Τοξότης Zodiac – Επιλέξτε πολύτιμους λίθους που ταιριάζουν με το ζώδιο του ζώου

Τοξότης Ζωδιακός – Πολύτιμοι λίθοι για τον Ζωδιακό Τοξότη

Οι εκπρόσωποι του Τοξότη κατά μία έννοια έχουν άμεσο και ανοιχτό χαρακτήρα. Είναι ισχυροί και λογικοί, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την αδικία και να πολεμήσουν εναντίον τους. Ο Τοξότης κυριαρχεί σε όλες τις μεγάλες προκλήσεις της ζωής, αλλά με μια έννοια είναι απολύτως ανήμπορος ενάντια στις μικρές καθημερινές πληγές.

Τοξότης Ζωδιακός – Είστε περίεργοι για ποιους πολύτιμους λίθους ταιριάζει για αυτόν τον ζωδιακό κύκλο;

Sternzeichen Τοξότης που ταιριάζει με τις πέτρες συμβουλές

Τοξότης Ζωδιακός – Κόκκινο Ρόμπι

sternzeichen schütze περνούν πέτρες ρουμπίνι κόκκινο
Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κατά την πρώτη δεκαετία αυτού του ζωδιακού σημείου είναι απλοί και ειλικρινείς. Ειδικά στην αγάπη. Στη ζωή, καθοδηγούνται από το πάθος τους. Η συνείδηση ​​και το υποσυνείδητο είναι στενά συνδεδεμένες μεταξύ τους. Έχουν μεγάλα δημιουργικά ταλέντα. Η επιτυχία τους έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Για εκείνη, οι γρανίτες πολύτιμων λίθων, μοβ αμέθυστο και τυρκουάζ συνιστώνται.

Το γρανάτης είναι επίσης κατάλληλο για αυτό το ζώδιο

Τοξότης γραβάτα τοξότη πρώτη δεκαετία

Μωβ αμέθυστο για την πρώτη δεκαετία

Τοξότης αστέρι υπογράφει πορφυρό αμέθυστο την πρώτη δεκαετίατυρκουάζ Gem

Τοξότης αστέρι υπογράφει τιρκουάζ πρώτη δεκαετία

Αναζητώντας και πολύ ενεργητικοί είναι οι άνθρωποι της δεύτερης δεκαετίας του Τοξότη. Έχουν ανοιχτό χαρακτήρα, είναι επιρρεπείς στην επιστημονική εργασία, είναι πολύ μεγάλοι ρομαντικοί. Οι σκοπευτές από αυτή τη δεκαετία είναι πολύ γενναίοι.

Οι άνθρωποι της δεύτερης δεκαετίας αισθάνονται πολύ ελκυσμένοι στην πολιτική, αλλά ταυτόχρονα δεν έχουν τα απαραίτητα προσόντα για να το αντιμετωπίσουν καθόλου. Είναι πολύ γρήγορα εμπνευσμένα από έργα που δεν μπορούν να φθάσουν στο τέλος τους.

Αυτοί οι σκοπευτές πρέπει να φορούν πολύτιμους λίθους σε κόκκινο-μπλε και ιώδες. Τους βοηθά να παραμείνουν πιο βιώσιμοι στις προσπάθειές τους. Αυτοί οι πολύτιμοι λίθοι θα κάνουν τα μειονεκτήματα του χαρακτήρα τους λιγότερο αισθητά. Ιδιαίτερα συνιστώμενο ρουμπίνι, χαλκηδόνιο και αμέθυστο σε σκούρο μοβ.

Οι εκπρόσωποι της δεύτερης δεκαετίας μπορούν να προτιμήσουν το ρουμπίνι ως πολύτιμος λίθος 

Το αστέρι του Τοξότη υπογράφει Ruby τη δεύτερη δεκαετία

Η Χαλκηδόνια είναι επίσης κατάλληλη γι ‘αυτήν

Τοξότης Ζωδιακός Χαλκηδόν Δεύτερη δεκαετία

Το Αμέθυστο στο Dark Violet έχει επίσης καλή επίδραση σε αυτούς τους σκοπευτές

Τοξότης αστέρι Αμέθυστος σκούρο ιώδες

Το γεννημένο στην τρίτη δεκαετία στον Τοξότη είναι πολύ αντιφατικές προσωπικότητες. Από τη μια πλευρά, είναι σχεδόν δεσποτικοί στην προσπάθειά τους για εξουσία, και από την άλλη, μπορούν να είναι πολύ γενναιόδωροι. Δείχνουν μια υπολογίσιμη ορθολογικότητα, αλλά μερικές φορές μπορούν να πάρουν πραγματικές επιθέσεις θυμού.

Οι σκοπευτές από την τρίτη δεκαετία έχουν έντονη αίσθηση. Μπορείτε να ξεπεράσετε άλλους ανθρώπους και να έχετε ένα στρατηγικό ταλέντο. Χρειάζεστε πολύτιμους λίθους σε κόκκινο-πράσινο χρώμα. Θα τους εμπνεύσουν και θα τους κάνουν να συνειδητοποιούν καλύτερα τη ζωή τους.

Επιλέξτε έναν πολύτιμο λίθο που ταιριάζει αν είστε από την τρίτη δεκαετία

Ζωδιακός λοξός λαζούριτς τρίτη δεκαετία