Американските хладилници са модерни и много практични

Американските хладилници за вашата модерна кухня

 

Интересувате ли се от американските хладилници? Това ще бъде добър и модерен вариант за вашия интериорен дизайн. Бихме искали да споделим някои интересни идеи с вас.

Преди да преминем към снимките обаче, бихме искали да разгледаме по-отблизо термина “американски хладилници” и някои други свързани с тях термини.

Какво е американска кухня? Американската кухня обикновено се свързва с отворения план. Това ли е правилно? Да, но не съвсем!

Искате ли да обзаведете кухнята си в американски стил?

Американска кухня с хладилни клетки с отворен план на пода

“Американска кухня” се утвърди в Германия като говорим термин за концепцията за отворената кухня. Истинската американска кухня, но включва много повече.

Една действителна американска кухня може да бъде свързана с друго функционално пространство. Това не е задължително.

Освен това плановете за открити етажи също имат много ясно разделение. Американските кухни почти винаги са оборудвани с кухненски остров. Това разполага с всички необходими уреди за готвене.

Американската кухня се характеризира с отворен план на пода

Американски хладилници в американски стил кухня
Скъпите кухненски мебели и уреди

Скъпите и големи кухненски мебели са типични за истинската американска кухня. Оттук и специалните модели на американските хладилници. Те са изключително големи и най-вече двойни. Функцията за катастрофата също е задължителна.

Хладилникът “side-by-side” е много типичен за американското домакинство

един до друг хладилник американски хладилници

Chic кухненски мебели с червени акценти

Американски хладилници Husky Red ретро хладилник червенАмериканска кухня в стила на 50-те години

Американски хладилници Ретро Кухня Настройка Кухненски уреди

През последните години моделите ретро преобладават в дизайна на кухнята. Те са известни със своя оригинален и цветен външен вид. Това обикновено се постига по два типични начина. Можете да обогатите дизайна на неутралната кухня с подчертан цвят. Алтернативно е възможно да добавите флаш кухня с ретро хладилник, в хубав цвят като кремаво бяло.

Ретро хладилници в различни нюанси

Gorenje ретро хладилник слонова кост американски хладилници

Поставете смел акцент в кухнята чрез червен хладилник

Американските хладилници Servis червено

В ретро вариантите се говори за различни епохи. Преди всичко това е 50-те години на миналия век. Искаме ли да разгледаме заедно такива примери?

Култният хладилник SMEG е бял

Ретро американски хладилници SMEG Хладилник бял

Формата

Формата е първата характеристика на американските хладилници в стила на ретро. Класическата версия има само една врата. По екологични причини, тази концепция се тълкува малко по-различно в съвременните американски ретро хладилници. Имате двойна врата, защото този вариант е по-икономичен по отношение на потреблението на енергия.

Дизайнът все още е много унифициран.

Популярна е така наречената вечеря, която е малко по-различна от останалите.

Американски ретро хладилник

Swan ретро хладилник Американските хладилници ярки кухня

Американски хладилник с една до друга страна

Кухня с хладилник заедно с американските хладилници

Ретро цветове

Ретровите цветове интерпретират модерните нюанси, характерни за оригиналните модели. Те са частично автентични, но винаги са малко по-оригинални и ефективни, отколкото ролевите модели.

Типичните цветове за американските хладилници в ретро стил са оранжево-кафяво, светло жълто, стил крем, океанско синьо, розово и др.

Ретро хладилник Gorenje в свежо зелено 

Хладилници Gorenje Retro Хладилници от Зелен Америка

Да изрази собствения си култ за минали епохи

Тенденцията към минали епохи е култ. Ако смятате, че трябва да изразите това, американски ретро хладилници са добър вариант. Някои дизайнери са вдъхновени от някои от конкретните иконични творения на времето. Например, SMEG предлага хладилник в стила на вечеря в култовия цвят Cadillac Blue.

Ретро хладилник и други кухненски уреди в ярко синьо

Американските хладилници Ретро Хладилник Голямото охлаждане Светло синьо

Просторна кухня в американски стил

Американската кухня създава практически идеи

Американски хладилници 
Американските хладилници заедно с хладилникачерен фризер с хладилник едно до друго Американски хладилници един до друг хладилник идеи за американска кухня
един до друг хладилник с големи фризер американски хладилнициедин до друг хладилник Американски хладилни шкафове бялоАмериканските хладилници Retro Хладилник SMEG бял един до друг хладилник Американски хладилник светла кухня един до друг хладилник американски хладилници ярки кухненски шкафове дърво