Κάντε ο ίδιος όμορφα τεχνητά λουλούδια από τα μαντήλια

τεχνητά λουλούδια χαρτί λουλούδια πολύχρωμα διακόσμηση τοίχων

Οδηγίες για τεχνητά λουλούδια από χαρτί

Αναρωτιέστε πρόσφατα πώς θα μπορούσατε να φρεσκάρετε και να επανασχεδιάσετε τους τοίχους στο σπίτι σας; Φυσικά αυτό είναι δυνατό με διάφορους τρόπους. Αλλά σήμερα θα σας δείξουμε μια αρκετά εύκολη έκδοση, η οποία μπορεί να γίνει με λίγη υπομονή και πολύ λίγη προσπάθεια. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μαντήλια.

Ορθώς κατανοητό. Αυτά τα αλλιώς κοινότατα, καθημερινά αντικείμενα που χρησιμοποιούμε πιο συχνά το χειμώνα, είναι εδώ το κύριο υλικό χειροτεχνίας για τα όμορφα τεχνητά άνθη. Δείτε παρακάτω τι χρειάζεστε και πώς γίνεται.

υλικά Craft:

  • πολύχρωμα μαντήλια
  • Νήμα, νήμα ή σύρμα σύνδεσης
  • ψαλίδι
  • κολλητική ταινία

Όλα όσα χρειάζεστε με μια ματιά

τεχνητά λουλούδια χαρτί λουλούδια υλικά
οδηγίες:

1ο βήμα:

Αρχικά κόψτε το μαντήλι σε οποιοδήποτε μέγεθος. Το πλάτος του υφάσματος πρέπει να είναι τουλάχιστον διπλάσιο από το μήκος για την ανάπτυξη. Χρησιμοποιήστε πολλά κομμάτια χαρτιού εάν θέλετε να δημιουργήσετε παχύτερα λουλούδια (περίπου 9-10 κομμάτια) και 5-6 κομμάτια για τριαντάφυλλα.

2ο βήμα:

Αναδιπλώστε το μαντηλάκι σε μια πτυχή Leporello (fold zigzag) όπως φαίνεται παρακάτω. Όσο ευρύτερες είναι οι ρυτίδες, τόσο πιο μακρύ και πιο λεπτό θα είναι τα πέταλα. Εάν θέλετε να κάνετε παχύτερα λουλούδια, τότε λογικά θα πρέπει να χρησιμοποιείτε πολλαπλά στρώματα χαρτιού και να κάνετε αυστηρότερες πτυχές.

Απλά ακολουθήστε τα βήματα του οδηγού μας

τεχνητά λουλούδια χαρτί λουλούδια οδηγίες μαντήλι

3ο βήμα:

Συνδέστε το νήμα ακριβώς στη μέση.

4ο βήμα:

Χρησιμοποιήστε το ψαλίδι για να κόψετε τα δύο άκρα του χαρτιού γύρω. Έτσι διαμορφώνετε τα πέταλα. Αν θέλετε λουλούδια σε ένα μυτερό σχήμα, τότε κόψτε τα άκρα σε τριγωνικό σχήμα.

5ο βήμα:

Ξεχωρίστε ελαφρά τις ρυτίδες και ξεκινήστε να ξεδιπλώνετε κάθε στρώση προς τα έξω. Τραβήξτε την εξωτερική πτυχή στο κέντρο και φέρτε κάθε στρώση προς τα έξω. Στη συνέχεια, πατήστε εναλλάξ μία πτυχή στη μία πλευρά και η άλλη μέχρι να φτάσετε στην τελευταία. Κρατήστε την τελευταία πτυχή επίπεδη ώστε να μπορεί να συγκρατηθεί αργότερα πάνω στην λεία επιφάνεια.

Πανέμορφο, ροζ άνθος

τεχνητά λουλούδια χαρτί λουλούδια ροζ αυξήθηκε6ο βήμα:

Αφού τελειώσετε με το λουλούδι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη κρέπα του ζωγράφου για να συνδέσετε το τεχνητό λουλούδι στον τοίχο. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να πάρετε ένα πράσινο μαντήλι από το οποίο μπορείτε να κόψετε ένα κομμάτι για τα πράσινα φύλλα.

Φιλική προς το περιβάλλον ιδέα διακόσμησης

τεχνητά λουλούδια λουλούδια χαρτί λουλούδια ιώδες αυξήθηκε πράσινα φύλλα

Οι δημιουργίες τεχνητών λουλουδιών δεν είναι μόνο κατάλληλες για ζωντανή διακόσμηση τοίχων. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παράδειγμα ως πρωτότυπο διακοσμητικό τραπέζι ή ως δημιουργικό δώρο. Δώστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε από απλά μαντήλια όμορφα λουλούδια! Διασκεδάστε!

Φρέσκα, ζωντανά χρώματα ανανεώνουν τους τοίχους σας

τεχνητά άνθη λουλ

Χρησιμοποιήστε διαφορετικές αποχρώσεις και υφές!

τεχνητά λουλούδια χαρτί λουλούδια χαρτί τριαντάφυλλα πολύχρωμα μαντήλια

Προσκαλέστε τη φασαρία για τη ζωή στο σπίτι!

τεχνητά λουλούδια χαρτί λουλούδια τοίχο διακόσμηση πολύχρωμα λουλ