Αυτά τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι σκιερά και εύκολο να τα φροντίζουν

Houseplant σκιερό φυτά φυτά εσωτερικού χώρου λίγο φως

Το φυτό εσωτερικών χώρων είναι σκιερό και καθαρό

 

Αναγνωρίσατε τον εαυτό σας και τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης σας αναζήτησης με τους όρους που μόλις αναφέρονται; Δεν έχουν πολύ φως στο σπίτι, αλλά αγάπη λουλούδια! Έτσι, το επιλεγμένο φυτό εσωτερικού χώρου πρέπει επίσης να είναι εύκολο να φροντιστεί. Ναι, αυτό λειτουργεί!

Εσωτερικά φυτά που χρειάζονται μικρό φως

Houseplant σκιερό φυτά εσωτερικού χώρου λίγο φως
Υπάρχουν περισσότερα από ένα φυτά εσωτερικών χώρων, τα οποία είναι σκιερά από τη φύση. Εδώ είναι τα παραδείγματα μας. Ας ελπίσουμε ότι θα τους αρέσει πάρα πολύ.

Όλοι οι τύποι κάκτων χρειάζονται λίγο φως και νερό

Houseplant σκιερά φυτά εσωτερικού χώρου εύκολη κάκτος φροντίδα

Τι ακριβώς σημαίνει ότι ένα φυτό εσωτερικών χώρων είναι σκιερό; 

Όταν αναφέρεται σε φυτό εσωτερικού χώρου ως σκιερό, μπορεί να σημαίνει, στις περισσότερες περιπτώσεις, ότι δεν μπορεί να ανεχθεί το φως και να θερμάνει πολύ καλά. Μερικοί αρρωσταίνουν μέσα από αυτό ή δεν λουλουδιών στην ισοτιμία. Αλλά δεν είναι εύκολο να διατηρηθεί κάθε τέτοια φυτό εσωτερικού χώρου.

Τα σουκλένια είναι επίσης εύκολο να καθαριστούν

Το φυτό εσωτερικού χώρου σκιερό oloe vera είναι εύκολο να καθαριστείΠροσδιορίστε την ποσότητα σκιάς για το φυτό εσωτερικού χώρου

Ο γενικός όρος φυτό εσωτερικού χώρου είναι σχετικός. Ορισμένοι χρειάζονται περισσότερα και άλλα – λιγότερο ήλιο. Ορισμένοι μοιάζουν με την ελαφριά σκιά. Βρίσκονται σε μέρη όπου ο ήλιος έρχεται μόνο μέσα από ορισμένες σχισμές. Μέρος σκιά έχουμε όταν έχετε 2 με 3 ώρες την ημέρα άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Υπάρχει επίσης η λεγόμενη μετρηθείσα παραλλαγή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το φως δεν έρχεται άμεσα, αλλά ως αποτέλεσμα καθρέφτη μιας λείας επιφάνειας. Στη συνέχεια, έχετε την πυκνή σκιά. Σε αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχει καθόλου ηλιακό φως. Εάν κάποιος λέει ότι ένα φυτό εσωτερικού χώρου είναι σκιερό, μπορεί να εννοηθεί μία από αυτές τις καταστάσεις. Έτσι πρώτα αποφασίσετε: Ποια είναι η κατάσταση στην περίπτωσή σας;

Zimmerbäumchen – συκιά

Σπαράγγια βλάστηση βουνό

Bergenia

Το Bergenien, που ονομάζεται επίσης Wickelwurzen, προτιμά να μεγαλώνει στο σκιερό μέρος. Αυτό το φυτό φυτό προέρχεται αρχικά από την επικράτεια της σημερινής Σιβηρίας. Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό αυτού του φυτικού είδους είναι ότι τα λουλούδια των οποίων τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν πολύ ανάλογα με τη θερμοκρασία του σπιτιού. Θα ευδοκιμήσει αν έχετε μια παχιά σκιά. Αυτό το φυτό εσωτερικού χώρου μπορεί ακόμα να ονομαστεί εύκολο να καθαριστεί, κάτι που δεν είναι αλήθεια. Η Bergenia πρέπει να μεγαλώσει σε καλά γονιμοποιημένο έδαφος. Αλλά η προσπάθεια αποδίδει μέσα από τα μεγάλα, μωβ άνθη.

Ανθοφορίας φυτά εσωτερικού χώρου – Bergenia

Houseplant σκιερά βουνά ανθοφορία φυτά εσωτερικών χώρων εύκολη φροντίδα

γεράνι

Αυτό το φυτό εσωτερικού χώρου αγαπά επίσης την σκιερή τοποθεσία και είναι εύκολο να καθαριστεί ταυτόχρονα. Δεν έχει τόσο μεγάλα λουλούδια όπως η Bergenia. Αλλά έχει μια ευχάριστη οσμή και πολλές θεραπευτικές ιδιότητες. Γονιμοποιήστε και νερό τακτικά.

Το όμορφο γεράνι

Houseplant σκιά Γεράνι άνθη φυτά εσωτερικού χώρου εύκολο να φροντίσει για

 Επίσης ως φυτό κήπου

Σπαράγγια σκιάστρου Geranium φυτά φυτά εσωτερικού χώρου εύκολη φροντίδα φυτά κήπου

Βότανα της Άνοιξης (Impatiens)

Μετρούμενη απόχρωση και θερμοκρασία μεταξύ 20 και 22 βαθμών αναγγέλλονται για τα ανοιξιάτικα βότανα. Αυτό το φυτό καλύπτεται από Μάιο έως Δεκέμβριο από λουλούδια σε όμορφα χρώματα – λευκό, ροζ, κόκκινο.

Ροζ βότανα ωοτοκίας

Φυτό εσωτερικού χώρου σκιερό Αντλίες Impatiens Ανθοπωλεία φυτά εσωτερικού χώρου εύκολο να φροντίσουν

Ανθισμένα φυτά εσωτερικού χώρου τα οποία είναι εύκολο να φροντίσουν

Φυτό φυτά σκιασμένο βότανα άνοιξη Impatiens άνθη φυτά εσωτερικού χώρου

υδραγεία

Ως φυτό εσωτερικού χώρου δεν είναι πολύ κατάλληλο. Αλλά στον κήπο μπροστά από το σπίτι, όπου είναι πολύ σκιερός, η ορτανσία μπορεί να ευδοκιμήσει θαυμάσια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση αναγγέλλεται η σκίαση μέρους. Ροζ, μπλε, άσπρο και μοβ είναι τα χρώματα που καλύπτουν την ορτανσία. Θυμηθείτε ότι χρειάζεται αρκετή υγρασία για να αναπτυχθεί καλά. Αυτό το φυτό δεν είναι καλός γείτονας. Απορροφά την υγρασία από το έδαφος και μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τους άλλους γύρω της.

Μια όμορφη μοβ ορτανσία ως φυτό σε γλάστρες

Houseplant σκιερό ορτανσία μπλε ανθοφορία φυτά εσωτερικών χώρων εύκολη φροντίδα

σπίθα

Αυτό είναι ακόμα ένα φυτό εσωτερικού χώρου που προτιμά να μεγαλώνει στη σκιά. Έχει όμορφα πράσινα φύλλα, αλλά ο χρόνος ανθοφορίας είναι αρκετά μικρός. Αυτό το άλλο εύκολο στην καθαριότητα σπίτι είναι πολύ κατάλληλο για βεράντες.

Ανθισμένη begonia

Houseplant σκιά begonia άνθη φυτά εσωτερικού χώρου εύκολο να φροντίσει για

Bergpalme  

Houseplant σκιερό βουνό παλάμη φυτά σπίτι εύκολο να φροντίσει για

Εικ. Στο υπνοδωμάτιο

  Houseplant σκιά συκιές δωμάτιο δέντρο πράσινα φυτά εύκολη φροντίδα

Εσωτερικά πράσινα φυτά που χρειάζονται λίγο φως

   Φυτό σκιερό Geranium δωμάτιο πράσινο φυτά εύκολο να καθαριστεί

Monstera 

Houseplant σκιερό δωμάτιο monstera πράσινο φυτά εύκολη φροντίδα

δέντρο χρήματα

    Houseplant σκιερό χυμώδη δέντρα χρήματα φυτά εσωτερικού χώρου εύκολη φροντίδα

παχύφυτα

Houseplant σκιερό χυμώδη κάκτος εσωτερικούς χώρους εύκολη φροντίδα

Στερεά φυτά εσωτερικού χώρου

Houseplant σκιερό φυτικά φυτά εσωτερικών χώρων εύκολο να καθαριστεί

φτέρες δωμάτιο

 Το εσωτερικό του σπιτιού σκιερό δωμάτιο φουντώνει λίγο φως