Cool διακόσμηση τοίχων – ένας τοίχος φωτογραφιών με πλαίσιο οικογενειακών φωτογραφιών

δημιουργήστε μια ιδέα για τοίχο φωτογραφιών ζωντανή οικογενειακή χρυσή εικόνα

Έργο: Σχεδίαση Οικογενειακού Τείχους Φωτογραφίας

Σήμερα είμαστε έτοιμοι να έχουμε όλες τις κάμερες και μέσω των εκτυπωτών σχεδόν πάντα να μετατρέπουμε τα pixels σε υπέροχες εικόνες. Δεν έχω κάνει κάποια έρευνα για αυτό το θέμα, αλλά είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν περισσότερες φωτογραφίες ανά οικογένεια από ποτέ άλλοτε.

Πώς θα πρέπει να παρουσιάσουμε αυτά τα αποτελέσματα;

Σύμφωνα με την εσωτερική σχεδιάστρια Emily Mughannam της EM Design Interiors στο Sonoma της Καλιφόρνια, οι τεχνολογίες έχουν αλλάξει, αλλά η επιθυμία να μας περιβάλει με τις οικογενειακές φωτογραφίες είναι πάντα τόσο μεγάλη!

Κατά τη γνώμη της, ένα τέτοιο τείχος πρέπει να πει μια ιστορία. Ένα τείχος φωτογραφία μας δείχνει σαφώς πού βρισκόμαστε και σε ποια κατεύθυνση πηγαίνουμε τώρα. Δεν χρειάζεστε καν έναν ειδικό για ένα τέτοιο σχέδιο.

 πλαισιώστε έναν τοίχο φωτογραφιών με οικογενειακές φωτογραφίες

Φωτογραφικό τοίχο με οικογενειακές φωτογραφίες σχεδιάζει σκάλα πλαισίου μαύρης εικόνας
γιατίΌταν κλείνετε όλες τις εικόνες στον τοίχο, φαίνεται ότι έχετε βγάλει τα πάντα από τα συρτάρια και τα έχετε τοποθετήσει στον τοίχο. Μια σκέψη πίσω από αυτό μπορεί να μετατρέψει τον τοίχο σε έργο τέχνης.

Ποιος πρέπει να νοικιάσετε:  Παρόλο που μπορείτε να κάνετε κάτι τέτοιο σε ένα Σαββατοκύριακο ως δικό σας DIY project. Ωστόσο, μπορείτε να επιτύχετε μια πιο εξεζητημένη εμφάνιση με την πρόσληψη ενός επαγγελματία. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε τα πλαίσια από έναν τεχνίτη.

Αποφασίστε πού θα πρέπει να εντοπιστεί ο τοίχος σας

Ο τοίχος φωτογραφιών με οικογενειακές φωτογραφίες καθιστά τη γκαλερί αρχική μινιμαλιστική

βασικά βήματα: Προσωπικά, προτιμώ να τοποθετήσω τέτοια έργα σε σανίδες δαπέδου ή στο υπνοδωμάτιο λόγω της γεμάτης εμφάνισης. Στη συνέχεια, πρέπει να εξετάσετε εάν θέλετε να ακολουθήσετε τη διάταξη του σχήματος ενός πλέγματος ή μάλλον να είναι ασύμμετρη. Ό, τι κι αν επιλέξετε, η σχέση μεταξύ των εικόνων θα δημιουργήσει μια αίσθηση τάξης. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα στοιχείο καθ 'όλη τη διάρκεια. Αυτό μπορεί να είναι το χρώμα, η σκίαση των πλαισίων ή το μέγεθος των εικόνων.

Μπορείτε να έχετε πολλές φωτογραφίες διαφορετικών μεγεθών αν είναι όλες ασπρόμαυρες.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα από το στούντιο David Rausch στο Zionsville της Ιντιάνα. Οι ασπρόμαυρες εικόνες έχουν το ίδιο μέγεθος και πλαίσιο με τα παράθυρα. Έτσι διαμορφώσατε μια ισχυρή αρχιτεκτονική δήλωση στο δωμάτιο.

Πώς να υλοποιήσετε με επιτυχία το έργο:

Κάποιος πρέπει να σκεφτεί τρόπους με τους οποίους κανείς δεν πρέπει πάντα να προσθέσει νέες εικόνες και να επιτύχει μια τελική εμφάνιση. Ένας δημοφιλής τρόπος θα ήταν να χρησιμοποιηθούν πλαίσια τα περιεχόμενα των οποίων μπορούν να ανταλλάσσονται γρήγορα

Εικονίζεται εδώ ένα έργο των αρχιτεκτόνων του στούντιο Slade Architecture στη Νέα Υόρκη

fotowand οικογενειακές φωτογραφίες τοίχο σχεδιασμό σκάλα κλιμακοστάσιο Κάποιος έχει εκθέσει εδώ μεγάλο αριθμό εικόνων ασυμμετρικών. Ο τοίχος πίσω από τις μεταλλικές σκάλες έχει δημιουργηθεί για να μπορεί να προσαρμόζει εικόνες με μαγνήτες.

Το κοινό στοιχείο εδώ είναι η πολύχρωμη εμφάνιση. Κάποιος δημιούργησε ένα πολύ προσωπικό αφηρημένο έργο τέχνης.

Ο σχεδιαστής Mughannam έχει επιτύχει παρόμοια αποτελέσματα με παρόμοια αποτελέσματα μαγνητικού χρώματος. Χρησιμοποιεί πολύ ωραία κομμάτια σιδήρου, μέσω των οποίων μπορείτε να προσαρτήσετε τις εικόνες. Εάν επιλέγετε αυτό το είδος, θα πρέπει να προειδοποιήσετε ότι μερικές φορές χρειάζεστε πολλά στρώματα χρώματος.

Εδώ είναι μια διακόσμηση αυτού του σχεδιαστή στο Σαν Φρανσίσκο

Φωτογραφικό τοίχο με οικογενειακές φωτογραφίες σχεδίασης ζωντανό καναπέ σχήμα καρδιάς

Με την τεχνική που μόλις περιγράψαμε παραπάνω, αυτό το άτομο έχει δημιουργήσει ένα γλυκό σχήμα καρδιάς. Η ιδέα πραγματοποιήθηκε σε εφηβική αίθουσα. Μέσω του τείχους έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε εντελώς διαφορετικές εικόνες από τις εικόνες.

Αλλά δεν πρέπει πάντα να κάνετε τις εικόνες με την ίδια μορφή και το ίδιο χρώμα

Ο τοίχος φωτογραφιών με οικογενειακές φωτογραφίες πλαισιώνει διαφορετικά πλαίσια εικόνων

Σε αυτό το παράδειγμα έχουμε χρησιμοποιήσει εδώ μια σειρά από vintage πλαίσια. Ήταν χρήσιμο να χρησιμοποιούμε την ίδια απόσταση μεταξύ τους.

Μπορείτε να δείτε τον τοίχο φωτογραφιών αυτού του τοίχου φωτογραφιών, από τα έργα Hufft. Δημιουργήθηκε για ένα σπίτι στην πόλη του Κάνσας, Μιζούρι. Κάποιος έχει χρησιμοποιήσει πολύ διαφορετικά πλαίσια εδώ. Αλλά έχετε επιτύχει μια μεγάλη εμφάνιση, επειδή οι εξωτερικές άκρες είναι υπογραμμισμένες και τα πλαίσια είναι πάντα η ίδια απόσταση το ένα από το άλλο.

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα τέτοιο έργο στο σπίτι; Θέλετε να το δοκιμάσετε μόνο του;

Φωτογραφικό τοίχο οικογενειακές φωτογραφίες σχεδίαση γκαλερί λευκό σχέδιο

 Εδώ είναι μια ειδική συμβουλή: μπορείτε να κανονίσετε όλες τις εικόνες σε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτιού. Αφού έχετε τη σωστή διάταξη, μπορείτε να την προσαρτήσετε στον τοίχο. Μπορείτε να δείτε τα τμήματα των εικόνων μέσω του Nagel. Εάν αποκόψετε το χαρτί, οι θέσεις των φωτογραφιών παραμένουν σημαντικές. Λειτουργεί!

Ή ίσως μπορείτε να σκεφτείτε μια άλλη μέθοδο;

Ο τοίχος φωτογραφιών με οικογενειακές φωτογραφίες κάνει δροσερά μαξιλάρια με πολύχρωμο βελούδοΜαύρο και άσπρο

δημιουργήστε έναν τοίχο φωτογραφιών με ιδέες για οικογενειακές φωτογραφίες ζωντανή οικογένεια αγαπητέ

Τατουάζ τοίχου με τη μορφή οικογενειακού δέντρου

δημιουργήστε έναν τοίχο φωτογραφιών με ιδέες για οικογενειακές φωτογραφίες ζωντανή οικογένεια αγαπητέ

Χαριτωμένα, διαφορετικά πλαίσια εικόνων από ξύλο

δημιουργήστε έναν τοίχο φωτογραφιών με ιδέες για οικογενειακές φωτογραφίες ζωντανή εικόνα αγάπης της οικογένειας

Καφέ δερμάτινο καναπέ

Φωτογραφικό τοίχο με οικογενειακές φωτογραφίες σχεδίασε ζωντανό οικογενειακό καναπέ αγάπη καφέ

Κομμένα κόκκινα πλαίσια εικόνων

Ο τοίχος με οικογενειακές φωτογραφίες σχεδιάζει ζωντανή οικογενειακή παραγγελία

Ρετρό στυλ

Φωτογραφικό τοίχο με οικογενειακές φωτογραφίες, ζωντανά, οικογένεια, ρετρό