Κινέζικα ζωικά πρόβατα, ακόμα γνωστά ως αιγοειδή

Κινέζικα ζώα αιγών το έτος 2015

Το κινεζικό ζώδιο για το 2015 και η εξέλιξή σας

 

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανακαλύπτουν ότι υπάρχει “κάτι αληθινό” στα κινεζικά ζώδια. Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα γνωστά, αυτά σχετίζονται με το τρύγο.

Κινέζικα Ζώδια Αιγών

Κινέζικα ζωδιακό αίγες 2015
Κινέζικο ζωικό κεφάλι 2015 κινεζικό ωροσκόπιο

  Κινέζικο ζωδιακό

Κινέζικα ζωδιακό αίγεςΚάθε χρόνο, συνεπώς, έχει τον Κινέζικο ζωδιακό του και αυτό επηρεάζει το χαρακτήρα των ανθρώπων που γεννιούνται φέτος. Το 2015 βρίσκεται κάτω από το σημάδι των ξύλινων προβάτων, γνωστών στη Δύση ως κατσίκα. Είναι καλό να γνωρίζουμε ότι το νέο έτος και επομένως και ο Κινέζικος ζωδιακός κύκλος άρχισε από τις 21.01.2015.

Το έτος της κατσίκα

Κινέζικο ζωολογικό ωροσκόπιο 2015 αιγός

Ο κύκλος των Κινέζων, όπως και τα άλλα σημάδια του ζωδιακού κύκλου, αποτελείται από δώδεκα φάσεις. Η κατσίκα είναι ο όγδοος κινεζικός ζωδιακός κύκλος με αυτή τη σειρά.

Το ξύλινο πρόβατο

Κινέζικο ζωολογικό ωροσκόπιο 2015 αιγοπρόβατα

Το χρώμα και το κινεζικό ζώδιο για το 2015

Πολύ σημαντικό για τον προσδιορισμό του χαρακτήρα του κινεζικού ζωδιακού κύκλου είναι το χρώμα. Οι αποχρώσεις που θα χαρακτηρίσουν το επόμενο έτος είναι μπλε και πράσινο. Είναι καλύτερο να βασίζεστε στον συνδυασμό των δύο έτσι ώστε να μπορείτε να προσελκύσετε την κατάλληλη θετική ενέργεια.

Χρώματα τάσεων – μπλε και πράσινο

Κινέζικο ζωολογικό ωροσκόπιο 2015 χρώματα μπλε πράσινο

Η αίγα και τα χαρακτηριστικά αυτού του κινεζικού ζώδιου

Η κατσίκα είναι πολύ κομψή και γοητευτική σύμφωνα με τους Κινέζους. Είναι θηλυκή και ντροπαλός. Ωστόσο, αυτές οι ιδιότητες είναι αρκετά αποτελεσματικές όταν ξεπεράσετε τα αρνητικά χαρακτηριστικά. Αυτά είναι συνήθως τα εξής: ανασφάλεια, απαισιοδοξία, έλλειψη πειθαρχίας και τάση προς υψηλά πρότυπα. Τα άτομα με υψηλό μορφωτικό επίπεδο και πολύ κομψή συμπεριφορά θα έχουν τη μεγαλύτερη επιτυχία το 2015 εάν υπερνικήσουν τα αναφερόμενα αρνητικά χαρακτηριστικά αναλόγως.

Οι θετικές ιδιότητες της κατσίκας

Κινέζικα ωροσκόπια ζωολογικού αιματόσπιτου 2015

Η “Δυτική” Αστρολογία και ο Κινέζος Ζωδιακός του 2015

Φυσικά, η “δυτική” αστρολογία δεν είναι ακριβώς σωστή. Επειδή αυτό είναι πιο διαδεδομένο και δημοφιλές στη Δύση, αλλά η αστρολογία όπως είναι γνωστή δεν είναι μια δυτική εφεύρεση. Όλο και περισσότεροι ειδικοί σε αυτόν τον τομέα, ωστόσο, δημιουργούν γέφυρες μεταξύ των διαφόρων παραδόσεων, δηλαδή μεταξύ των «ευρωπαϊκών» και των κινεζικών ζωδιακών σημείων. Συνδυάζουν τις ιδέες και προσπαθούν να προσδιορίσουν καλύτερα τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ενός συγκεκριμένου χαρακτήρα.

Κομψότητα και γοητεία

Κινέζικο ζωολογικό ωροσκόπιο αίγας 2015

Πέντε από τα ζώδια μας θα είναι πιο τυχερά στο έτος του κινεζικού ζωδιακού ζώου. Αυτά είναι τα ζώδια: Υδροχόος, Ζυγός, Κριός, Δίδυμοι και το Λιοντάρι.

Ποια ζώδια είναι τυχερά στο έτος της κατσίκα

χονδρικό ωροσκόπιο αίγας Ζώδια 2015

Ταύρος, Καρκίνος και Αιγόκερως τείνουν να δίνουν μεγάλα προβλήματα. Πρέπει να χαλαρώσουν και να διευκολύνουν την πρόοδο.

Προβλήματα είναι στο δρόμο των ακόλουθων σημείων του ζωδιακού κύκλου

Zodiac goat 2015 Κινέζικο ωροσκόπιο

Τοξότης, ψάρια, σκορπιός και κορίτσια πρέπει να αγωνιστούμε για την τύχη του χρόνου με την κινεζική ζωδιακή αίγα. Αλλά αν πραγματικά κάνουν, είναι πολύ πιθανό ότι θα επιτύχουν πραγματικά πολλά.

Αυτοί οι ζωδιακοί αγώνες για την τύχη τους

Ζωδιογραφικό Κινέζικο ωροσκόπιο 2015

Το κινεζικό ζωικό κεφάλι και η παγκόσμια ανάπτυξη

Στην πολιτική, στη χρονιά του κινεζικού θανάτου, θα δούμε το τέλος πολλών οικονομικών κρίσεων σε όλο τον κόσμο. Σε παγκόσμιο επίπεδο, λοιπόν, θα φέρουμε καλύτερα αυτό το έτος (από τις 04.01.2015).

Τι μας περιμένει στο έτος της κινεζικής αιχμαλωσίας αιχμής;

2015 Κινέζικο ζωολογικό ωροσκόπιο αίγας αιγών