Αποκριάτικη στολή κοστίζει πολύ φαντασία και επιθυμία

καρναβάλι φορεσιά κάνει ντόμινο γυναίκα

Το ίδιο το αποκριάτικο κοστούμι γίνεται με φαντασία και … κάτι άλλο

Πειρατές, πριγκίπισσες, νεράιδες – είναι ωραίο όταν όλοι χορεύουν μαζί σε ένα πάρτι, σωστά; Αλλά αν θέλετε να απολαύσετε αυτή την παράσταση, πρέπει να συμβάλλετε επίσης. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ντύνομαι επίσης.

Αλλά δεν θέλουν όλοι να επενδύσουν έναν μεγάλο προϋπολογισμό κάθε φορά.

Δεν χρειάζεται να είναι ούτε αυτός ο τρόπος. Το ίδιο το καρναβάλι κοστούμι είναι πολύ εύκολο. Αυτό που χρειάζεστε είναι πάνω απ ‘όλα φαντασίωση και … κάτι άλλο.

Οι συμβουλές που έχουμε προετοιμάσει για σας παρακάτω είναι ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε εάν τα παιδιά σας προσκληθούν σε ένα πάρτι την τελευταία στιγμή. Συχνά δεν έχετε χρόνο να ψωνίσετε. Είναι πολύ πιο εύκολο να βάλεις κάτι μαζί.

Γλυκό σκίουρο

το καρναβάλι φορεσιά κάνει το σκίουρο
Κάντε το δικό σας κοστούμι καρναβαλιού με χαρτί

Ξεκινάμε με ιδέες για σπιτικά κοστούμια για το Καρναβάλι με χαρτί. Αυτά είναι τα πιο εύκολα και ταχύτερα. Σίγουρα έχετε φέρει κάτι από τις διακοπές στο γυαλιστερό χαρτί. Είναι δυνατόν τέτοια περιοδικά να βρίσκονται στο σπίτι; Επιλέξτε τις πιο πολύχρωμες πλευρές και τις κόβετε σε λωρίδες 3 cm. Το σημαντικό είναι ότι παίρνετε ένα μεγαλύτερο ποσό από αυτό. Συνδέστε τους μαζί από τη μια πλευρά. Αν δεν έχετε καμία κόλλα, τότε μια ζώνη μαλλιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέροχα. Ακόμη και αυτή είναι η πολύ καλύτερη ιδέα σε πολλές περιπτώσεις.

Έχετε ήδη καταλάβει ποιο αξεσουάρ της αποκριάτικης φορεσιάς για DIY έχουμε μόλις εργαστεί; Απλά κάνατε πολύχρωμα μαλλιά για το μικρό σας … ή για τον εαυτό σας. Αυτά τα αξεσουάρ είναι τα καλύτερα προσαρμοσμένα στα μαλλιά των παιδιών.

Δύο κουκουβάγιες

το καρναβάλι κοστούμι κάνει κουκουβάγιες

Συνδυασμός ιδεών μακιγιάζ

Σε πολλές περιπτώσεις, μπορείτε να αντισταθμίσετε τη μη όμορφη φορεσιά με μεγάλες ιδέες μακιγιάζ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε και κάποιες ιδέες για σας σχετικά. Μπορείτε να μιμηθείτε ασιατικά μάτια. Ή μήπως θέλετε να δημιουργήσετε τη μικρή σας πριγκίπισσα σαν μια μεγάλη κυρία από την αρχαία Αίγυπτο; Το κοστούμι θα μπορούσε να ενισχυθεί περαιτέρω από ένα μεγάλο φύλλο αλουμινίου και θαυμάσια αξεσουάρ. Από αυτό θα μπορούσατε να κάνετε μια εξωφρενική ζώνη στο φόρεμά σας. Εάν είμαστε ήδη στη διαδικασία κατασκευής κοστουμιών για καρναβάλι ούτως ή άλλως, τότε θέλουμε να επισημάνουμε ότι μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε υπέροχα μαλλιά για το μικρό σας από μια τέτοια ταινία.

Άγριες λιονταρίες

το ίδιο το καρναβάλι κοστούμι κάνει λιοντάδεςΤα αποκριάτικα κοστούμια για DIY μπορούν να είναι πολύ διασκεδαστικά και χαρούμενα

Μπορείτε να πάρετε καθημερινά ρούχα και να επισυνάψετε πολλά διαφορετικά πολύχρωμα κουμπιά και άλλα κοσμήματα σε διάφορα χρώματα.

Κάνετε τα μαλλιά μαλλιών έναν τέλειο άγριο άνδρα

Μπορείτε να κάνετε μια μεγάλη κοστούμι καρναβαλιού τον εαυτό σας, μέσω βαφής μαλλιών. Αυτό θα κάνει έναν μεγάλο βράχο ενός άγριου άνδρα. Αυτό με τη σειρά του αποτελεί μια μεγάλη ιδέα, η οποία μπορεί να γίνει για τα αγόρια.

Για να κάνετε τα πάντα ακόμα πιο ρεαλιστικά και πρωτότυπα, θα μπορούσατε να εφαρμόσετε ένα κόκκαλο σε ένα κομμάτι κρέατος.

Τέλεια κοστούμια mime σε μαύρο και άσπρο

Αποκριάτικη φορεσιά κάνει μιμή

Αποκριάτικη φορεσιά πειρατής DIY

Για μερικούς ανθρώπους μπορεί να ακούγεται λίγο ασυνήθιστο, αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο εύκολο να φτιάξετε μια πειρατική φορεσιά για το ίδιο το καρναβάλι. Πάνω από όλα χρειάζεστε σκούρα παντελόνια και ένα μπλουζάκι με λευκές και μπλε ρίγες. Στη συνέχεια, κάντε ένα αξεσουάρ για το μάτι και το έχετε.

 Κίτρινο ανανά λεμονιού 

 το καρναβάλι κοστούμι κάνει ανανά

Πολύχρωμα μέδουσες

Καρναβάλι φορεσιά κάνει πολύχρωμα μέδουσες

Γλυκά φρούτα σε έντονα χρώματα

καρναβαλική κοστούμι από μόνη της κάνει καρπούς

Μια μικρή κουκουβάγια

κοστούμι καρναβαλιού η ίδια κάνει uhu παιδί

Μίνι και Μίκυ Μάους

Αποκριάτικη φορεσιά κάνει μίκυ μίνι ποντίκι

Κομψό χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων

Καρναβάλι κοστούμι κάνει ζευγάρι

Pippi Longstocking σε διπλή συσκευασία

το ίδιο το καρναβάλι κοστουμιών κάνει το pippi longstocking

DIY κοστούμι ελαφιών

το καρναβάλι κοστούμι κάνει ελάφι

Πρόβατα σε μαύρο και άσπρο

το καρναβάλι κοστούμι κάνει τα πρόβατα

Μικρή χιονάνθρωπος

το καρναβάλι φορεσιά κάνει ο άνθρωπος χιονάνθρωπος

κύκνος φόρεμα

Αποκριάτικη φορεσιά κάνει το κύκνο