Residence Lima, която можете да видите на снимките по-долу. Проектиран е от архитектите на Abramson Teiger. Обикновени, модерни, чисти линии украсяват красиво проектираните бетонни стени. Разтегателните пространства и красивите цветове са някои от елементите, които привличат вниманието. Това е прекрасен пример за това как да свържете външния свят с вътрешния свят … нали?

Дизайнерите на архитектите от “Е. Кобб” се ориентираха към тази сграда. Съсредоточаващи сиви цветове, стилни и още, които трябва да кажа тук, се разпадат от топли нюанси и смели нюанси. Те допълват чудесно чудесните гледки към океана. Ефектът се подсилва от прозорците от пода до тавана.

Благодарение на тези прозорци можете да определите сградата като стъклена къща. Удивително е колко здрав и мощен материал като бетон може да бъде чудесно свързан със стъклото …

  1. Курт Резиденс, Санта Барбара

Кют Резиденс Санта Барбара визуален бетон

Обичате ли конвенционална, правоъгълна къща? Разбира се, имате право! Но първо погледнете какво създадоха архитектите на Нойман Мендро Анрулаитис в Санта Барбара. Това е атипична къща с извити форми и открити бетонни стени

Трябва да има нещо вълнуващо за комбинацията от пясък и използването на бетон. Изключително розово е, че интегрирате околната среда в интериорния дизайн. Изглежда има тенденция да се използват бетонни стени, които служат както за добра изолация, така и като визуална фокусна точка. Както много други имоти в тази област, този дом е величествен, топъл и привлекателен. Къщата също има нещо лудо, което го прави още по-интересно.

Има една добра причина, поради която тази сграда се нарича Box House. Но има нещо много странно: дизайнът съставлява по-голямата част от архитектурата и всичко остава елегантно и подредено. За да компенсира бетона, къщата включва много стъкло, което прави интериорът изглежда просторен и добре вентилиран. Може да се каже, че комбинацията от бетон и стъкло също печели в този случай.

Тази неконвенционална структура беше стартирана от Джонатан Сегал ФАИА. Говори се за луксозната резиденция Cresta в Калифорния. Тук творчеството достига съвсем ново ниво. Тя осигурява промишлено докосване благодарение на откритите бетонни стени. Чрез използването на висококачествени материали резиденцията осигурява перфектен начин на живот на открито. Споменахме ли и вграденото осветление, използвано след залез слънце?

  1. Чехия

Искате ли още един пример за творческо боравене с бетон? Тук идва този материал в употреба като доказателство за изискан интериорен дизайн. Построена от Oooox, къщата включва фини текстури, смесени с дървени и бели лакирани мебели, което носи някои от типичния външен вид на индустриалния дизайн. Защото това е стила на дизайна, от който архитектите вдъхновяват тук.

Тук имаме чудесен пример за модерен минимализъм, смесен с японски дизайн. Къщата е творческа работа на Ателие Боронски. Интериорният дизайн е базиран предимно на черно и бяло, а бетонните стени имат чудесна повърхност. Това относително празно пространство наистина изглежда грандиозно.

Още няколко идеи за бетонни стени и бетонни стени за вашето внимание

Стенна декорация изложени бетон на домашен промишлен прозорец покрив

Това са бетонни тапети, но ефектът е същият

стена декорация промишлено изложени бетон у дома малко цвят

Допълнителна комбинация между дърво и бетон, този път в проучването

стена декорация промишлено изложени бетон домашни столове маса за хранене

Монохромният интериор показва чисти линии и чисти форми

стена дизайн индустриална сив изложени бетон в дома цветова схема

Големи бетонни плочи в трапезарията

стенен дизайн експониран бетон у дома индустриална индиректна светлина

Поверителна атмосфера на Фън Шуй

стена декорация промишлено изложени бетон в дома светлина мека

Стая в будистки стил

стенна декорация промишлено монохромно изложени бетон у дома

Трапезарията изглежда мъжествена

стенен дизайн промишлена оптика бетонна стена

Елегантната спалня има шикозно очарование

Изложена бетонна конструкция на стена, индустриално оригинална

Непрякото осветление подчертава бетонните стени

минималистична облицовка от бетонна стена

Минималистичен, но поразителен

Изложена бетонна каменна стена за индустриален дизайн

Орнаментирана спалня

стена дизайн индустриален стил спалня

Стенна конструкция с бетон, подходяща дори за офиси

Изложена бетонна стена с дизайнерски диван в индустриален стил

Плаващо метално стълбище

минималистични стени промишлени стълби

Изискан хол

Изложени бетонна домашна стена дизайн индустриален жилищен пейзаж