Μωσαϊκό στον κήπο – 13 γοητευτικά σχέδια με δυναμική

μωσαϊκό στον κήπο μωβ μπλε λουλούδια μοτίβο flagstones

Μωσαϊκό στον κήπο

Τι γίνεται με ένα πολύχρωμο Μωσαϊκό στον κήπο? Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εισαγάγετε περισσότερη δυναμική και φρεσκάδα στον εξωτερικό χώρο με μικρή προσπάθεια και με υπολειμματικά υλικά. Εάν είχατε μια πρόσφατη εργασία ανακαίνισης ή κατασκευής στο σπίτι, μην πετάτε τα υλικά που απομένουν πολύ γρήγορα.

Ρίξτε μια ματιά σε όλα και σκεφτείτε ποια κομμάτια πρόκειται ακόμα να χρησιμοποιήσετε. Μικρά βότσαλα, μεγάλες πέτρες, κεραμικά, μάρμαρο ή γρανίτη – όλα μπορούν να συνεχίσουν να είναι πολύτιμη χρήση στο σχεδιασμό του Μωσαϊκό στον κήπο έχουν.

Όσο πιο διαφορετικά είναι τα σχήματα και τα χρώματα, τόσο το καλύτερο. Στη συνέχεια, μπορείτε να τακτοποιήσετε τα υπόλοιπα σε ομάδες με παρόμοια υφή και εμφάνιση. Είναι καλύτερο να σχεδιάσετε το μοντέλο που θέλετε να έχετε ως μωσαϊκό. Στη συνέχεια τοποθετήστε τα πάντα χωρίς να κολλήσετε ή να στερεώσετε. Συνιστούμε να συνδυάσετε διαφορετικά υλικά για να επιτύχετε δομική και έγχρωμη αντίθεση. Αν όλα ταιριάζουν, μπορείτε ακόμα να συνδέσετε τα στοιχεία μεταξύ τους με συγκολλητική ουσία κατασκευής. Οι αρμοί πληρώνονται καλύτερα με χρωματιστό κονίαμα.

 Αυτό δημιουργεί ένα όμορφο δέντρο

ψηφιδωτό στο μοτίβο του κήπου πράσινο μπλε
Τα κεραμικά πλακάκια είναι ιδανικά για ένα Μωσαϊκό στον κήπο. Από τα πλακάκια μπορείτε να κόψετε μικρότερα τμήματα με τη βοήθεια πένσας και να τα εγκαταστήσετε στα επιθυμητά μοτίβα. Επαλείψτε το μωσαϊκό με σαφή λάκα για περισσότερη λάμψη.

Μπορείτε να διακοσμήσετε σχεδόν τα πάντα στον κήπο με ένα όμορφο μωσαϊκό – τις λεωφόρους, το τραπέζι στον κήπο ή τον πάγκο. Διακοσμητικές πισίνες, σύνορα και διακόσμηση τοίχων μπορούν επίσης εύκολα να σχεδιαστούν. Τολμήστε και διακοσμήστε τους υπαίθριους χώρους σας με δημιουργικό, πρωτότυπο τρόπο.

Υπέροχο τραπέζι κήπου

μωσαϊκό κήπο πολύχρωμο τραπέζι

Νότια joie de vivre

ψηφιδωτό στο μικρό κήπο διακόσμηση κήποΜια φανταστική πολυθρόνα a la Gaudí

ψηφιδωτό στον κήπο φανταστικό αφηρημένο πολύπριζο

Μοναδική τέχνη πλακιδίων

ψηφιδωτό στον πίνακα κήπο περίτεχνη περίπτερο

Περίληψη σε δροσερά χρώματα

μωσαϊκό στους πράσινους γκρίζους πέτρες

Μεγάλη σπείρα από πέτρες

ψηφιδωτό σε πλάκες σπιράλ κήπου

Φιλμπερά πέτρα λουλούδια σε μοβ

μωσαϊκό στον κήπο πέτρινες πλάκες μοβ πέτρες

Gorgeous step art

ψηφιδωτό σε σκάλες κήπου αφηρημένο

Γραμμή με χαρακτήρα

μωσαϊκό στον κήπο πολύχρωμες άκρες πέτρες

Διακόσμηση τοίχου για να θαυμάσετε

ψηφιδωτό στον τοίχο κήπου διακόσμηση ήλιων πουλιών

Καμπύλα σχέδια και φρέσκα λουλούδια

ψηφιδωτό στον κυματιστό μοτίβο του κήπου